Miranda Lambert scheurt lichaam gewichtsverlies chirurgische behandeling Converse: Ik dieted en uitgewerkt

Zangeres Miranda Lambert sloeg geruchten dat haar nieuwe vijfentwintig kilo lichaamsgewicht daling was vanwege kunststof operatie in een november vijfentwintig blog artikel.

Een woedende Lambert ontkende ze lichaamsgewicht-daling chirurgische ingrepen ondergingen , nader worden aangegeven dat zij de ‘zeer goede leeftijd-fashioned’ hadden afgeslankt:. door middel van dieet en uit te werken

Een brief van Miranda aan haar volgelingen
maandag , november vijfentwintig, 2013

Toch ben bijna nooit schelen wat de tabloids te zeggen hebben over mea € | ik verplicht te hanteren dit bepaalde verhaal zij actief deze week en zet het document recht. Ik had geen chirurgische ingreep om gewicht te werpen. Dat is absurd.

Ik miste mijn gewicht het gezonder en uitstekende ouderwetse manier. Observeren wat ik probeer te eten en uitvoeren met mijn trainer Factuur Crutchfield. Wat betreft de veronderstelde aantal kilo’s Losta € |? Ik weet niet eens! ‘

Miranda uitgelegd in verleden push interviews die ze werpen £ 25 door middel van een-deel gecontroleerd dieet en cardio-en circuit-instructie oefeningen.

‘Kleinere onderdelen ideale vanaf het begin [hulp],’ legde ze uit. ‘Ik heb niet geofferd alles! Ik probeer gewoon te verminderen bijna alles in 50 procent. Wij doen cardio en een groot deel van circuit-coaching. ‘

Lambert, dertig, beweerde dat ze probeert om de concentratie op een verblijf gezond en niet op een doel lichaamsgewicht, en moedigde liefhebbers om deze verstandige strategie ondernemen om overgewicht dalen.

Zoals ik over het algemeen hebben gemeld, het is echt niet om een ​​schaal, het is echt over hoe je voelt en hoe je jeans passen. En op november tiende toen ik dertig, mijn mager denims belandde last but not least een ragebol! missie gehaald! Dus voor elke persoon die in de verleiding om te gaan door de ‘Trash Talk,’ vergeet dan niet. Ik ben trots om een ​​gebruikelijke afmeting dame en ik wil stimuleren dat iemand in vertrouwen op elke dimensie. Hartelijk dank voor de hulp y’all! ‘

Lambert

is gewoon niet de enige superster die is beschuldigd van toevlucht te nemen tot plastische medische procedures om kilo’s te elimineren. Kim Kardashian juist de laatste tijd weer hit op tabloid studies die haar vijftig pond pond daling was te wijten aan uitgebreide extra vetverbranding laserbehandeling opties en andere schoonheid methoden.

Net als Miranda, Kim gecrediteerd dieet en lichaamsbeweging voor haar verbazingwekkende Trim-down, en beweerde geen totaal valse tabloid speculatie kan verminderen haar echt hard-verdiende prestatie.

‘Ik ben behoorlijk teleurgesteld momenteel zien reviews die ik kocht chirurgische ingrepen aan mijn kind lichaamsgewicht te laten vallen! ‘ Kardashian getweet. ‘Dat is niet waar. Ik werkte zo hard om mezelf te leren om de juiste en gezonde verbruikt. Functioneer ik uit zo uitdagend en dit was deze soorten een probleem voor mij, maar ik heb het gedaan!’

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.