Moet je krijgt ondersteuning van online psychische gezondheid en fitness expert diensten?

door Kathy Batesel

Is Online Remedy nuttig?

Ook al op zoek naar hulp voor complicaties zal niet het stigma hebben het toen deed, heel wat mensen blijven komen om te voelen onaangenaam op de notie van het maken van een afspraak om een ​​gemeenschap psychologische welzijn expert voor hun complicaties zien.

Hun angst is begrijpelijk. Zelfs terwijl ze weten therapeuten zijn verplicht tot geheimhouding te behouden, kunnen ze moeite hebben met het overbrengen van hun wekelijkse afwezigheden om dierbaren leden of vrienden zonder liegen en de waarheid van de zaak – dat zij hulp omgaan met hun problemen vereisen – kunnen ze komen tot slechter voelen.

Schattingen beweren dat ongeveer 20% van alle mensen hebben een psychologisch welzijn probleem op een plaats in hun leven, en dat een paar vierde van hen zal nooit op zoek gaan naar hulp. On line behandeling hen te voorzien van een discussiebord die veel meer anonimiteit en een grotere kans echt met een individu zij op geen enkele wijze ontmoeten elkaar in man of vrouw te zijn biedt. Het kan hen in staat stellen krijgen therapie wanneer de tijd of echtgenoot en kinderen beperkingen vaak zou beschermen tegen hen met het hebben van te helpen.

Echter, alvorens te beslissen over een op het web therapeut, zijn er bepaald dingen die moeten worden overwogen behoren.

Heeft Op het web Remedy de klus te klaren?

Rapporten hebben tegenstrijdige informatie over de extra voordelen van op het internet behandeling aangetoond, maar vooral omdat on-line begeleiding is gewoon niet zo opgericht als gebied van gezicht-tot-gezicht gebied psychotherapie, hebben critici vrezen dat het aanzienlijk minder efficiënt zouden zijn. Sommige onderzoek hulp hun zorgen, hoewel andere mensen te laten zien dat het is minimaal net zo krachtig als de klassieke begeleiding, zo niet extra dus.

Online therapeuten misschien werken met patiënten door middel van e-mail, chat, of webcam klassen. Standaard therapeuten ontmoeten hun patiënten zelfstandig of in groepsverband.

Critici van on-line remedie zeggen vitale aspecten van communicatie kunnen ontbreken. E-mail en chat therapie verwijdert de meeste non-verbale signalen. Standaard therapeuten kan heel goed merken bescheiden spiermassa bewegingen, intonatie, of andere hele lichaamstaal signalen zoals krabben iemands neus of oor. Deze kunnen signaleren dat het individu is onhandig, is de uiting van een ding dat in tegenspraak met hun bezitten innerlijke gevoelens, of dat ze ervaren een bepaalde manier. Webcam therapie geeft deze signalen om de therapeutische handelwijze sommige diploma, zelfs hoewel volledige lichaam van de patiënt, waardoor hun handen bevatten kunnen ingewikkeld om te observeren tijdens video conferencing.

Een bijkomende mogelijke nadeel is dat groepsbehandeling levert onbetaalbare feedback en steun voor bepaalde soorten zaken, die als alcoholisme of verdriet restauratie. In team klassen, mensen meestal beginnen te ontdekken dat het echt ok te voelen gevoelig op momenten, en dat ze niet alleen hun kwetsbare tijden doorstaan, zullen ze over vriendschappen komen vooral vanwege hun dapperheid in het ervaren van die vervelende problemen. De op het web therapeutische groep kan de kracht van de aanraking niet geven en inherent bouwt in bescherming die de capaciteit van een patiënt te ontdekken en vieren hun potentieel gevoelig te zijn belemmert – een persoon van de grote stenen maken van essentieel belang voor het ontdekken van vertrouwen in andere mensen hebben.

Aan de andere kant, mensen meestal melden sensatie minimaal zo tevreden met op het internet psychologische wellness counseling als de personen die in pick-mens remedie. Tot op heden zijn enquêtes mannen en vrouwen die op het net therapie voor melancholie en angstgevoelens problemen gezocht onderzocht.

Nadelen van online behandeling

Geestelijke gezondheid goeroes hebben een verplichting om zich bewust zijn van beide even wat een klant verhalen voor hen en wat ze kunnen rechtstreeks observeren bij het uitvoeren van de richting van verschillende genezen plannen. Hun administratie normaal behouden beeldscherm van vier essentiële facetten van de therapie:

 • Subjectieve feiten – Wat de getroffen persoon beoordelingen
 • AIM – Details die niet zal optreden van het individu. , maar kan worden opgemerkt of wordt gemeld door andere personen
 • Assessment -.. Wat de therapeut denkt dat de hand is direct na het overwegen van de persoonlijke en doel informatie die in de loop van de sessie
 • Organiseren -. Aankomende acties om de procedure doelen te bereiken
 • E-mail en chat vooral gebaseerd begeleiding verwijdert nagenoeg alle of van het doel Gegevens een counselor kan gebruiken om hun cliënt te helpen maken perceptie van hun leven. Dit kan de remedie aanpak verlengen en zelfs leiden de patiënt en therapeut van het identificeren van een aantal belangrijke remedie doelstellingen.

  Een andere overweging is dat soms wat de klant ziet als een probleem is een symptoom van een extra geavanceerde zorg . Zo konden mannen en vrouwen met een bipolaire stoornis zien alleen een therapeut wanneer ze emotie depressief, en de super-energie manische fasen te verbergen. Dit kan hen ervan weerhouden het verwerven van een nauwkeurige prognose en aanvaardbare behandeling om hun situatie te reguleren. De halte eindresultaat is dat ze kunnen veranderen in verstrikt in vele therapieën voor depressie die kort om de klant permanente middelen om hun leven te beheren valt.

  Voor problemen zoals verslaving of anger management, mensen kunnen ontdekken minder moeilijk om hun therapeut idioot te geloven vooruitgang wordt geproduceerd wanneer ze daadwerkelijk draaien hun wielen. Ze kunnen de ‘geschikte’ oplossingen te geven en op een zeer goede show, zodat ze hun vrouwen kunnen aanmoedigen verkrijgen, echtgenoten, vrienden, of andere mensen die ze in de begeleiding en het vervullen van wat hun counselor inhoudt, ook al blijven gedragen in strategieën die sommige anderen beschadigen.

  Eindelijk, voorafgaand aan de start op de lijn remedie, mensen vandaag de dag moet echt bevestigen van hun therapeut kwalificaties, kennisregio’s, en zorgen voor hun behandeling klassen zullen blijven prive. (Dit omvat versleutelen kennis om het af te wenden blijft onderschept.)

  De Massive Picture Over Online behandeling

  On-line psychologische wellness kuur kan heel goed een uitstekende keuze voor mensen met angstgevoelens of zijn depressieve aandoeningen. Mensen die oprecht zijn geïnspireerd om hun leven aan te passen voor de superieure kan beter van worden zonder dat het pijn of tijdsdruk betrokken bij het bekijken van een lokale gekwalificeerd.

  Zelfs zo, mannen en vrouwen die geïntrigeerd in partners behandeling, geliefden therapie, of die hebben geavanceerde moeilijkheden of natuurlijke en biologische problemen zoals shizophrenia, bipolaire stoornis, of de identiteit problemen zijn aanzienlijk minder waarschijnlijk om een ​​beloning te zien op lijn counseling.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.