Minimale carb dieet voor pond verlies

Wat is een zeer low carb eten plan?

Een low carb eten plan is een voedingssupplement applicatie die de inname van koolhydraten dit soort beperkt als granen, fruit en zetmeelrijke groenten. In deze voeding methode koolhydraten worden vervangen door grote hoeveelheden eiwitten en fantastische extra vet. Er zijn unieke soorten van low carb eten plannen bestaan ​​met verschillende beperkingen op de stijlen en de bedragen van de inname van koolhydraten.

Meestal minimale carb eten plan wordt toegepast om vet te werpen, ook al verschillende kleine carb gewichtsverlies plannen zeggen dat ze andere nuttige uitkomsten buiten gewichtsverlies van dit soort als het minimaliseren van risico dingen die betrokken zijn bij diabetische problemen, hart-en vaatziekten, metabool syndroom en geselecteerde kankers.

Hoe werkt een zeer low carb voedsel plan helpen om lichaamsgewicht te verminderen?

Kleine carb diëten zijn voornamelijk gebaseerd op de theorie dat een dieet buitengewoon lager in koolhydraten die uitzicht gekwalificeerd tot een daling van insuline creatie van het lichaam. Insuline helpt voorkomen vetafbraak in het gehele lichaam en laat suiker aan de macht te maken. Kleine carb eten plan vermindert insuline hoeveelheden in het lichaam waardoor het lichaam weg opgeslagen vetten smelten voor kracht en op een gegeven moment helpt je verliest overmatige kilo. De belangrijkste benadering van kleine carb dieet programma is om het hele lichaam om opgeslagen vet en eiwit (spier) te gebruiken als belangrijkste energiebron druk. In dit plan pond is te ontdoen van door het verlies van H2O en spierweefsel van het systeem. Dus, het kan uitdroging leiden, om deze reden de meeste lagere carb dieet goeroes adviseren om minimaal twee liter H2O verbruikt elke werkdag.

Als dagelijkse koolhydraten inname aanzienlijk wordt beperkt tot minder dan twintig gram het kon gevolg ketose. In deze toestand menselijk lichaam genereert ketonlichamen die cant gebruiken ongewenst vet als elektriciteit bron. Het facet uitkomsten van ketose zijn negatief adem, misselijkheid, hoofdpijn en mentale uitputting.

Aan de andere kant, heel wat mensen zijn gefascineerd om een ​​minimale carb eten plan omdat eindresultaat is snel, dat mensen aangeeft vandaag elimineren gewicht zeer snel. Veel Hollywood-sterren gaan op lagere carb dieet, omdat ze nodig hebben om een ​​kostuum grootte vallen voor een film, maar ze doen het niet voor de lange termijn zeer goed welzijn.

Andere beloningen

Een verscheidenheid aan minimale carb maaltijd plannen, zoals Atkins dieet regime zeggen dat hun eten plan strategieën kunnen ophouden of verhogen van een intens welzijn aandoening, zoals diabetische problemen, hart kwaal, grote bloed kracht en het metabool syndroom. Afgezien van zijn HDL-cholesterol (superior cholesterol) en triglyceriden waarden marginaal verbeterd door lagere carb dieet vergeleken met redelijke koolhydraten eten plan. Het is cruciaal dat welke vorm van koolhydraten zal je te nemen, bijvoorbeeld volle granen, fruit, peulvruchten, lager-extra vet zuivel oplossingen en greens zijn erg veel gezonder dan koolhydraten uit snoep, verwerkt en geraffineerde granen zoals witte rijst, wit brood , chips, en vele anderen

Minimal carb dieet geven de nadruk op:.

Vaak een zeer low carb eten plan geeft concentreren op eiwitten die vlees, gevogelte, eieren, vis bevat en enkele niet zetmeelrijke groenten en beperkt de meeste granen, brood, pasta, fruit, snoep, zetmeelrijke groenten en soms zaden en noten. Verschillende dieet plannen kunnen gespecificeerd volledige granen, fruit en groenten. Typisch een dag inname van 50-150 gram koolhydraten is aanvaardbaar in een low carb dieet programma voor te bereiden. Bovendien zijn sommige zeer low carb dieet plannen diep verbieden koolhydraten in de oorspronkelijke fase van de voedings-methode en vervolgens stap voor stap de som van koolhydraten verhogen

Levensmiddelen moeten worden voorkomen:.

  • Suiker:. zachte dranken, ijs product, vruchtensappen, agave enzovoort
  • synthetische zoetstoffen: Sacharine, sucralose, aspartaam, cyclamaten etcetera. U kunt ook gebruik maken van Stevia
  • Gluten granen:.. Tarwe, gerst, brood, pasta, rogge en spelt
  • Plantaardige oliën en hogere omega-6 plantaardige oliën:. sojaolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie, druivenpit olie, koolzaadolie en maïsolie
  • Dieet en kleine overtollig vet producten: Granen, . sommige zuivelproducten, crackers en vele anderen
  • Zeer bewerkte voedingsmiddelen: Dont eet opvallend verwerkt maaltijden. (Voedingsmiddelen worden vervaardigd in een fabriek)
  • Transvetten:. gehydrogeneerde en gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën

Een monster kleine carb menu dat u misschien waarnemen:

Ontbijt: twee roerei in boter of olie (2 theelepels), 1 oz ham, 1 . lagere carb tortilla (geliefd breed scala heeft vijf gram doelgericht koolhydraten en 7 gram vezel) en een compact formaat cantaloupe (1/eight middelgrote meloen)

Lunch: twee

Treats kopjes lagere carb cole slaw gemengd met 1cup gekookte kip, 1/3 kop gehakte appel en1 / 4 kop gehakte pecannoten

:. 1 appel vlas muffin met een lekker kopje thee .

Avondeten:. 4 gram mager rundvlees, 1 kop paddestoelen (gesauteerd in olijfolie) en eigenlijk heerlijke spinazie

In Samenvatting

Voor uw overgewicht verminderen methode, een eenvoudige vergelijking heeft te houden in het achterhoofd dat verbranden extra calorieën dan je proberen te eten. Zelfs zo, je wilt er absoluut zeker van dat u consumeren juiste nutriënt-dichte voedingsmiddelen te maken. Voor het monitoren van uw dagelijkse calorie-inname, kunt u een Calorie Counter gebruiken. Het zal u ondersteunen om te zien hoe veel energie in uw eten plan, de hoeveelheid geld van de energie in het levensmiddel u in en het aanbod van energie die je hebt verbrand door het uitvoeren van werkzaamheden.

Als je echt wilt verminderen van overgewicht vergeet niet om wat routines te doen, het verbeteren van uw dagelijkse routines en kies een ideale zeer low carb voedsel plan aanpak. Dat gezegd hebbende, voor het begin van een dieet plan aanpak praten met uw welzijn behandeling bedrijf, maar gepresenteerde feiten is vermeldenswaard. Good luck vrienden.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.