Milieuvriendelijke Tea Weight Loss Aspect Resultaten

In tegenstelling tot wat heel wat mensen denken, groene thee doet bevatten cafeïne. Afhankelijk van het brouwen strategie, groene thee heeft 24 tot achtenveertig mg voor elke kop. Volgens de Universiteit van Maryland, als je verandert maaltijden en andere vloeistoffen met groene thee in de perceptie dat het overgewicht daling zal versnellen, je de dreiging van duizeligheid lopen, coronaire hartkloppingen, slapeloosheid en prikkelbaarheid.

Het is goed te doen om echt een overdosis cafeïne. Als je buik krampen, honger daling, diarree, hoofdpijn, misselijkheid en braken, einde het drinken van groene thee en contact opnemen met uw welzijn zorgverlener.

ervaren

Inname van voldoende drinkwater is nodig om elk individu op zoek om zich te ontdoen van vet, simpelweg omdat een uitgedroogd systeem zal hangen aan zowat elke verdere grammetje overtollig vet. Volgens Dr Andrew Weil, je kan gewoon niet vervangen groene thee voor H2O als je te ontdoen van overtollig gewicht. Cafeïne is een diureticum, zodat u vergieten drinkwater uit uw systeem, zelfs als u de milieuvriendelijke thee verbruikt.

Uw systeemvereisten ongeveer 8 kopjes drinkwater per werkdag. Dr Weil beschrijft die je moet hebben om drie kopjes thee om twee kopjes H2O krijgen drinken. Tenzij je natuurlijk consumeren twaalf kopjes thee per werkdag, je het gevaar van uitdroging, wat kan leiden tot kritische hart problemen draaien.

En drinken twaalf kopjes thee per werkdag – zelfs zwakke groene thee – plaatsen waar u in dreiging van cafeïnevergiftiging

.

Niet alle milieuvriendelijke thee gebruikt door mensen vandaag de dag proberen om gewicht te verliezen zijn puur. Sommige bevatten mengsels van andere kruiden, zoals senna – een puur natuurlijk laxeermiddel. In overeenstemming met dr. Mark Bayatsky op EveryDayHealth.com, kunnen gebruik maken van senna leiden tot diarree. Als je blijft over het gebruik van een eco-vriendelijke thee gewicht daling mix die senna kunt de totstandbrenging van de essentiële neuropeptiden ophouden, wat leidt tot langdurige constipatie.

Zelfs pure onervaren thee kan leiden tot misselijkheid, omdat de tannines eruit bestaat uit interfereert met de absorptie van ijzer van uw lichaam, die ook kan leiden tot bloedarmoede.

Groene thee is ook zuur die de buik voering kan irriteren en irriteren een maagzweer.

Anytime u uw calorie-inname te verminderen, je het gevaar van het niet krijgen alle van de natuurlijke vitaminen, mineralen, aminozuren, eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten te bedienen dat je menselijke behoeften lichaam.

consumeren onervaren thee in plaats van inname van als een onderdeel van uw overgewicht reductieplan kan wezen beroven je gehele lichaam van de vitaminen die het wil, belangrijk om ondervoeding.

Ondervoeding kan leiden tot uw lichaamsbouw om te beginnen met het krijgen van voeding van uw spieren, botten en organen, ze ernstig verzwakken. In overeenstemming met de vermelding in de Physician’s Desk Reference, kan ondervoeding ook leiden tot prikkelbaarheid, droge of fragmentarisch huid, haar reductie en broze nagels.

Alle p snel overgewicht verminderen legt een druk op het systeem, waardoor het extra gevoelig voor problemen.

Reports, dit soort als een persoon geopenbaard in de European Journal of Diet december 2007, hebben een verontrustende verband met het gehalte aan aluminium materiaal van milieuvriendelijke thee en lagere ijzer varieert bij ratten gevonden. Volgens Oregon Point uit University, groene thee heeft ook fluoride. Er zijn ook zorgen dat het mengsel van de twee een welzijn kans kunnen opleveren, maar veel extra wetenschappelijke proeven zijn noodzakelijk.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.