Minimal-carb Paleo en ketogeen maaltijd plannen zijn meest bekende overgewicht daling maaltijd plannen van 2013

Het Paleo dieet programma en de lagere-carb, grote vette ketogeen dieet regime zijn te midden van de meest geliefd dieet programma’s van 2013 afhankelijk van Google-zoekopdrachten, zei de huffingtonpost.

De twee eten plannen zijn geprezen voor het ontwikkelen van een snelle lichaam gewichtsvermindering zonder ontbering, dat is waarom beroemde mensen en ponden-reductie goeroes zowel deze kleine-carb met strategieën hebben omarmd.

De 10 meest gegoogeld diëten van 2013 omvatten een enorm assortiment nemen in programma’s:

1. Paleo dieet programma . Het Paleo dieet programma benadrukt high-hoogwaardige dierlijke eiwitten, vetten (zoals gezonde verzadigde vetten), groenten en fruit, en sluit gluten, suiker, gluten, zuivel, peulvruchten, zetmelen, alcoholische dranken en verwerkte voedingsmiddelen. NBA superstars dit soort als Kobe Bryant en Ray Allen zijn volgelingen van de Paleo eten plan, net als acteurs Kellan Lutz, Jessica Biel en Megan Fox.

2 . sap reinigen dieet plan . Dit dieet bestaat meestal uit het niet nemen in voedingsmiddelen en het nastreven van een sap snel voor de vele malen per keer. Het kan doorgaans worden uitgevoerd om snel kilo’s te elimineren, maar is bekritiseerd voor het vervaardigen van het algemeen drinkwater-verlies van lichaamsgewicht en rebound lichaamsgewicht te bereiken na lijners hervatten regelmatig afnemen inch Gwyneth Paltrow heeft frequent sap vasten dat laatste tot vijf dagen in een tijd , maar haar oude bus, Tracy Anderson, haat ze.

3. Mediterrane voedsel plan . Het mediterrane dieet benadrukt meervoudig onverzadigde vetten, hedendaagse fruit en groenten, noten, bonen en zaden. Actrice Penelope Cruz is een oude volgeling, en heeft gecrediteerd voor haar te publiceren-peuter pond reductie.

vier. Master Cleanse dieet plan. De Leer Cleanse bestaat uit het niet nuttigen van het levensmiddel en een energieverbruik van slechts een cocktail van h2o, citroensap, Kwaliteit B ahornsiroop en cayennepeper. Beyonce ontbrekende £ 20. in twee maanden op de Learn Cleanse in 2006 voor een film functie, maar toegegeven het was lastig vast te houden aan. Ze beweerde dat ze snel weer de kilo’s het moment dat ze begon met meestal.

vijf. Ketogeen voedsel plan . Dit verlaagde carb, grote ongewenst vet, matig-eiwit dieet regime benadrukt waarbij in de eerste plaats niet-verwerkte vet als gras-fed boter, dierlijke vetten, olijfolie en noten, en mijdt suiker en de meeste koolhydraten. Het ketogeen eten plan is geprezen door professionele medische professionals voor zijn potentieel om onmiddellijke overgewicht daling te maken, stoppen of omkeren epilepsie, diabetes problemen, Alzheimer, en zelfs verhongeren meeste vormen van kanker cellen.

Kim Kardashian volgde een ketogeen -mode Atkins dieet regime tot ongeveer £ 50 vallen slechts 4 maanden na het aanbieden van het begin tot dochter Noord. Ze minimale haar carb inname tot minder dan zestig internet gram per dag aan lichaamsgewicht reductie te versnellen.

zes. Okinawa voedsel plan . Het Okinawa dieet benadrukt veel hedendaagse greens, tofu, totale granen en vette vis en is zeer laag in verzadigd overtollig vet en suiker.

7. Omnivore eten plan . Dit is een dieet waar je alle dingen verbruikt. P90X schepper Tony Horton volgt de omnivoor eten plan direct na het bezit probeerde het veganistisch dieet programma.

8. Fruitarian regime dieet . Dit is een dieet waar je eet voornamelijk fruit. Ashton Kutcher verloren 18 pond en werd in het ziekenhuis na volgende de fruitarian voedsel plan om te genieten van Apple CEO Steve Werkgelegenheid (die een fruitarian was gedurende zijn later vele jaren).

negen. Pescetarian eten plan . Pescetarians zijn vegetariërs die nemen aan vis.

10. Flexitarian dieet programma . Dit dieet programma is voor ‘alledaagse vegetariërs’ die eten een algemeen plantaardig dieet plan, maar eens in de zoveel tijd te nemen vis of kip.

Category: Dieten

Comments are closed.