Milieuvriendelijk Thee – Dieet-en Gezondheid en fitness Beloningen

drinken van thee kan Beloon mijn algehele gezondheid?

thee is gedronken en gekweekt voor honderden jaren, en blijft een persoon van de meest algemeen gegeten drank afgezien van H2O in het milieu. De drie soorten thee – Zwart, Oolong en programma Milieuvriendelijk. – Worden gegeten over de hele wereld

Toch is het extra niet te lang geleden dat groene thee is gekomen meer geliefd, met name op het moment dat is gezondheid extra voordelen aangekomen om milde, en zijn geweest. gepromoot door voedingsdeskundigen en vervolgens door celebs voor zijn meerdere woningen.

Wat doet het onderzoek Say?

Een decennium van onderzoek naar de toegevoegde voordelen van Onervaren Tea op welzijn is uitgevoerd door een groot aantal onderscheidend teams, in verschillende unieke internationale locaties. Onderzoek is uitgevoerd in zowel mensen en dieren en ook in laboratoriumexperimenten. De bevindingen uit alle onderzoeken impliceert dat Groene thee heeft tal van welzijn positieve aspecten voor particulieren.

De extra voordelen omvatten vaste antioxidant woningen. Vanwege het nominale verwerking – milieuvriendelijk theebladeren zijn verdord en gestoomde vrij dan gefermenteerde net als andere theesoorten – de antioxidanten, geïdentificeerd als catechine of polyfenolen, zijn veel meer geconcentreerd dan in andere theesoorten. Deze anti-oxidanten worstelen gratis radicalen die het DNA schaden en leiden tot aandoeningen zoals bloedstolsels, de meeste vormen van kanker en andere problemen.

Milieuvriendelijk Thee en kanker?

Rapporten hebben gelegen dat mensen die gegeten althans twee kopjes koffie onervaren dagelijkse kanker vooruitgang of verbetering van kanker geremd.

Chinese studies zich dat de verhoogde de totale onervaren thee verbruikt, hoe minder kans een bepaalde persoon creëren keel, prostaat, pancreas, maag en colorectale kanker. Een Japanse analyseren van 500 dames met Fase I + II borstkanker geconcludeerd dat een toename van de eco-vriendelijke thee te gebruiken beide voor en na chirurgische behandeling leek samen te hangen met een lagere incidentie van herhaling van de meeste vormen van kanker.

Cancer tarieven in standaard worden te verminderen in landen over de hele wereld, zoals Japan, waarin groene thee gebruik groter is. Aan de andere kant heeft het ook waargenomen bij sommige vroege proeven dat polyfenolen kan eventueel een cruciale rol in het stoppen van kanker. en kan ook helpen zich te ontdoen van de meeste vormen van kanker cellen.

Milieuvriendelijk Thee en Uw Hart-en

Groene thee is ook verondersteld om gezondheid van het hart positieve aspecten hebben. Er wordt gedacht dat het stop atherosclerose kan helpen door het uitvoeren op het cholesterolgehalte, om die reden stijgen de gezondheid en conditie van je hart.

De polyfenolen in Eco-vriendelijke thee wordt verondersteld om op te treden op het cholesterolgehalte in het bloed, het verminderen van triglyceride en kleine-density lipoproteïnen (LDL) – de twee ‘slechte’ cholesterol. Een dier onderzoek effecten geeft aan dat de polyfenolen misschien de absorptie van de slechte cholesterol kan blokkeren in de darm en helpen het lichaam alleen ontdoen van deze cholesterol. Een populatie-gebaseerde analyse opgemerkt dat cholesterolgehalte bij mannen die milieuvriendelijk thee dronk zijn te verminderen dan die mensen van de volwassen mannen die niet

antioxidanten Milieuvriendelijk thee -. De polyfenolen – zijn dilators als zeer goed, zodat ze versterken het schip veelzijdigheid waardoor ze aanzienlijk minder gevoelig voor verstoppingen kan maken

Last but not least -. Groene Thee en overtollig gewicht te verliezen

Nu, voor de uitleg veel mensen zijn op dit moment het drinken van groene thee. Hoewel een flink aantal die je niet mag drinken van groene thee zou kunnen veronderstellen dat dit een nep verklaren. Aan de andere kant is onderzocht en vonden dat het in feite gids in overtollig gewicht te verliezen.

Een Nederlandse analyseren ontdekt dat mensen die cafeïnehoudende onervaren thee ontbreekt veel meer vet dan deze die decaf dronk dronk echter degenen die decaf dronk nog merkte een verminderen in hun lichaamsbouw gewicht en taille.

Een verdere studie in Japan bleek dat degenen die uiteindelijk voorwaarde dat de beste volume van groene thee extract voor een paar maanden, in een demo het plek leden hebben gekregen verschillende bedragen, liet even vet en lichaamsgewicht, en ook havd verminderen BP en LDL-cholesterol.

Samengevat

Milieuvriendelijk Tea is aangetoond door middel van wetenschappelijke studies om een ​​flink aantal welzijn beloningen, zoals hart-en welzijn, remming van kanker en overgewicht verminderen hebben. Toegepast in combinatie met een gezonde voeding plan, kan Eco-vriendelijke thee een prachtige toevoeging aan uw gezondheid en fitness behandelingen.

Aan de andere kant is het niet voor elke persoon. Mannen en vrouwen met hart complicaties, hoge bloeddruk, nier en lever problemen, moet maagzweer vermijden groene thee. Verwacht en borstvoeding vrouwen moet echt ook onervaren thee voorkomen

Interacties met geneesmiddelen op recept onder andere zaken als:. Adenosine, bèta-lactam, Benzodiazepines, bètablokkers, bloedverdunnende medicijnen, chemotherapie, clozapine, Efedrine, Lithium, MAO-remmers, Delivery Handle, sommige antibiotica moeten zoeken naar gezondheidszorg suggesties vooraf aanvang van een eco-vriendelijke thee regime

Anders -.! vreugde in uw Onervaren Tea

Sip, en zitten weer terug, laat de Milieuvriendelijk Tea doen haar uit te voeren op het verhogen van uw gezondheid en fitness en wellness.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.