Moet ik witter / Bleach My Tooth?

als het echt moet je nadenken over WITTENDE / ontkleuren UW Emaille?

Gezien het feit dat ik een mondhygiënist een persoon van de vragen die mij vaak gesteld wordt, moet ik mijn tanden witter te maken? De reactie op dit probleem zal afhangen elke mond en wat nu stroom in elke unieke mond. Het is cruciaal om te denken dat tandheelkundige voeren, zoals vullingen, kronen, facings, bruggen en ga zo maar door. zal niet bleken uit. Als u een van de mensen producten momenteel aanwezig zijn – vooral in de voortanden, en u witter, kan je uiteindelijk-up met een lichtere tint van je normale email, en een donkerdere tint van de tandheelkundige het werk doen – de productie van de tandheelkundige veel meer gezien en niet passende functioneren.

The Very beste tijd om je glazuur witter te maken is wanneer! dat je niet blij met de kleur van uw tanden en u niet beschikt over een van de huidige tandheelkundige werk in de voortanden. De organische tanden zijn geneigd om donkerder naarmate we ouder worden, en met etenswaren en dranken ze vlekken krijgen.

De volgende meest effectieve tijd om je tanden witter te maken is ongeveer twee maanden van het witten van tevoren positioneren nieuwe vullingen, kronen bruggen, facings etcetera. of geen tandheelkundige functie. Op deze manier de nieuwe tandheelkundige de klus te klaren zal worden afgestemd op de vers gewit schaduw van de tanden.

De derde beste tijd om je tanden witter te maken is als je de bestaande tandheelkundige werk-uitwisseling in de tanden ingang. Ga van tevoren en witter te maken en dan hebben de vullingen vervangen en aangepast aan de nieuwe kleur

Andere factoren in overweging te nemen:.

Als je tand defetcs dit soort als verkleuringen huidige vanaf het moment dat de tand was ouderwets, het is goed te doen dat ze misschien niet witter of dat de tand ongelijk witter te maken.

Als u rookt, te nemen aan of te consumeren vlekken geven op voorwerpen op een regelmatige basis zijn zich ervan bewust dat je zal zijn overschilderen de tand met beits.

Als u nog andere tandheelkundige eisen die zijn meer van een prioriteit om uw tandheelkundige welzijn deze als actieve gom stoornis, of sleutel holten, tand in de behoefte van wortelkanalen enzovoort. Ik zou ik aanraden dat voor al deze eisen 1.

ZAL Whitenning pijn aan mijn tanden

De tweede vraag die ik ondervraagd is, zal het bleken pijn mijn tand?

De remedie NEE is, zal het bleken geen kwaad het glazuur van je tanden, dat gezegd dat slechts een van de valkuilen met enige whitening / bleekwater oplossing die tandpasta en mondwater bevatten is de mogelijkheid van gevoeligheid. Bleach producten kunnen gevoelige tanden te steken als het kan door nu aanwezig zijn of aanzetten tot het als het is echt niet thans bestaande. Dit kan veel meer van een bedreiging als de economische neergang van het tandvlees aanwezig is. Recessie van het tandvlees is wanneer het tandvlees hebben getrokken en weg fron de authentieke positie van gehechtheid aan de tand blootleggen van de wortel van de tand. Gevoeligheid is ook extra van een gevaar als je ook snel te bleken.

Een frequente volgende risico is dan bleken die over het algemeen licht komt wanneer een persoon wordt relatief verslaafd aan het bleken en behoudt doen naar de positie waar door de tand verschijnen vrijwel doorzichtig.

hoe jong is ook Jeugdige witter / bleekmiddel je tanden?

Als kinderen gratis hun baby Enamel en krijgen hun blijvende tand, de permanente glazuur zijn meestal merkbaar donkerder. Dit kan mogelijk zelfs veel duidelijker specifiek als ze zijn een combinatie van peuter tand en lange termijn tanden. Mijn dochter gevraagd me als ze haar tanden kon bleken op de leeftijd van 12 jaar verouderd. Ze is gewoon niet de 1e pre-tiener of tiener die me dit heeft gevraagd. Persoonlijk heb ik gekozen om haar toe te staan. Ik zou niet toestaan ​​dat ze vlak voordat ze al haar kleintje tanden verloren, maar merkte geen kwaad toelaat haar nu doen. Ze gewit ze gewoon een klein beetje en ik heb echt van hoge kwaliteit gevoel over zich. Ik zou zeggen dat elke alleenstaande moeder of vader moeten maken dat gewoon bellen en zo ja onderschrijven het met ouderlijk toezicht creëren van positieve ze niet rond witter te maken.

Mijn andere dochter heeft echt darkish en verkleurde tanden, maar ze is slechts zes jaar eerder, dus ik zal niet bleken haar tand. Ik zal wachten tot ze uiteindelijk ouder is.

bleekgel oplossingen en aanbevelingen

Er zijn verschillende methoden om de counters om je tanden te bleken zo mooi als een beetje veel meer geconcentreerde formulering aangeboden in de tandheelkundige werkplekken door uw tandheelkundige deskundigen, en in plaats van het werk behandelingsopties. Ja, welke specifieke behoefte aan u te beslissen over. In onze kantooromgeving hebben we wat we een enkel uur bleken noemen. Dit is in plaats van het werk met een apparaat voltooid in ongeveer een uur. Beschouw het of niet, in mijn kantoor hebben we het nauwelijks ooit pleiten voor iedereen. Waarom niet? Het laadt betreffende $ 600 – $ 700 en het proces is zo snel dat de klant ontwikkelt zich meestal gevoeligheid en heeft van te voren het uur te voorkomen is geheel. Wij raden alleen dit systeem als het een Dier crisis, zoals het huwelijk foto’s van morgen en de noodzaak om het te hebben. Ik heb gezien een groot aantal individuen gebruiken over-the-counter whitening strips echt succesvol – ze doen het werk doen, en zijn over het algemeen goedkoper dan de extra geconcentreerde kantooromgeving kits. Ze hebben de neiging om alleen het adres van de tanden ingang, maar gebruik je creativiteit, overlap ze als je wilt meer teruggaan. Sommigen in-kantooromgeving kits zijn een persoon afmetingen past alle laden voorgeladen met bleekmiddel en omgaan met alle de tand. ze konden prijskaartje $ rondom honderd +

In afwachting van Bleken:. voortdurend poetsen en flossen

Kort daarna bleken meer dan je tanden houden een kleine warm h2o om te helpen voorkomen gevoeligheid. .

Blijf uit de buurt van zeer vlekken levensmiddelen of dranken voor de eerste paar enkele uren direct na het bleken, factoren zoals druivensap, cranberry sap, ketchup, mosterd. Kristal heldere vloeistoffen, zodat de vlek niet meer terug zal gaan in de tand als de tanden zijn veel poreuzer

Als je gevoeligheid verwerven langzaam de loop van de actie neer:. Als vervanging van elke werkdag doen het zowat elke andere dag of elke individuele 3e dag, maar over het algemeen leiden en onderkant boog ongeveer dezelfde tijdsduur. Gebruik een fluoride mondspoeling ‘s avonds en of een gevoeligheid tandpasta.

Ongeveer twee maanden van het bleken moet u een goede afloop.

In de loop van de twee maanden afwezig heel blijven zure dranken of voedingsmiddelen, zoals grapefruit, jus d’orange, citroenen, en ga zo maar door. Dit zal de bijstand te bezuinigen het risico op gevoeligheid.

Conclusies, samenvattingen en andere ideeën

Dus iedereen die teleurgesteld is met de kleur van hun tanden moet echt ze witter te maken dat gezegd hebbende bewust zijn van wat tandheelkundige werk aanwezig en hoe is het zal het resultaat beïnvloeden, kennen het gevaar van gevoeligheid en niet meer doen dan het te doen. Als bleken is geen selectie een enkele ongecompliceerde truc die je schijnbaar wittere tanden zal geven is het gebruik van verblindende lippenstift!. Het gebruik van een whitening mondspoeling (door sommige van mijn sigaret roken cliënten toegepast) of tandpasta kan misschien ook helpen een beetje, en doe Maintain ze grondig schoon, niet alleen met elke dag poetsen en te flossen, maar ook met vakkundige reinigingen als plaque en tandsteen kan het glazuur glimp geel en smerig te maken.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.