Mijn Wii Gewicht Decline Praktijkervaring: Hoe weg te smelten Calorieën Actief spelen Wii Sports activiteiten

Deelname aan Wii Sports activiteiten Online games

ik liever een pauze van frequente oefeningen dus begon ik te genieten van video-games op de Wii. Net na actief spelen de meeste van de games op de Wii Sports Ik was moe en zweten. Ik kon serieus voelen toen ik boksen of genieten van honkbal. Naast het doen van het werk zich in het zweet mijn arm spieren beschadigen een heel weinig. Ik had spannender als brandend wat energie.

De volgende werkdag was ik een kleine pijn van de honkbal en boksen. Ik speelde via de meeste van de spellen eens te meer. Tijdens deelname aan tennis ik groeide uit tot een warmer te worden en toen ik speelde honkbal begon ik te zweten. Vervolgens afgekoeld ik neer met bowlen en golfen net voor het verhogen van de diepte met enkele bokswedstrijden. Net na de boks ik uitgevoerd als gevolg van een opleiding games richten meestal op de boksen en honkbal Ones.

Voor het ontvangen van in conditie en het verbranden van energie het gebruik van Wii Sports-activiteiten in de aankoop van het meest effectief tot slechtste de video games zijn boksen, honkbal, tennis, bowlen en golfen.

De golfsport was niet erg goed voor het verbranden van energie of het krijgen in vorm. Onmiddellijk na 2 dagen van te genieten Wii Atletiek ik overgestapt naar Wii Activity Resort. Het heeft een mooi assortiment van games, maar ik kreeg niet zo afgevoerd of zo warm als ik deed toen ik speelde Wii Atletiek. Mijn voorkeur voor het feit dat in staat was basketbal. Het was leuk en al het springen heb ik veel meer dan de andere spellen afgevoerd me uit. Als alternatief van het boksen was er een zwaardgevecht activiteit, maar het gaf me geen met een uitstekende oefening in tegenstelling tot Wii Sports Boxing activiteiten.

Op de vierde werkdag Ik speelde Wii Sports Resort activiteiten weer. Ik kocht een stuk meer van een training op de werkdag voorbij omdat ik investeerde veel tijd te genieten van basketbal en solliciteerde ik even vingers in plaats van slechts een bepaalde toen ik het zwaardvechten. In krijgen van ideaal tot slechtste voor het werk dat ze de video games waren basketbal, fietsen, wakeboarden, zwaardvechten, kanoën, frisbee, tafeltennis, elektrische stroom varen, bowlen, golfen, boogschieten en luchtsport.

Ik speelde Tiger Woods golfen op de vijfde werkdag. Het was genieten, maar het was niet echt het gevoel dat ik veel energie te verbranden. Ik heb als dat ik kon extra vermogen in mijn schommels gebruiken dan in Wii golf, maar het was toch niet voldoende. Al snel na het deelnemen aan golf voor een uur ben ik overgestapt naar Wii Sports activiteiten honkbal en boksen. Het duurde erg weinig tijd om te werken in het zweet met individuen speltitels.

Voor de zesde dag dat ik gericht op boksen en het huis run probleem in Wii Sports activiteiten simpelweg omdat ze zijn enkele van de ideale online games die ik hebben voor het verbranden van energie en ze zijn leuk. Ik werkte in het zweet en de tijd voelde alsof het ging snel. De afgelopen dagen heb ik in Wii Sports Resort activiteiten gericht op de soorten die de meeste calorieën verbrand.

Effecten

Onmiddellijk na deelname aan de Wii voor zeven dagen dat ik misplaatst 5 / 8 ‘van overtollig vet gecentreerd op de omtrek van mijn buik. Mijn lichaamsgewicht werd verlaagd met ongeveer 1/2 Poolse. Ik voerde een typisch voorbeeld van een een / twee enkele uren per dag. Dus ik verworven ontdoen van ongewenste vet, hoewel het verkrijgen vermakelijk, maar het was niet ongelooflijk productief. Het is ook afhankelijk van de betreffende persoon online games die worden gespeeld. Genieten atletiekwedstrijden op de Wii of andere beweging beheerde sport systemen kan plezierig zijn en het energie verbrandt. Toch krijgen de identieke resultaten als twintig minuten fietsen, bedrijfs-of touwtje springen ik zou moeten hebben om deel te nemen aan het spel titels voor boven de 2 enkele uren

Het belangrijkste voordeel is dat het niet om een ​​groot deel van wilskracht en personen vaak plegen enkele uren genieten van games of het observeren van TV-toestel in ieder geval.

Category: Gezond eten

Comments are closed.