Mogelijke bijwerkingen Resultaten van Tanden Bleken

Tanden bleken is groeien tot een gemeenschappelijke en een relatief eenvoudige manier om de hoge kwaliteit en de helderheid van uw tanden te herstellen. Gebruikmakend van in-werkplek of at-home behandelingen, zijn er heel wat middelen om weg te nemen vlekken en het rendement van uw email naar een briljant en glanzende toon. Hoewel deze behandeling is zeer veilig en gezond en krachtig, zijn er een aantal gevaren die je zou willen zien.

Blijf uit de buurt van Gum Ongemak

Veel soorten bleken van tanden profiteer van peroxide te helpen bleken van de tanden voor de eliminatie van hardnekkige vlekken. Gegevens tonen aan dat ten minste 50% van de mensen die vandaag uit te kiezen om te profiteren van tanden whitening producten zal praktische ervaring een soort van geïrriteerd tandvlees. Deze irritatie resultaten van spreken naar de peroxide met het tandvlees en kan eventueel duren voor een paar dagen. Een bijzondere kans om weg te blijven van dit is om de concentratie van peroxide verminderen in het antwoord dat u gebruikt. Houden in intellect dat dit goed kan voorstellen het zal krijgen voor een langere periode voor uw tanden bleken koopwaar om de gewenste eindresultaten te genereren.

Tooth & Gum Gevoeligheid

Higher -concentratie emaille whitening producten en oplossingen kan ook leiden tot tand en tandvlees gevoeligheid. Dit wordt het normaal gedocumenteerd door mensen die ervoor kiezen in plaats van werkmethoden, maar kan ook een persoon met aanzienlijke mond complicaties beïnvloeden. Gum economische neergang en scheuren in de tand kan misschien bijdragen aan deze gevoeligheid, die misschien kan maken het extra moeilijk om op te staan ​​om de temperatuur aanpassingen of kracht. Sommige mensen vandaag verslag maken van foto’s pijn in hun entree email dat duren van een paar dagen tot een bepaalde maand.

uitzoeken van uw Shade IJverig

emaille whitening zou kunnen maken veel verschillende tinten wit, afhankelijk van het middel toegepast in de procedure. Zorg ervoor dat youre gezellig met de vooruitzichten, zoals tand die zijn ook wit zouden oogopslag vreemd. Ook rekening mee dat bonding, worden kronen en facings niet beïnvloed door het bleken van tanden. Als u last heeft gehad intensief heb de opdracht is voltooid, kunt u eventueel eindigen met tand die lijken te zijn veelkleurig.

Category: Gezond eten

Comments are closed.