Moeten Volwassenen krijgen hun Wisdom Teeth uitgeroeid?

Kennis glazuur verwijderen is een bijzonder van individuen situaties jongeren zowel angst of voorzienbare (al was het maar om te vermijden op weg naar de faculteit voor een 7 dagen). Er is een doel tandartsen en kaakchirurgen raden trekken verstandskies door tiener een lange tijd. Als kennis tanden beginnen te ontstaan ​​en vast te stellen, de wortels zijn niet niettemin absoluut ontwikkeld, genereren extractie vrij eenvoudig en gevaar-volledig gratis. Volgende over de leeftijd van 24, zelfs zo, de wortels zijn praktisch (indien niet eerder) ontwikkeld, en er kunnen problemen met een gemeenschappelijke extractie. De aanwezigheid van kennis email hebben echter de kaak op geen enkele manier te krijgen. In dit stadium zal de conclusie calculus geworden over ongeacht of de uitdagingen van een infectie van de tanden verlaten in opwegen tegen de gevaren van orale chirurgische behandeling.

Winsten van Het wegnemen van verstandskies bij volwassen jr

De belangrijke beloning voor het elimineren van kennis tanden als een volwassene is het stoppen van infecties, cysten, en typische kaak ongemak wanneer de tand zijn geworden beïnvloed. In ongewone scenario’s, kennis emaille rijpen in feilloos recht, de verzwakking van de omstandigheden voor de extractie. In nog zeldzamer gevallen slechts een of twee van de tanden 4 volwassen helemaal. Niettemin, als de tand worden beïnvloed, dat aangeeft dat er onvoldoende ruimte is voor hen grondig te verhogen, waardoor de stijfheid met de andere tand en ze te bouwen ingewikkeld om te reinigen.

Nadelen van het elimineren van Wisdom Teeth In Adult jr

p Er zijn in wezen een handvol nadelen als het gaat om kennis tanden eliminatie na de leeftijd van 24:

  • Roots zijn naast of verweven met de alveolaire zenuw, die zintuiglijke biedt vertakkingen naar de lagere lip en kin. Omdat een uitgebreide extractie uit het verwijderen van de email met de wortels, kan de alveolaire zenuw groeien tot geschaad. Moet echt gebeuren, verlamming van de lip, kin, of omgaan met is haalbaar. Het is haalbaar dat de wortels raken de zenuw helemaal niet, in welke situatie dit gevaar is aanzienlijk verminderd.
  • Uitgaven. Afhankelijk van uw tandartsverzekering aanpak, kennis tanden verwijderen wel of niet worden bekleed. De kosten voor het uitroeien van kennis tanden kan enige waar van $ 300-600 $ voor elke tand, dus de up entree prijs misschien niet de moeite waard zijn.
  • Een coronectomy techniek draagt ​​gevaren van haar persoonlijk. Een coronectomy is de alternatieve chirurgische behandeling aan extractie, en wordt uitgevoerd wanneer de kennis tanden wortels worden verweven met de alveolaire zenuw. De methode zal betrekken afsnijden de kronen van de tand en het verlaten van de wortels inch Dit is in veel van de technieken, een kleine uitdrukking antwoord. Als er een infectie soorten tijdens het systeem zelf, zal een extractie
  • heb je het. Professionele medische consensus bestaat niet als het om kennis tanden verwijderen voor oudere mensen zullen komen. Het is het beste om te stoppen door een huisarts en uw situatie te beoordelen op voorhand produceren geen overhaaste conclusies.

    Category: Dieten

    Comments are closed.