Milieuvriendelijke Smoothies voor Ponden Reduction

Een groene smoothie is een smoothie combineren vruchten van dit soort als bananen, sinaasappels, en bessen met groene onervaren groenten zoals spinazie, sla en peterselie en het drinken van water of yoghurt. Hoewel het zou kunnen audio als een ongewone combinatie, de echte waarheid is dat de smaak van de vrucht normaal overmeestert de smaak van de greens, die zou voortvloeien in een heerlijk eten-in-een-glas, dat zelfs de meeste kieskeurige eters plezier zult beleven.

Naast het feit dat lekker, milieuvriendelijk smoothies geven ook veel van de uitstaande welzijn voordelen. Deze hub zal zich richten op de gezondheid toegevoegde voordelen van groene smoothies voor mannen en vrouwen die willen verminderen vet . Indien u graag naar de voeding feiten overslaan en direct doorgaan naar het mengen, vergeet niet uit te checken mijn hub te zijn begonnen met milieuvriendelijke Smoothies.

Voordelen van Milieuvriendelijk Smoothies voor Lichaamsgewicht Reduction

Eco-vriendelijke smoothies zijn geweldig vet verlies voeding voor verschillende oorzaken.

G reen smoothies zijn caloriearm .

Zowel vers fruit en lommerrijke onervaren greens zijn zeer laag in energie. Voor voorbeeld, zou een standaard blender van eco-vriendelijke smoothie (ongeveer vier porties) eventueel te nemen 1 kopje h2o (calorieën), 2 kopjes spinazie (14 energie), twee bananen (ongeveer 200 calorieën), en 2 kopjes aardbeien (ongeveer honderd en vijftig energie). Dat is 90 calorieën per portie, minder dan je zou nemen als je alleen maar aten een middelgrote banaan!

Groene smoothies zijn nutriënt-dichte.

Niet alleen zijn groene smoothies minimale calorieën, maar ook verpakken in extra voeding voor elke calorie dan vrijwel elke andere voedsel in het bestaan. 50 procent een kopje rauwe spinazie (over de totale zou u consumeren in de afbeelding hierboven) bevat ongeveer 500% van je dagelijkse toewijzing van vitamine K, bijna 200% van uw dagelijkse toewijzing van vitamine A, en aanzienlijke hoeveelheden van verscheidene andere belangrijke voeding die foliumzuur, calcium, ijzer, vitamine C, kalium, magnesium, vezels, eiwitten en omega drie vetzuren omvat. Dit alles in een stuk minder dan 4 energie!

De nutriëntendichtheid van onervaren smoothies helpt pond vermindering moedigen simpelweg omdat veel voedsel cravings worden veroorzaakt door tekorten aan voedingsstoffen in het gehele lichaam. Wanneer het systeem een ​​voldoende aanbod van alle belangrijke voeding die het eisen, die zij tegenkomt veel minder hunkeren.

Onervaren smoothies zijn hoger aan voedingsvezels.

Een bijzonder van de meest kritische verworvenheden van groene smoothies voor vetreductie is hun vezelrijk artikelen. Elke fruit en groene milieuvriendelijke groenten zijn van nature nogal superieur aan vezels en 1 van de voordelen van milieuvriendelijke smoothies rond bijvoorbeeld sap, is dat ze onder de vezel, maar splitsen dus het is minder ingewikkeld om op te kauwen en te verteren .

Belangrijke vezelrijk dieet programma verbeteringen aan vet verlies voor een aantal motieven.

 • Voedingsvezels heeft geen energie. Voedsel items die superieur aan vezels hebben minder energie voor het volume dan maaltijden die zijn caloriearm, zodat u kunt proberen om de exacte totaal van voedsel te eten hoewel minder energie verbruikt.
 • Voedingsvezels is aanzienlijk in bulk. Dit betekent dat de aanzienlijke vezels levensmiddel vullen je op snellere en houden u geheel voor een langere periode dan minimale vezel maaltijden, je eet je aanzienlijk minder voedsel compleet heel goed als minder calorieën in het voedsel spullen die je proberen om te eten.
 • Voedingsvezels kan helpen om een ​​gezonde hormoon harmonie. Hormonale onevenwichtigheden, met name een situatie bekend als oestrogeen dominantie, kan direct aan extreme lichaamsgewicht verwerven, en maken het moeilijker om lichaamsgewicht verminderen. Vezel bindt aan overmatige hormonen en spoelt ze uit het systeem.
 • voedingsvezels kan helpen beschermen tegen insulineresistentie. Insuline resistentie is een meer populair probleem dat maakt het minder ingewikkeld voor de lichaamsbouw lichaamsgewicht moeilijker te bereiken te elimineren. Als resterende onbehandeld, kan insulineresistentie direct aan de levensstijl bedreigende aandoening diabetes. Voedingsvezels kan helpen bij het controleren bloedsuikerspiegel varieert, zodat ze blijven op regelmatige concentraties, het kappen van de waarschijnlijkheden van de oprichting van de insulineresistentie.
 • Samenvatting

  Dit zijn slechts een paar van de heel wat algemene gezondheidswinst van onervaren smoothies. Gewoon door het veranderen van 1 maaltijd per werkdag met een onervaren smoothie, hebben tal van mensen behoren ontbrekende gewicht en weer hun normale welzijn en vitaliteit. Talrijke krijgen dat ze echt als groene smoothies zo aanzienlijk dat ze beginnen ze te consumeren 2 keer per dag!

  Als je bent helemaal klaar om uit te vinden hoe je een heerlijke groene smoothie te maken, neem dan een kijkje op mijn vinden de slag met Milieuvriendelijk Smoothies hub, of kijk op uit 1 of veel meer van de volgende boeken:

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.