Misvattingen individuen hebben over het algemeen en de gezondheid en fitness Voedingssupplementen

Zijn snel in de war raken in de wereld van de oefening

Het Onderzoek

In overeenstemming met de Countrywide Institutes of Health (NIH) Plaats van het werk van Dietary Voedingssupplementen (ODS) , de meeste Us bewoners overwegen ten minste een persoon voedingssupplement elke dag. Zij hun gewichtsverlies plannen Voedingssupplement met vitaminen, mineralen, proteïne poeders en natuurlijke voedingssupplementen. Ons burgers besteden veel meer dan 11 miljard dollar per 12 maanden op deze producten en oplossingen, en winkels wijden volledige gangpaden aan hen.

Veel voedingssupplementen verzekeren pond verlies, extra elektrisch vermogen, veel beter welzijn en gezondheid en fitness snelkoppelingen. Hoewel sommige producten en oplossingen in feite zijn leven tot aan hun beloften, sommige anderen hebben kleine invloed op welzijn en gezondheid. Op de zoektocht naar een meer tijd, meer gezonde dagelijkse leven, is het eenvoudig om het netjes verpakt verklaringen zonder de noodzaak van het uitvoeren van voldoende exploratie.

Wat mythes heb je gehoord?

Van bodybuilders tot pasgeboren boomers, zijn Amerikanen gericht op een betere gezondheid en fitness en conditionering. De meeste mensen vandaag de dag staan ​​te popelen om niet uit wat het kan nemen om overgewicht schuur, in vorm te krijgen en gezonder te blijven doen. Niettemin, sommige tweede raden hun dieet wensen, en andere mensen zich vastklampen aan mythen over welke supplementen voor hen kan doen. Hier zijn vijf frequente misvattingen over de algehele gezondheid en conditie voedingssupplementen

Het afbreken van de mythen

Mythe 1:. Dieet Gezondheid supplementen zijn Magic Bullets

In een cultuur van snelle definitieve resultaten, terwijl er een tablet voor elke zieke spreekt veel Amerikanen, mensen willen een snelle deal met voor hun tekortkomingen. Veel van zijn willen voor een wondermiddel. Als gevolg daarvan, zij over het algemeen schuift slachtoffer van de productie claims en verpakkingen waarborgen van de gezondheid en fitheid en gezondheid en fitness voedingssupplementen.

Helaas, voedingswaarde voedingssupplementen zijn geen magische kogels. Er zijn geen snelkoppelingen naar wellness en conditionering. Zelfs oplossingen die zijn verpakt met alle all-natuurlijke elementen zijn niet in staat om wonderen te werken.

In simpele feit, sommige organische producten zijn giftig, zelfs wanneer gegeten in bescheiden hoeveelheden. Natuurlijke voedingssupplementen kan heel goed omgaan met medicijnen en moet alleen worden genomen met de arts goedkeuring. Slim, gezondheid en fitness-terdege bewust lijners en atleten doen hun onderzoek vooraf vullen hun maaltijden

Mythe twee:. Ze zijn niet veilig

Het punt dat supplementen niet wonder tabletten betekent niet dat ze schadelijk zijn. Herbal voedingssupplementen omvatten planten gebieden zoals wortels, stengels, boeketten en sappen die giftig kunnen zijn of leiden tot allergische reacties. Toch heel wat voedingssupplementen zijn handig dieet hulpmiddelen die standaard medicatie is gebruikt voor eeuwen.

Veel te sterk van een uitstekende zaak, van natuurlijke supplementen om vitaminen en mineralen, heeft het waarschijnlijk om lood te kwetsen . Dat gezegd hebbende, rapporten hebben aangetoond dat een goede aanvulling dieet gaten kan vullen in een verder gezond eten plan. Toen in vraag moet ons burgers niet wachten om te converseren een zorgverzekeraar over het welzijn en de gezondheid en fitness voordelen van suppletie

Mythe drie:. Ze Vermijd Ziekte

Sommige bedrijven industrie voeding voedingssupplementen voor de ziekte van ontwijking of administratie. Echter, gezondheid supplementen zijn geen drugs. Hoewel ze de voeding hiaten kunnen overbruggen, kunnen ze niet voorkomen, behandelen, behandelen of te ontdoen van diabetische problemen, hart-en vaatziekten of andere situaties.

Dit wil niet zeggen dat voedingssupplementen hebben niet deelnemen aan de manier kwaal preventie. Wanneer voedingsstoffen zoals vitamine D kan gewoon niet gevonden worden in de normale levensmiddel bronnen, kan een aanvulling op de gezondheid te ontmoeten die voedingswaarde hebben beter dan hele etenswaren door jezelf te hebben. Bij het overwegen van de grote foto, kan een aanvulling op de gezondheid een essentieel stuk van de puzzel te zijn

Fantasy 4:. Ze Negeer Voeding

Sommige mensen geloven voedingssupplementen negeren dieet, maar lijners, sporters en andere mensen weten superieur. Welbevinden en fysieke fitheid supplementen gewoon niet kan overschakelen van een gezond dieet plan, maar ze kunnen een aantal van de voedingstekorten behandelen.

Verfrissend, totaal voedingsmiddelen zijn de beste manier voor individuen om belangrijke natuurlijke vitaminen en mineralen in hun systemen. Het gehele lichaam is bedreven in het maken van een natuurlijke manier verworven vitaminen en mineralen. Het absorbeert gewoon wat het nodig heeft en verwijdert de rest.

Zinloos suppletie is een verspilling van geld en, in sommige situaties kan het zelfs leiden tot schade. Aan de andere kant, kan een correcte suppletie verbeteren voedingsstoffen en absorptie. Het hebben van een voedingssupplement met etenswaren is de beste manier om dit te bereiken, gezien het feit dat voeding in de aanvulling op de gezondheid binden aan die mensen in het voedsel

Fantasy 5:. Gezondheid supplementen zijn dure

Veel mensen geloven dat voedingssupplementen zijn zeer duur, en sommige items prijs veel meer dan andere individuen. Dat gezegd hebbende, de verkoop prijs niet altijd prijs of effectiviteit te bepalen. Veel-prijs geprijsd welzijn en conditioneren oplossingen zijn net zo robuust, veilig en gezond en productief als hun grote dure tegenhangers.

Veel factoren naast lasten zijn van invloed op de waarde van een voedingssupplement. De belangrijkste ingrediënten, potentie, dosis en levering spelen allemaal een doel. Food and Drug Administration (Food and Drug Administration) de naleving is ook kritisch. Hoewel de Food and Drug Administration heeft geen voedingssupplementen te reguleren in de exacte manier waarop het regelt medicijnen, biedt suggesties en normen die een invloed hebben op de uitstekende van voedingssupplementen.

Foods is echter koning!

Ook al is er geen experimenten aan een belangrijk aspect resultaten van voedingssupplementen is blijven beste voor iedereen te plaatsen voedsel eerder vermeld al het andere!

Meals is ons normaal rijden kracht en weer zijn geweest is de belangrijkste stof in ons welzijn profiel. We hoeven niet te motiveren substitueren eten met ENIGE voedingssupplement.

Een supplement is genoemd een aanvulling op de gezondheid om die reden gewoon omdat het ‘voedingssupplementen’ een typische gerechten dieet.

Ga verder om houd dat in gedachten als zeer weinig anders.

inpakken

Met een beetje geluk krijgt u nu hier vermeld verlaten met een heel klein beetje veel meer know-how dan je gewoon eerder had . Het is heel eenvoudig om de monitor van problemen te verminderen met betrekking tot gezondheid en conditie en zieke opgeleid te zijn.

Wordt verkeerd geïnformeerd is typisch waarin de meeste mythen vandaan komen en de fitness-wereld is niet onderscheidend. Supplementen hebben een negatief stigma met hen boven de tijd gehad om de reden dat van de ‘evenals uitstekend waar zijn’ idee. Maar naarmate de tijd vordert lichamelijke conditie voedingssupplementen worden steeds veiliger en nog veel meer betrouwbaar en op de lange termijn krijgen van een veel uitgebreider erkend door iedereen.

Hoewel er geen manier om zich te ontdoen van de omgeving van alle onwetendheid , op zijn minst kunnen we overwegen om het te doen stuk voor stuk en wat betere manier dan om te beginnen met het belangrijkste aspect van het dagelijks menselijk leven ons welzijn.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.