Mijn Lichaamsgewicht Reduction Goede resultaten Tale een kalenderjaar £ 100

7 dagen een les: Hydratatie is Vital

Mijn gewicht daling prestaties verhaal begon zeer laatste 7 dagen met mijn eerste hub waarin ik geschetst van de redenen voor deze ambitieuze doelstelling ik heb ingesteld. Mijn programma is echt basic. Verbruiken een zeer gedisciplineerd dieet plan dat een cumulatieve calorie heeft afhankelijk van 2592 of minder en lichaamsbeweging vier keer per week gedurende 30 minuten. Ik heb extra een aantal zaken van het oorspronkelijke plan Ik begon deze week. Ik zal voor mezelf een bepaalde cheat voedsel voor elke week en ik kan proberen te eten welke ik wil voor dat voedsel. Het zal u toelaten houden me gezond en soort van krijgen uit mijn methode voor de 7 dagen. Ik ben toch oefenen deel management in de loop van dit voedsel. Gewoon mezelf niet beperken tot de haan en broccoli avondmaaltijd Ik consumeren de rest van de week.

De andere toevoeging is hydratatie. Tijdens deze weken onderzoek ik ontdekt dat recht hydratatie bijna dezelfde kritische calorieën. Dit is de reden waarom ik gekozen het aan het concept van deze maanden schrijf-up zijn. Ter herinnering, bij het bestuderen van de hand van de berichten klikt u op de blauwe woorden en zinnen of backlinks naar de levering write-up voor mijn produceren verkrijgen.

In het kort deze weken hub zal evalueren mijn om te beginnen met maanden ontwikkeling, zodat u weet waar ik gefaald en mijn gevoel over de manier van handelen. Het zal ook wijzen op de waarde van hydratatie en een aantal technieken die ik gebruikte om mijn water inname te verhogen. Oh en de grote wegen zal zijn aan het einde.

Drinkwater voor Chocolate

Chocolade. Als je net als ik dat woord levert nogal wat emoties het hoofd en misschien zelfs beginnen uw watertanden. De grootste verbetering in mijn leven is waarschijnlijk vermijden van het gebruik van chocolade. Dat is simpelweg omdat met mijn taak chocolade is overal. Het is in de zoete potten van de meeste elke werklocatie ik een kijkje nemen op en ik neem het mee te geven aan mijn rekeningen bij het verdienen van een bruto-omzet verbinden. Begrijpelijk, dit is een persoon van de moeilijkste punten voor mij om weg te blijven uit. Grappig detail is dat ik over het algemeen gebruikt om te klagen over hoe ik niet lichaamsgewicht zou kunnen verminderen. 1 dag mijn vriend wees erop dat hoewel klagen ik volbracht dus met mijn mond totaal pinda m en m’s.

Het is duidelijk dat ik geniet van chocolade dus ik een besluit om deze te verslaan door het consumeren van h2o hebben gemaakt. Ik heb meestal een flesje H2O met mij en als ik het gevoel van de consumptie van een beetje iets lekkers uit het bedrijfsleven pot snoep. Ik verbruik wat water. Dit voldoet niet alleen de drang om een ​​ding te plaatsen in mijn mond het helpt me ook nog steeds een gezonde hoeveelheid hydratatie houden.

Tijdens mijn onderzoek heb ik geconstateerd dat een goede hydratatie is van cruciaal belang om te proberen om je stofwisseling te houden proces zwengelen in belangrijke apparatuur.

Een kritisch rapport van de Nationale Raad van de spanning en Oefening (NCSF) illustreert dat wanneer je echt dorst voelt je hele lichaam is op dit moment bereikt het niveau van uitdroging. Zij voegt hieraan toe dat mannen en vrouwen kunnen gaan via het dagelijks leven in een frequente punt uit uitdroging. Gewoon een daling van 2% in je lichaam hydratatie stadium kan uw lichaam potentieel om functionaliteit bekwaam verminderen. Elke metabole manier van handelen uw totale lichaam voert, zoals het genereren van aminozuren en het absorberen van vitaminen, maakt gebruik van H2O. In een andere studie van het National Institute of Health, kan hydratie risico acute coronaire symptomen, de meeste vormen van kanker en beroerte te verminderen.

Hoewel er drinkwater in pop, espresso, thee en andere gearomatiseerde dranken ze meestal hebben natrium of cafeïne die in wezen kan resulteren in uitdroging. niet te wijzen op de suiker die gebruikt kunnen worden in een aantal van deze lekkere drankjes. Er gaat niets boven een groot glas interessant, heel duidelijk h2o om uw lichaamsbouw te rehydrateren.

De raadzaam verbruik van water voor de reguliere bank aardappel is 2.five liter H2O. Het moet echt verbeteren tot 2 liter voor deze die hebben gemeenschappelijke krachtige training, volgens de NCSF. Nutteloos om te zeggen dat ik het verwerven van een bezoek aan de jongens gebied vrij vaak maar anders dan dat de elektriciteit ben ik het verkrijgen van alleen maar het houden van voldoende gehydrateerd is verbazingwekkend te betalen. Ook met de Boeddha buik heel h2o ben ik niet zo hongerig.

Feed Me

Algemeen Ik heb heel goed met mijn dieet regime en alleen bedrogen twee keer buiten mijn geplande cheat maaltijd. De dag Icheated Ik had een broodje van Panera brood dat hierboven werd resteert uit de lunch presentatie die ik gaf op woensdag. Er was ook een betrokken chocolate chip cookie, maar ik ondervond alleen maar een brok. Begrijp me niet verkeerd, ik ben het helemaal de bedoeling om die cookie verslinden maar voor sommige reden vond ik de interne kracht om het goed nadat een persoon stuk neer te zetten. Voor mensen die mij kennen is dit ongelooflijk gezien mijn waarderen voor cookies. Er was nog een werkdag toen ik moest werken uit het huis en vergat om mijn snacks pakken en kreeg honger dus ik at een $ 5 box van Taco Bell. Tacky Gordita crunch als je moet weten. Dat verklaarde ik, at een stuk beter dan ik doe het algemeen en dronk veel drinkwater en die hielp steel mijn drang naar voedsel.

Ik had een beetje pech op zondag toch. Ik draaide me prikkelbaar en snippy en was niet een plezierige man of vrouw om al rond te hangen met. De zorg van het dagelijkse leven werd opstapelen en ik had moeite met het omgaan. Met een beetje hulp van mijn vrouw, herkende ik dat mijn verleden proces van omgaan werd scheppen food items in mijn mond. Ik was in staat om eruit te komen en krijgen een wandeling, maar ik ga te hebben om te komen met een ander betekent van omgaan in de situatie die ik niet in staat zijn om iets te laten vallen en nog wat training. Met een beetje geluk, als ik begin te mengen in een gewone training routine deze 7 dagen zal ik een klein meer georganiseerd om te zorgen voor prikkelbaarheid. Verschijnt als het thema voor mijn bedenken hub.

de uitkomsten

Effectief in dit artikel zijn de significante effecten. Ik begon vorige week in £ 324 met een BMI van 43,94. Om te beginnen 7 dagen twee mijn vet is 316 met een BMI van 42.eighty vijf. Dat is £ 8! Definate ontwikkeling, maar ik weet het echt moeilijk functie is om te verschijnen met £ 92 verliet om zich te ontdoen van. Als ik dichter bij mijn doel de kilo’s zal veranderen in moeilijker om zich te ontdoen van te krijgen en ik zal moeten trainen veel meer. Veel dank voor het bestuderen en al uw hulp.

Category: Gezond eten

Comments are closed.