Minocycline voor Puistjes Behandeling methode

Minocycline wordt aanbevolen voor mensen met chronisch aanhoudende en intense acne die niet efficiënt heeft gereageerd op andere methoden. Ze mag nodulaire acne, bestaande uit grote, pijnlijke, geluid laesies kleiner dan de huid stippellijn cystische acne, die zal leiden tot diepe, pijnlijke, pus gevulde laesies dat kan gaan littekens pakken. Een bepaalde specifieke fabrikant, Solodyn, is ook goedgekeurd om een ​​redelijke acne te behandelen.

Zoals alle antibiotica, minocycline verwijdert micro-organismen en stopt meer bacteriële groei, maar de tetracyclines hebben een verdere winst met betrekking tot acne – het verlagen van de zwelling. Zelfs wanneer puistjes komen echter over, de roodheid, zwelling en pijn verminderd. Minocycline procedure is het meest effectief wanneer de getroffen persoon nog steeds een actuele retinoïd of benzoylperoxide crème zo mooi te kunnen benutten.

Artsen liever antibiotica puistjes behandeling voorschrijven voor zo snel een tijd haalbaar, omdat zits micro-organismen zich ontwikkelen tot resistent tegen het geneesmiddel. Volgens een 2009 write-up in Dermatologie gevallen is acne micro-organismen resistentie tegen antibiotica escaleert snel gezien dat de jaren 1970. Minocycline heeft de mooiste nut behouden door deze tijd, hoewel erythromycine niet meer werkt in tegenstelling tot puistjes ziektekiemen in de VS

Minocycline kan meerdere facet effecten teweegbrengen, ondanks het feit dat de meeste verdwijnen snel. Deze bestaan ​​uit diarree, moeite met slikken, duizeligheid, vermoeidheid, koorts, hoofdpijn, indigestie, gebrek aan eetlust, misselijkheid en braken, huiduitslag, roodheid van de huid en poriën en respons huid aan zonlicht. Getting minocycline voor vele maanden kan leiden tot verkleuring van de huid die eruit ziet als blauwe plekken, die uiteindelijk verdwijnt onmiddellijk na minocycline gebruik wordt gestaakt. Een ongebruikelijke kritische aspect effect voortgang van lupus, die voorkomt bij ongeveer een 10.000 mensen vandaag, volgens de Amerikaanse osteopathische faculteit Dermatologie.

Naast acne, minocycline wordt van andere infecties zoals chlamydia, gonorroe, Lyme staat, urineweginfecties en pijnlijke, gezwollen gewrichten, zoals bij reumatoïde artritis. Het is ook effectief bij de behandeling van rosacea, een ernstige uitslag in het gezicht dat roodheid en hobbels genereert.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.