Mirena spiraaltje gezondheidsproblemen

Wanneer een zorgverlener apparaat wordt gekocht in de Verenigde Staten, patiënten voelen en veilig gebruik van de oplossingen, want ze zijn zeker de goederen – of een recept behandeling of zorg machine, is methodisch gescreend voor basisveiligheid en prestaties. In een poging om de gezondheidszorg oplossingen over te brengen aan patiënten snel, maar toch, het lijkt erop dat in tal van omstandigheden welzijn overwegingen en eindresultaten worden verwaarloosd.

Hoe kun je anders omgaan met de verhalen over de mislukkingen van invloed zijn vrouwen die een Mirena gebruikt spiraaltje medisch product voor de startopdracht? De namen zijn fictief om de vertrouwelijkheid van de patiënten te bewaken.

Sara’s Mirena spiraaltje Tale

Sara had haar arts pak haar met een Bayer Pharmaceuticals Mirena spiraaltje, en ze had het voor zes maanden. Sara besloot toen het uitgeroeid te hebben, als ze was bereid om een ​​beetje one.Even hebben nadat het systeem is gehaald, Ze had een moeilijke tijd hebben verwacht. In te kopen om haar kans te verbeteren, Sara begon gebruik te maken van de eisprong medicijnen

Ten slotte heeft ze om te zetten in zwanger -. Met een buitenbaarmoederlijke zwanger zijn die ervaren worden beëindigd .. In weerwil van de werkelijkheid dat er een heleboel complicaties verbonden met Mirena spiraaltje, twee van de meest typische zijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap en gebrek aan vermogen om conceive.These problemen uiteindelijk niet om ofwel Sara of haar arts verklaard. Als ze de grotere bedreiging, Sara onder geen beding had geïdentificeerd zou dit ontwerp van anticonceptie systeem hebben gekozen. Ze was er kapot van te ontdekken dat haar voorkeur mogelijk een invloed hebben op haar motivatie om een ​​kind hebben zou hebben. Ze is nu het procederen in tegenstelling tot De corporatie Pharmaceutical.

Alexa’s verlengde langdurige Moeilijkheden van Bayer geneesmiddelen op recept Mirena spiraaltje

Alexa had Bayer Geneesmiddelen op voorschrift Mirena spiraaltje geïmplanteerd in 2011. Direct na haar implantingsplan, Alexa’s spiraaltje verdreven en migreerde als een gevolg van haar gehele lichaam, scheuren haar baarmoeder door het uitvoeren van zo. Het spiraaltje zelf vervolgens ingebed in een divers gebied van haar menselijke lichaam, triggering nier storing die haar bijna geïnduceerd om die.Now, vaak Alexa heeft mobiliteit, nek pijn, krampen, buik moeilijkheden, en een zwaardere periode beperkt .. Ze klaagt de organisatie.

Over De Mirena spiraaltje

Mirena is een stijl van anticonceptie, die zal werken door middel van hormonen in een vrouwen physique.The plastic Mirena spiraaltje wordt geïmplanteerd in het hele lichaam van een vrouw door een gezondheidsgerelateerde arts. Spiraaltje afgeeft dan bescheiden hoeveelheden van een hormoon dat de baarmoeder voering verzwakt, maar dikker omvattend weefsel om ei bevruchting blokkeren.

In 2009 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration toestemming ook de Bayer geneesmiddelen op recept Mirena spiraaltje voor te zorgen voor zware tijden.

Bayer verklaringen die zo snel als de gadget is genomen uit gals eventueel kan aan de slag proberen te conceive.This is een uitgebreide-zin geboorte controle-instrument en zal afgelopen vijf jaar. De doos suggereert dat deze merchandise is voor gebruik bij vrouwen die op zijn minst een kind hebben meegemaakt. Waarom is dat? Het is aangeraden voor gebruik bij personen die nu hebt opgegeven geboorte is dat de corporatie uit heeft vastgesteld dat ongunstige uitkomst van het werken met Mirnea spiraaltje is dat het vruchtbaarheidsproblemen kan bouwen in females.Even zo, de producent opbrengst te verdoezelen over de gevaren van deze machine en onderschrijft het als een vrij eenvoudige, verantwoorde en omkeerbaar. ‘De realiteit dat meisjes niet kunnen bedenken kan direct na gebruik van het product is niet opgenomen in de promotie-informatie die de vele extra voordelen biedt.

de mogelijke risico’s en complicaties verbonden met Bayer Pharmcuticals Mirena spiraaltje

De Food stuff and Drug Administration heeft aangemeld vijftigduizend problemen kritische complicaties krijgen te maken met de inplanting van het bedrijf Mirena spiraaltje

Deze problemen nemen:.

Vervuiling
Verankering van de behandeling koopwaar in de baarmoederwand
Pelvic Inflammatory kwaal
Bloeding
Perforatie van de baarmoeder
buitenbaarmoederlijke zwanger
Perforatie van de baarmoederhals
Migratie in de hele maag
Steriliteit
Ontsteking

Chirurgische behandeling weg te nemen de zorg of als onderhoud schade die zij veroorzaakt is gewoon. Een bijzonder uit een kan 000 meisjes eventueel ervaren kritische problemen volgens Bayer.

Gals die angsten hebben ondervonden als gevolg van het creëren van het gebruik van de Mirena spiraaltje zijn het indienen van rechtszaken againstthe companyfor hun lijden en lijden.

Bayer en de Amerikaanse Food and Drug Administration

In 2010 heeft de Amerikaanse Food and Drug spullen Administrationreleaseda waarschuwende brief aan de onderneming verklaren dat hun reclame en marketing marketing campagne is misleidend. het levensmiddel and Drug Administration zei Bayer ze werden het minimaliseren van de valkuilen en overdrijven het nogal wat voordelen verbonden aan het gebruik van de Mirena spiraaltje. De Food and Drug Administration ook bestelde een veel detailedwarning komt bovenop de packaging.This waarschuwingslijsten detailedcomplicationsthat sufferedby kan worden gebruik te maken van de zorg item dat onder andere:

Inbedding van machine in andere gebieden van het lichaam
Aangeboren afwijkingen
Ovariumcysten
Uitzetting
Scheur van de baarmoeder
Borstkanker

De nieuwe wordingrequestedby de FDA containsa statementthat als

strong> Rechtspositie van Mirena rechtszaken

Victimsfiling casesagainst Bayer Prescription drugs beweren dat het bedrijf realiseerde over de gevaren verbonden metde gebruik van Bayer Pharmaceuticals Mirena spiraaltje delivery management gadget en neglectedto offersufficientsafety measuresto customerswith de Mirena spiraaltje … Ifthis informationbeen presentedit goed hebben impactedtheir beslissing om het product of de dienst geïmplanteerd hebben

46federal rechtszaken zijn geconsolideerd in een Multidistrict geschillen, geïdentificeerd als een MDL Dit scenario wordt aangewezen MDL 2434 en getiteld In Re: Bayer Voorgeschreven medicijnen Mirena spiraaltje gadgets Juridische verantwoordelijkheid Litigation. Dit MDL consolideert 46 rechtszaken in New York Federal rechtszaal vooruit Kies Cathy Seible.

Daarnaast zijn er 113 Mirena scenario’s maken van hun weg door conditie rechtbank geagendeerd in New Jersey en een handvol gevallen in elk van de volgende staten New York, Californië, Mississippi en Missouri.

Wat te doen als je hebt beïnvloed door een Mirena spiraaltje systeem

Als je ongewenste aspect effecten hebben last van een Bayer-geneesmiddelen op recept Mirena spiraaltje of awareof een andere persoon die heeft, is het imperativeto in contact te komen met een wettelijke representativewho is gespecialiseerd in dit soort problemen. meeste presenteren een no -verplichting tot geval worden beoordeeld.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.