Moeiteloos Overgewicht Loss Aanpak voor heren en vrouwen van alle leeftijden-Geen specifiek dieet plan Verplicht

ik veracht Diëten!

Als u op jacht naar een levensmiddel plan, zoeken in andere plaatsen. Ik ga u strategieën die je kunt integreren in je dagelijks leven stijl te geven. Strategieën die je kunt aanpassen aan uw wensen aan te passen. Dit is niet een cookie-cutter dieet programma, geen een single-meting-wedstrijden-all hieronder. Dit is alles over u en uw wensen. Je hoeft niet voor elke individuele idee ik een opname te gebruiken. Zelfs het opnemen van 2 of drie van deze ideeën zullen ervoor zorgen dat u effecten.

Dit zijn minimale verbeteringen die geweldige voordelen zal opleveren. Pond verlies zal het enige voordeel is opgedaan met deze kleine veranderingen aan uw dagelijkse sleur niet. Je ontdekt je meer energie. Je zult duidelijker voelen. Je zult gewoon basic uitstraling verbeterd.

Probeer te eten Till You Are Hungry

Klinkt vreemd, maar dit is mijn grootheid een enkele suggestie om in staat te werpen lichaamsgewicht. Ik weet dat sommigen van u kunnen nadenken waarom 1 zou zelfs moeite met het maken in als niet te blijken totaal te zijn. Waarom zou je willen wonen je leven honger. Ik wed dat sommigen van jullie misschien zelfs ervaring verraden worden.

U kunt misschien overwegen, ‘He, zei ze eenvoudig te integreren, bescheiden veranderingen … geen honger!’

rust zeker, dit idee is niet zo moeilijk als het eerste verschijnt. Ik vraag je niet om jezelf uit te hongeren. Ik zou niet voldoen aan enige begeleiding die geïnspireerd honger. Wat ik doe is ik geef mezelf een kleinere portie. Als ik volbracht, ik wacht ongeveer een uur om te zien of ik ben zelfs nu honger. Geen verschil maken hoe goed het levensmiddel voorkeuren, ik moet honger gebruiken als motief om te eten.

Ik geniet van elke hap, kauwen zowat elk beetje goed, en geniet van elke maaltijd een stuk meer. De sleutel tot het laten vallen van vet is om te herkennen wanneer je vol zit. Het probleem hiervan is dat je gehele lichaam duurt twintig tot dertig minuten om het hele bord te krijgen van je maag naar je hersenen. Op een of andere manier moet je op te geven door jezelf de tijd om te erkennen je totaal bent.

Dit is wat ik stel door het hebben tot ik toch honger. Ik zoek dat negenennegentig% van de tijd dat ik erachter ben ik heel snel na ongeveer 30 minuten … zelfs terwijl ik honger toen ik voltooid voeden op. Op die mensen verschillende situaties als ik toch honger zal ik gewoon nog een kleinere portie en dat is het.

Ik studeer een aantrekkelijk verslag op Discovery Wellness dat een evaluatie in 2006 over consumeren verwezen. In de studie vrouwtjes belandde bijgeleverde pasta voor twee van hun dag-tot-dag maaltijden. De vrouwtjes werden geïnspireerd om te consumeren als een groot deel omdat ze gewaardeerd totdat ze werden uitgebreid. Echter, in een bepaalde maaltijd hoogte te zijn gebracht om meteen te eten en in het andere voedsel dat ze werden om beetje bij beetje te eten.

Alle door de snelle maaltijd vrouwtjes gemiddeld 646 calorieën in slechts 9 minuten. Alle door de geleidelijke maaltijd de vergelijkbare meiden gemiddeld 579 calorieën in 29 minuten. Ik ontdekte ook de ‘volheid’ teken zal de maag komen van de darmen, niet.

Know Your Food

Sommigen zullen zeggen: ‘Ken uw vijand’. Ik kon niet omdat ik niet nadenken over voedsel de vijand. Ik geloof van voedingsmiddelen als een aangename ontmoeting (behalve lever!). Etenswaren is mijn goede vriend … bij gelegenheden aanzienlijk te goed van een vriend. Ik hou echt te smaken en texturen, kleuren en consistentie te nemen. Voedingsmiddelen maakt een ongebreidelde creativiteit.

Aan de andere kant, je moet echt ook weten je vrienden. Levensmiddel is een maatje dat continue kennisgeving vereist. We worden gebombardeerd door restaurant commercials, kruidenier advertenties, en bier billboards elke werkdag van ons leven. Zowat elke leugen vertelt ons van belang voedsel’s. Maar wat precies is voedsel en waarom is het belangrijk?

Eten artikelen afgebroken tot aangeduid als vitaminen piepkleine deeltjes. Deze voedingsstoffen reis de goede slagaders naar hun plaatsen, honger cellen. Wanneer we in ook veel vitaminen, detailhandel we bewaar ze voor later gebruik. Dit staat bekend als vetweefsel, veel vaker erkend als ‘vet’. Het aantal vitamines moeten we zowat elke werkdag hebben is afhankelijk van onze mate van lichaamsbeweging, leeftijd en geslachtsgemeenschap

Elke afzonderlijke gram van deze nutritionele factoren hebben een standaard calorische inhoud:.

* Koolhydraten = 4 calorieën
* Eiwit = vier energie
* Overtollig vet = negen calorieën

Ik ben niet adviseren tellen energie, maar het is fantastisch om een ​​rudimentaire krijgen knowhow van wat je elke dag bent inname. Ik uitchecken als ik verbruiken een ding nieuw. Ik heb ook testen actief te spelen, ‘Need to Ik heb dit of dat’. (Dat wil zeggen:. Moet ik een zoete bar, kom ontbijtgranen, of elektriciteit bar) U moet ook controleren om te zien hoe veel van de gram koolhydraten zijn suiker (minder is beter) en check-out om overtollig vet gram neer te behouden.

Acquire tijd om een ​​werkende informatie van voeding te bereiken. Het tellen van calorieën is een begin, maar sommige calaories zijn ‘vrij’, of met uit voeding, hoewel andere calorieën zijn verpakt met voeding. Calorieën zijn slechts een berekening van elektrische stroom, niet een berekening van wat je systeem wil gezond zijn.

Als je niets over voeding weten en wil graag over een dieet programma systeem te komen zal ik onderschrijf de American Diabetic geeft Dieet regime’s. Deze stelt u in staat portiegroottes te begrijpen en hoe breed assortiment leveren in uw dieet.

Kom over uw dag tot dag calorische specificaties voorafgaand aan het gaan om te zoeken naar monster menu’s. De meeste zullen worden gelabeld door calorieën, normaal 1200, 1500, 1800 en 2000. Voorbeeld menu’s en-kosten recepten in overvloed on-line. Ze zijn nogal veelzijdig en hebben verschillende methoden beschikbaar voor kosten-gratis op het web. Ik ga om de bron een aantal one-way links eronder.

toenemende mate buiten de suiker en bloem te zijn

Ik ben niet gek op dit! Wilt u de pond zien. verzachten afwezig is, moet u uw suiker en bloem inname te beperken. Ik weet dat deze dia onder koolhydraten, maar ze zijn twee heel verschrikkelijk koolhydraten. Deze twee zijn in wezen ongecompliceerde voor je lichaam op te splitsen naar beneden en eindresultaat in een elektriciteits-uitbarsting die snel wordt gebruik gemaakt van up. (AKA: Sugar Aanzienlijke)

En, alle vitaliteit we niet gebruiken opstaat om lichaamsvet. Probeer om iets dat helpt om je lichaam te werken een kleine eten. Als u wilt dat een cookie hebben een havermout rozijnen, niet de dubbele nederlandse chocolade.

Het moeilijkste element voor ons hectische mensen probeert afwezig van verwerkte voedingsmiddelen te houden. Houden bevroren en snel voedsel tot een minimum bedrag doet uitkomst in een begrip curve die kan nemen een paar probeert net voordat we hindernis maakte. Houd in gedachten dat verfrissende meestal gewenst is verwerkt.

Als je leert over voedsel en voeding zal het minder moeilijk worden om gezondere alternatieven te kiezen. U weet dat een salade gecoat in gebakken haan niet veel beter voor u dan de sandwich kan zijn. Snel het resulteert in het zijn een manier van leven. U zult begrijpen wanneer je eet te veel een bepaalde werkdag en veranderen het de onbewust de komende.

Consumeer Water

Ik weet dat je het hebt gehoord vlak voor, maar dit een suggestie zijn niet in staat voldoende worden benadrukt. Drinkwater zal veel voordelen, waaronder overtollig gewicht te verliezen hebben, verminderde hoofdpijn en weer pijn, duidelijker, veel meer stralende huid, en sensatie veel alerter.

Veel mensen voorstander van een drankje met veel meer stijl. Een superieure anders is een gearomatiseerd drinkwater. U kunt vaak tegenkomen een zuinige koolzuurhoudende versie. Eenvoudige drinkwater is heel best. Sap eisen om bekeken te worden afzonderlijk. Ik probeer uit te blijven uit de buurt van sap omdat de meeste zijn voornamelijk suiker. Melk is fantastisch met mate, laagje is ideaal voor jou.

De meest effectieve aanbevelingen zijn te overwegen om afwezig te blijven van koolzuurhoudende, cafeïnehoudende en alcoholische dranken. Alcoholische dranken dan zal leiden tot u gewichtstoename. Het is geheel van leegstaande energie. Veel cafeïnehoudende en alcoholische dranken zal hoofdzakelijk uitdrogen je een beetje als je verbruiken veel te veel.

Get Voldoende slaap

beschouw ik van slaap als de genezing tijd voor onze geest en lichaam . Het is een tijd in te halen op het elke dag verwerken. Het ontkennen van onze geest en ons lichaam deze keer uit stompt onze creativiteit, doel en productiviteit, Slumber ontbering laatste resulteert in een verbeterde vergissing, verlaagde waakzaamheid, overtollig gewicht te bereiken en verhoogt in ziektes.

Net zoals de schoenmaker nodig om te slapen voor de elfen te maken en herstellen de sneakers, dus we zullen snooze moeten dus onze ‘elven’ kan maken en reparatieservice ons lichaam. Rust is de helende elixer van het leven. We herbouwen, tanken en start onze units. Het is een tijd voor onze geest om het gevoel van alles maken we kennis, tijd in te delen en vormen het elke dag ingang.

Maak een wandeling

Laat ons blik op een zeer weinig of ander ding de meesten van ons zouden willen kijken. Het is echt wordt genoemd werk. Ben je net als ik? Heeft u aan de slag ervaar alles plakkerig en stinkend als je hoort de term te oefenen? Denk je rennen voor je ibuprofen in het vooruitzicht? Goed, ‘oefening’ zou een vier-letter woord te zijn geweest, maar ‘dwalen’, dat is, niet zou hebben.

Gaan voor wandelingen is het beste uit te werken plan in de wereld. Zelfs parkeren in het weer van de parkeerplaats goede deal en het lopen in de winkel is een begin. We worden opgeheven om te veronderstellen dat we moeten echt genereren zowat overal. Ik heb mensen vandaag erkend dat zal stuiteren in hun motorvoertuig op een goede dag en het genereren van drie huizen neer te stoppen door.

Ik had op het moment van de tevredenheid van de conferentie een familie uit Polen. Ze hebben fantastische mensen geweest. We ervoeren significant wijdverbreid, met uitzondering van onze notie van lengte. Ze leerde me dit elke afzonderlijke keer dat ik bood hen een rit gedurende hun levensonderhoud.

‘Oh, het is slechts een mijl of twee … We gaan om te wandelen’, zouden ze zeggen.

Slenteren brengt fantastische winsten. Zelfs zo klein als dertig minuten per dag uw valkuilen te ontvangen hartziekten, kanker en beroertes zal minimaliseren. Wandelen zal uw botten sterker te maken, ondersteunen u met superieur snooze en geeft je extra energie. Mannen en vrouwen die regelmatig traint leven voor een langere tijd, hebben verminderen bloeddruk en expertise minder ziekten.

Het 30 minuten niet in goede vorm in uw schema te overwegen af ​​te breken in 10 minuten modellen. Het verwerven van de trap, niet de lift. Park in de weer van de parkeerplaats-stuk en lopen inch Overweeg een wandeling rondom uw opzetten tijdens de lunch.

Ik koos lopen te wijten aan het feit dat het de beste en goedkoopste proces van oefening. Maar het is niet de enige oefening die we doen op een wekelijkse basis. Matig significant huishoudelijk werk is een uitstekende optie, ik heb net verkrijgen wandelen extra kalmerend. Het wassen van de auto is een andere superieure manier om de activiteit in een hectische levensstijl te integreren.

Lach (A Lot)

Lachen is groot in het eigen aard. Lachen heeft tal van gezonde bonussen dat we niet het gevoel van oorspronkelijk ook al lachen. Alles wat we weten is het goed voelt! Alles wat goed voelt en in balans is … lijkt een oxymoron niet?

Lachen zal je komen om energiek te voelen. Het zou je aantrekkelijker om andere mensen te maken vandaag. Lachen verlaagt de bloeddruk, versterkt het immuunsysteem en helpt ons echt het gevoel rustig.

Lachen 15 minuten verbrandt 50 energie. Het is misschien niet audio zoals ongelooflijk aanzienlijk, maar lachen voor 15 minuten per werkdag telt op tot het verliezen van 2-vier kilo boven dat kalenderjaar. Overtollig gewicht te verliezen met een glimlach!

Sum It Up

Ik hoop dat je een aantal van deze suggesties te krijgen en maken ze een onderdeel van uw levensstijl. Maak met een bewust definitief besluit. Nemen om de reden dat je honger hebt. Snicker, slapen, eten en een wandeling maken … plezier in je dagelijkse leven. Ken uw etenswaren, ongeacht of het nu goede vriend of vijand. Probeer om meer vers bereide maaltijden te eten en water drinken. Maak uw strijdkreet, ‘ongekookte Rawks!’

En vergeet niet, het is de reis die ons waar we ook zijn waarschijnlijk. Van tijd tot tijd kunnen we struikelen, maar we krijgen ook, poetsen ons af en krijg weer gaan. Slechts een zeer klein te passen in de richting normaal potentiële klanten om een ​​minder ingewikkeld pad in de langdurige werken.

Uitstekende tref en Very best Wishes!

By the way … Ik heb lang gegaan van een BMI van 35 een BMI van 26 in een kleine extra dan een jaar. Ik hoop dat ik in geen geval aanzienlijk minder dan eighteen.5, maar nogmaals ik zal naar alle waarschijnlijkheid een 23 komen jr op dit moment. Is gewoon niet bestaan ​​vreemd? : D

Category: Supplementen

Comments are closed.