Mocht u nog steeds uw kennis tanden houden of laten Uitgeschakeld?

Wanneer glazuur niet absoluut uitbarsten als ze moeten, worden ze beschouwd als beïnvloed. Deze situatie gebeurt het meest regelmatig met de wijsheid tanden en kan direct naar aanzienlijke moeilijkheden en pijn. Infecties, holten, gezwollen tandvlees en verschuivende tanden zijn alle frequent voorvallen bij een verstandskies wordt beïnvloed.

Als er een kennis tand verandert in beïnvloed als deze, de enige echte optie is om orale chirurgische ingrepen uitgevoerd om neem de tand. Je kon het met rust laten, maar dat is het hof catastrofe. Op een bepaald probleem, is verval weg naar opgericht in, en je zult conclusie met ongemak en waarschijnlijk infectie goed. De vooruitzichten zijn groot dat uw voorkeur dan zou zijn om de tand is verwijderd toch.

Ervan uitgaande dat je je geest make-up weg te gaan van de tand, wat zijn de uitkomsten haalbaar?

Om te beginnen, het beïnvloed verstandskies wordt het plaatsen van spanning op alle andere glazuur. Overbevolking veroorzaakt een verschuiving van de komende glazuur en normaliter leiden tot een minimaal aantal van hen blijken te krom. Als je hebt ervaren braces voor in je bestaan, kan dit ongedaan alle orthodontische doen het werk dat werd bereikt. Er is ook de kans dat de werking leiden tot de tanden elkaar wrijven, vernietigen het glazuur en voornaamste meer verval en holtes.

Naast de aanpassing moeilijk zijn er andere mogelijke risico negeert gedeeltelijk uitbrak kennis emaille. Wanneer de kennis tand wordt beïnvloed, blijft er een laagje tandvlees rond component van de tand. Dit maakt het uiterst moeilijk om de tand schoon en vrij van plaque houden. In een situatie als deze, is de tand vrij veel gekozen om verval en ontwikkelen tot besmet op een plaats. Het is aanzienlijk beter om het weg te nemen en sturen duidelijk van de gezwollen tandvlees, infectie en het ongemak dat zijn er zeker van te komen.

Aan de andere kant zijn er in het algemeen gevallen waarin wijsheid glazuur komen in de juiste en lood geen problemen. Er zijn mannen en vrouwen in hun jaren ’50, ’60 en ’70 die hun verstandskiezen hun totale leven hebben gehad en hebben geen problemen van hen gehad. Om die reden lijkt het erop dat orale chirurgische behandeling tot het afsluiten van de kennis glazuur is niet per se een onvermijdelijke cursus van actie. Begrijpelijk, zijn sommige mensen bang van de operatie, en terwijl orale chirurgische ingrepen is frequent, houdt het in typische anesthesie, die over en problemen zou kunnen brengen. Ook al is voorgesteld door de meeste artsen, als je sterk voelen over het houden van de kennis tand en ze creëren geen problemen is er geen krachtige doel niet om ze te houden.

unerupted wijsheid glazuur en mensen die zijn uitgebarsten In geschikte uitlijning zijn geen bedreiging. De enige problemen manifesteren wanneer verstandskies uitbarsten slechts gedeeltelijk en groeien worden beïnvloed.

We hebben gemerkt eerder vermeld dat de opleiding van de beweging te krijgen wanneer u een beïnvloed kennis tand is eenvoudig, maar waarom kennis tand worden beïnvloed in de eerste put? Er is geen koppeling met uw mondhygiëne en uw kennis tanden. Het maakt niet meer afgeven als u geborsteld en flossed religieus voor de voorafgaande 15 een lange tijd, is het toch mogelijk voor u om een ​​beïnvloed kennis tand hebben. De tand verandert in beïnvloed omdat de manier waarop het uitbarst, die normaal gesproken wordt geïdentificeerd door zijn situatie in de kaak. Dit werd reeds lang bestaande in het verleden, en er is helemaal niets dat je kunt doen om het te veranderen.

Sommige mensen zijn veel beter bestand tegen pijn en zijn tevreden om te gaan met het kleine leed dat ze te komen voelen van een beïnvloed tand in plaats van verdragen chirurgische behandeling. Het is normaal gesproken tot de patiënt, toch, in sommige scenario’s wordt sterk aangemoedigd dat u de getroffen tand hebben gehaald. Jeugdige cliënten die orthodontische behandeling hebben ondergaan zijn praktisch vaak geadviseerd om de getroffen tand uitgeroeid, aanzienlijk minder het allemaal van de uitlijning die werd uitgevoerd toen zij zijn trekken bretels ruïneren. In omstandigheden precies waar er gezwollen tandvlees als gevolg van een infectie, is het meestal geadviseerd dat de kennis tanden te worden uitgeroeid. Maar over het algemeen, is de conclusie ontworpen op basis van als je de wijsheid tand en het maakt niet uit of ze gedoe u.

Category: Gezond eten

Comments are closed.