Moeder vs CUJO: Waarom je moet echt nooit borstel je glazuur met Voorbereiden H

alles wat je moet hebben is Household

Laat ik beginnen met te vertellen dit. Hier ben ik, allemaal opgegroeid en getrouwd, last but not least helemaal vrij van moeder en haar capriolen. Ik ben Vrouw luister naar me gebrul! Het enige probleem met dat is Moms ROAR is luider!

Het was Kerstmis 1992 slechts 4 maanden na de orkaan Iniki hit Kauai rechtdoor. Het eiland was behoorlijk minder dan weg van de enorme sanering die zou blijven voor de komende vijf decennia. Toevallig hebben we niet al te sterk prive problemen lijden en uiteindelijk moesten we voorbereid op andere plekken.

Mijn echtgenoot werkte voor de schuit bedrijf dat werd het binnenhalen van materialen, machines, en net over zo ongeveer alles wat nodig was om vullen en duidelijk het eiland. De schuit corporaties doen belandde werk 24/7 en ik zag nauwelijks mijn man. Met de complete eiland in wanorde, en familieleden medewerkers regelmatig gegaan uitvoeren van hun gedeelte te reinigen up, emoties en angst werden een massale aspect op het eiland.

Om u te helpen verlichten van de spanning, we dachten dat het zou zijn een zeer goed concept om mijn moeder, mijn tante (moeders zuster), en mijn broertje naar Kauai vlieg van het vasteland naar Kerstmis door te brengen met ons.

Het was de zaterdag voor kerst en ik was haastig klaar maken van het huis voordat ik naar het vliegveld te komen om te beslissen de tevreden trio.

Ik schoongemaakt en gepolijst, en goed voorbereid hun kamers. Winkelen klaar was, boom versierd, biedt verpakt, en zelfs de hond kocht een bad. Het zou gaan om een ​​geweldige kerst! Niets kon beschadigen, want ik was op weg naar mijn huishouden hier met mij! Absoluut niets kon gaan ingevuld. Helemaal niets! Ya, rechts!

Mam vs CUJO

allemaal weer verworven in de residentie, moeder en tante uitgepakt en ik bevestigde ze dicht bij het huis en vervaardigd gegarandeerd ze comfortabel geweest. Ik begon maaltijd en wachtte tot manlief woonplaats komen.

Op het moment dat manlief bereikt eigendom en aangespoeld, ervaren we een heerlijk diner en ging all-grapjes, praten verhaal, en zelfs luisteren naar mijn moeder en haar zus kibbelen een heel weinig. (Echt, dat was een zeer weinig amusant op zich).

Naarmate de avond dichterbij kwam, manlief en ik trokken naar onze woning van een klein tv-toestel te kijken. We hebben geluisterd naar de geliefden ontvangende klaar voor matras en zich vestigen in voor de nacht.

Zoals we hebben besproken de komende dagen functies, hoorden we een luide schreeuw uit de hal!

Lissssssaaaaaaaa!! De deuropening barsten open en daar stond in de deuropening was CUJO!

Met ogen groot als pizza’s, krulspelden in haar haar, gezicht gebied crème gepleisterd op, tandpasta in haar nog linkerhand en tandenborstel in haar juiste Deze 52 menselijk verblijf ik telefoon mama met hondsdolheid ervaren schuim gutst uit haar mond alsof er iemand was binnen haar mond vastleggen uit een slagroom blikje.

Mijn mond is op haard, schreeuwde ze, als schuim uitgespuwd overal!

Wha kina toofpayst ish thish? Moeder gooit de buis bij manlief.

Het woont shtop commin! Ik kon voelen wat ik bekeek. Er was schuim overal mee naar toe!

Ik vroeg haar precies waar ze kreeg de tandpasta, en wees naar de drugs kasten beste plank.

Moeder!, Dat is precies niet waar ik de tandpasta! De tandpasta is hier wel degelijk op de teller! Basic als het schuim uit je mond!

Ik heb hov mah glasshes op!, Beweerde ze. Spugen in de gootsteen, ik Hawd een hiel van een tijd probeert te Jor toofpeeste fijn. (* Spitting) Whawt da hak??! (* Spitting extra en vegen mond) Mi mouf vult foony! Ish bijl tite!

Ik merkte dat haar toespraak begon zeker humoristische en soort kaken stijf op elkaar lijken.

Op dat moment luisterde ik naar de luidste brullen van het lachen ontstaan ​​vanuit mijn slaapkamer. Ik liep naar de plaats en ik dacht manlief had een aanval. Wat? Wat is het? Mijn kleine broer komt in en duurt meestal de buis van manlief. Mijn broer begint onbedaarlijk te lachen!

Uw Voorbereiding H?! (Manlief valt van de matras te lachen)

Wat?, riep moeder. Thash impooshible!

Er was de levendige blauwe en gele buis Assured uw gat krimpen!

Proberen te houden in mijn lach en zijn de superieure dochter dat Im bedoeld is , Ik belde de 800 hotline Poison Beheer Midden

Discussie met Poison handvat

Vergiftigingen Advisor (Pretty belangrijke stem):. Dit is het hart Poison beheer , hoe kan ik misschien u toelaten

mij: Hi, how are you? * Grinnikt * Vrolijk kerstfeest

Poison Command Advisor (zeer ernstige spraak): Bedankt. Hoe kunt u eventueel helpen I

mij: Mooi, Haar mond gewoon puckered dicht

Poison Beheer Advisor (Ongelooflijk kritische stem)!: Maam, heb je enig ijslolly

mij:? Ja, maar wat heeft dat te maken met mijn moeders getuite mond

Poison Beheer Advisor (Really echt serieus stem): Maam, je moeder eisen aan een te zuigen. Informeer uw moeder om te gaan zuigen het nu

mij: Moeder! De adviseur zei te gaan zuigen

Mom: Zuig wat

(Hubby en broer zijn nu het bezit van een heel moeilijke tijd ademhaling van het lachen echt? hard)

Me: een ijsje

Tante: Kan ik 1 ook? Im in de stemming voor een ijsje

Vergiftigingen Advisor (Zeer belangrijke stem): Maam, vraagt ​​ze ook om koude melk te consumeren

Me: Mom, drink koude melk en

tante: Ik haat melk

mij: ik niet behandeling tante

Poison Handle Advisor (Zeer ernstige spraak): Is ze zuigen en drinken

mij: Moeder, ben je zuigen en consumeren

Mom:? op de dezelfde tijd

tante: ik gebruikt om dag een kerel die dat kon doen

(Hubby en broer blijven op vloer geen steun op geen enkele manier!)

mij: Nee, alleen drinken melk en dan zuigen op de ijslolly

Me:? Hoe lang heeft ze te zuigen en drinken

Poison Regulate Advisor (Heel belangrijk stem): Tot uiteindelijk de verbranding afneemt. U zult willen toestaan ​​haar weten dat de Voorbereiding H waarschijnlijk verbrand haar stijl knoppen, dus ze zal niet worden uitgerust naar smaak zowat alles voor ongeveer 7 dagen

Me:. Dank u, ik zal haar dat te melden. Vrolijke Kerstmis

Poison Handle Advisor (Pretty belangrijke stem): worden gegarandeerd om haar te zien een Dr of het brandproces aanhoudt. Merry Xmas en veel geluk

Me:. Geloof in mij! Ik zal het nodig hebben als ik over te brengen aan haar dat ze klaar zijn om de kalkoen stylen gewoon in!

Moeder en tante zitten in de kamer wonende zuigen op waterijsjes, manlief en broer zijn beide nu bewusteloos op grond van gelach uitputting

Im denken dat de orkaan was niets vergeleken met deze

* let op:.! geen moeders of dieren zijn gewond geraakt bij een of andere manier

Yummy Slagroom Topping

Gebruik deze gezoete slagroom product topping voor product taart topping of serveer met peperkoek, schoenmaker, of andere desserts.

Over de auteur

Lisa regisseerde en gehandeld muziektheater voor bijna 30 jaar. Haar muzikale opvoeding mogen haar om haar roeping na te streven in het instrueren en regisseren en gaat over tot onmiddellijke shows vandaag. Als exploitant van 2 op het internet Property Dcor internetsites, Lisa’s enthousiasme voor Rustic Living al begint met haar waarderen voor de residentie, in openlucht, en haar nogal wat hobby’s. Lisa geniet om te gehinnik, en ze deelt die genieten door middel van haar komische hubs gecentreerd op haar moeder. Lisas passies omvatten dingen zoals het produceren, regisseren, acteren, foto’s, zingen, koken, handwerken, tuinieren en thuis vooruitgang, die decoreren omvat. Lisa schrijft ook onder haar geschreven identificeren, Elizabeth Rayen.

Als je een enthousiasme voor het samenstellen en wil om geld te verdienen door het creëren van Hub Pages, Wees een deel van dit moment ~ Het is snel, eenvoudig, en Geen kosten!

Category: Supplementen

Comments are closed.