Mondstuk te snurken Stop

snurken begint te manifesteren wanneer je drift uit te rusten. Als je je keel, tong en het dak van uw mond tot rust komen, zal de lucht belemmerd worden en zal ertoe leiden dat deze spieren te trillen. Als je een slanke luchtweg, zal het weefsel trillingen veel krachtiger zijn en verheffen het geluid van uw snurken. Inname, overgewicht en een afgeweken neustussenschot zijn meestal de uitdaging. Degenen met slaapapneu hebben dit soort slanke luchtwegen die ze wakker worden van de ontwikkeling van kooldioxide in hun lichaam. Slumber apneu effecten in zeer slechte hoogwaardige snooze, kan dat weg gaan uw immuunsysteem programma kwetsbaar voor kwalen. Omhakken inname, vergieten gewicht en de behandeling van neusverstopping zijn vaak de eerste verdediging tegen snurken. Toch, veel mensen gebruiken een mondstuk om hun lucht passage open te houden.

Maak een afspraak met uw arts om ervoor te zorgen dat je meestal niet te maken met een aanzienlijke gezondheidszorg problemen. Mandibulaire progressie spalken of mondstukken zal moeten worden besteld met een recept, behalve als u bestelt bij een site uit de Verenigde Staten, dus je moet ook een afspraak maken met uw tandarts. Mondstukken het werk doen door de herpositionering van de onderkaak en het veiligstellen van de tong om trillingen te verwijderen en het vergroten van de luchtstroom. Organisaties die mouthpiecesinclud aveoTSD, Elastic Mandibular Ontwikkeling Appliance, Herbst telescopische Appliance en PureSleep maken. Hun mondstukken zijn alle Food and Drug Administration goedgekeurd voor het minimaliseren van snurken. Vrij dan krijg je een mondstuk gepersonaliseerde voorzien bij de tandarts, zijn er een aantal mondstukken die u toelaten om een ​​perceptie van uw tanden te maken op woning en stuur het afwezig voor een bedrijf als Professional Snore Beheer Appliance om een ​​aangepaste mondstuk lay-out. Een andere manier om op maat gemaakte pak je mondstuk is wat bekend staat als een ‘kook en chunk’ mondstuk. U koopt een mondstuk zoals Snore Guard en kook het mondstuk en stuk naar beneden om een ​​indruk van uw tanden vertrekken. De voordelen zijn dat je een op maat ingerichte mondstuk zelfs zo, als je brok beneden oneigenlijk zal het niet waarschijnlijk wedstrijd.

Wanneer u een afspraak met een tandarts te maken, kunnen zij een impact van uw tand te maken in de tandartspraktijk omgeving weg te leveren aan een mondstuk bedrijf. Op het moment dat het mondstuk is vervaardigd, kan de tandarts er zeker aan te passen en uit te voeren jaarlijks check-ups om ervoor te zorgen het werkt vaak. Veel mensen vinden deze aanpak, vooral wanneer ze werken met kritische snurken veroorzaakt door slaap apneu. Het geeft je ook de mogelijkheid om het mondstuk te tweaken, zodat het geheel goed aansluit aan u.

Category: Gezond eten

Comments are closed.