Milieu Componenten die kunnen leiden tot puistjes – Facial Zits & quotHot ‘Zones

Wat is eigenlijk waardoor uw acne?

Hoewel mensen zijn vaak angstig met wat resulteert in hun zits, kunnen zij mogelijk niet in wezen bewust van de milieu-factoren die kunnen bijdragen aan hun acne uitdagingen . Herkennen en begrijpen van de omgevingsvariabelen die acne breakouts kan verergeren is cruciaal voor het beheersen van deze onderdelen en het blokkeren van breakouts. Het kan heel ongelooflijk hoeveel eenvoudige dag-tot-dag componenten daadwerkelijk kan uitlokken of verergeren acne breakouts. Terwijl er ook binnen elementen (hormonale onevenwichtigheden, inadequate voeding, tekort aan belangrijke natuurlijke vitaminen en mineralen) die acne kan veroorzaken, concentreren wij ons op vooral de omgevingsfactoren van de kwestie. Waarschijnlijk een paar minimale veranderingen in je dagelijkse routines kan echt helpen u te ontdoen van puistjes breakouts, of in ieder geval het vergroten van je puistjes, zodat ze beter uitvoerbaar

Sizzling Zone een:. Brow

Mannen en vrouwen die regelmatig puistjes op hun voorhoofd moeten veel milieu-componenten die kunnen worden het creëren van hun puistjes te analyseren. De twee mannen en dames die door gaan van puistjes op het voorhoofd moeten allereerste overwegen over welke stijlen van haar producten en oplossingen die zij in dienst. Shampoos, conditioners, haargel, haarlak en andere producten die je in je haar gebruiken, kunnen migreren naar het voorhoofd door de dag en veroorzaken verstopte poriën, waardoor zits. Als u moet gebruiken haarproducten proberen om items die nooit zal leiden tot acne gebruiken, controleer alle natuurlijke items als je kunt. Tal van belangrijke label merken zijn begonnen marketing en reclame ‘biologisch’ ingrediënt producten en oplossingen die aanzienlijk minder sulfaten en siliconen die minder waarschijnlijk om puistjes te verhogen simpelweg omdat er niet zo een flink aantal agressieve chemische verbindingen en elementen hebben.

Deze worstelen met herhaalde voorhoofd breakouts kan eventueel ook ontdekken dat ze vet haar. Zoals haar koopwaar, zal de olie in je haar ook migreren naar uw gezicht poriën en huid, waardoor puistjes. Maak positief dat als je echt vette huid die u gebruikt stoppen maatregelen om de olie te verminderen op je haar. Ik heb ongelooflijk vet haar en ik heb om het te wassen elke werkdag of verandert het in behoorlijk vettig. Sommige mensen kunnen gaan twee keer zonder wassen hun haar, maar gezien het feit dat mijn haar vettig is ik moet dit elke dag te doen. Meisjes die hebben vaak haar aanraken hun voorhoofd (pony, enzovoort.) Kan ook deskundigheid veel voorhoofd breakouts.

Het opzetten van hoeden of hoofdbanden kan voorhoofd breakouts verhogen. Hoeden worden vaak niet elke dag gewassen, zodat ze zich ophopen micro-organismen uit de poriën en de huid en zweet die vervolgens leidt tot acne problemen in het voorhoofd plaats. Wees er zeker van dat als je op hoeden of hoofdbanden die in direct contact met je voorhoofd dat je ze duidelijk bacteriën helemaal gratis behouden verschijnen. Check out om op zijn minst te wassen deze factoren wanneer voor elke 7 dagen om bacteriën afzettingen te voorkomen

Hot Zone twee:. Wangen

Al die lijden aan frequente zits puistjes op de wangen weten hoe pijnlijk deze breakouts kan zijn. 1 probleem dat je nodig hebt om alleen rekening te houden is uw mobiele telefoon. Bijna iedereen heeft een mobiele telefoon deze dagen, maar personen die je moet niet automatisch geloven over welke soorten micro-organismen zijn die zich op de mobiele telefoon. Bijgevolg mensen houden de mobiele mobiele telefoon naar de kant van hun gezicht gebied, het overbrengen van de bacteriën op de telefoon en hun gezicht gebied (vooral de zijkanten van hun ervaring). Om te gaan met deze er zeker van je afvegen uw mobiele telefoon regelmatig met antibacteriële doekjes. Als u een exclusieve touch screen uit te proberen om de oplossingen die risico-vrij te gebruiken op het scherm zijn te verkrijgen. Probeer uw mobiele telefoon volledig vegen van elk individueel paar keer.

Een extra overtreder van puistjes op de wangen is de oliën en ziektekiemen uit je armen hebt. Verschillende mensen zullen ontspanning hun hoofd op hun handen, die aangeeft dat uw vingers komen in direct bezit komen van met je wangen en facet van uw deal met. Nogmaals, dit brengt de oliën, stof en bacteriën uit je handpalmen op je confronteren. Probeer extra bewust van hoe vaak u het aanraken van je gezicht om dit probleem te verminderen zijn.

Wanneer is de laatste keer dat je je kussensloop aangepast? Als het veel meer dan een week geleden dat je hebt veranderd uw kussensloop is geweest, kan dit ook puistjes te bouwen over de zijkanten van het gezicht (afhankelijk van hoe je slaapt). Uw kussensloop verzamelt oliën en microben boven de tijd, en hoewel je slaapt ‘s avonds deze bacteriën overbrengen naar uw gezicht gebied resulteert in puistjes. Reinig uw kussensloop zoals gewoonlijk als een waarschijnlijk, maar doel voor ten minste een keer per 7 dagen veilig te zijn

Warm Zone drie:. Kin en mond Space

De kin en de mond plek zijn een aantal van de meest typische acne gevoelige plekken op de ontmoeting. 1 aspect dat je wilt kopen te houden als je te maken hebt met acne over je kin en mond is wat je zou kunnen plaatsen in uw mond. Zorg ervoor dat wanneer u in dat u het niet vinden van vet en olie over de poriën en de huid omvat uw mond, dit kan leiden tot breakouts door je poriën verstopt raken.

Ook verwerven houden met wat u het plaatsen van op je lippen. Zaken als chap houden, lip gloss en lipstick kan rondom de mond en ook ontvouwen de huid zoveel kin, die ook poriën omdat deze producten en oplossingen zijn gewoonlijk olie meestal gebaseerd kunnen verstoppen. Ook de hoogte van goederen met SPF, individueel ik aan dat alles met SPF echt uitbreekt mijn huid. Beslis voor pure lip merchandise zoals Burt’s Bees honing chap-stick die is veel minder mogelijk leiden tot breakouts over de mond plaats.

Andere veel voorkomende milieu-elementen die leiden tot puistjes acne …

  • Make-up en make-up apparatuur-worden gegarandeerd olie-vrije en niet-comedogeen make goederen te kiezen, zodat ze niet verstoppen je poriën en leiden tot puistjes. Ook moet u uw make-up tools schoon en borstels om ze opgeschoond en microben kosteloos.
  • Strain-Worry is gekoppeld aan hormonale acne, dus check om te benadrukken aanzienlijk minder en het verkrijgen van manieren om uw angst te verlichten als je bent geneigd om vaak genoeg benadrukt worden.
  • Cafeïne Cafeïne verhoogt adrenaline die dan verhoogt testosteron, wat kan leiden tot hormonale zits. Ontslaan van de cafeïne voor een week of twee om te zien of je acne weg te gaan.
  • Zuivel merchandise-Dairy heeft een ton van hormonen in dat kan leiden tot een hormonale onbalans binnen slechts uw lichaamsbouw. Check out gaan zuivel volledig gratis voor een paar weken om te zien of je acne verbetert.
  • Experience handdoeken-Zorg positieve u niet toepassen van dezelfde ontmoeting handdoek voor weken op slot. Net als kussenslopen, ervaring handdoeken te verzamelen vuil, olie en microben die kan overbrengen naar je gezicht.
  • Allergiesymptomen-U kan een voedingsmiddel of een andere vorm van allergie die goed kunnen worden waardoor je puistjes hebt .. . ziet een professional uit te sluiten eventuele allergieën die je puistjes kan veroorzaken.
  • Wasmiddel-De meeste wasmiddelen hebben een goede deal van ernstige chemische stoffen en geuren in hen die acne kunnen verergeren en irriteren de huid. Poging te schakelen naar een wasserette schoonmaak zeep die bedoeld is voor de gevoelige huid (hypoallergeen). Ik was mijn handdoeken en washandjes in Tide Gratis en Schijnbaar wasmiddel om het te verminderen tegen irriterende mijn poriën en de huid.
  • Deal met merchandise-Wees je bewust van wat merchandise u gebruik maakt van uw deal met . Reinigingsmiddelen, toners en moisturizers moet olievrij zijn (als je een vette huid), geur zonder kosten, alcohol kosten-vrij, en niet-comedogeen (zal nooit poriën verstoppen). Probeer te kiezen voor de meest natuurlijke gezicht gebied oplossingen die je kunt ontdekken, gebruik ik de Easy Skincare lijn voor de gevoelige huid.

Wil je HubPages te sluiten en geld te ontvangen produceren over zaken die u wenst?

Aanmelden hieronder!

Category: Gezond eten

Comments are closed.