Mosterd en Lichaamsgewicht Decline

Scorching en kruidige maaltijden versterken snelheid van de stofwisseling, en die bestaat uit mosterd. De pittiger de mosterd, de nog grotere kick het geeft je metabolisme, waardoor je sneller verbranden veel meer vet. Mexicaanse en Aziatische versies behoren tot de meest pikante en typisch pittiger dan de Amerikaanse merknamen. Slechts 1 tl. van pittige bruine mosterd kunt uw vetverbranding capaciteit bump ongeveer 25 procent, waarmee je verbrandt 45 extra calorieën van een 700-calorie voedsel, volgens de Engelse Oxford Polytechnic Institute.

Vergelijk een eetlepel mosterd op nul energie met een eetlepel mayonaise bij 100 energie. Volledige extra vet slasaus arriveert in op honderd tot 200 calorieën per eetlepel. Dus als u op zoek bent naar een minimale calorie-sandwich spread, component in een saus, of ingrediënten voor een salade dressing, mosterd halen. U kunt zelfs een part-mosterd, element-mayonaise brouwsel en blijven om op voorhand uit te verschijnen.

Mosterd heeft nul gram extra vet. Mayonaise, boter, margarine en uitgebreide lichaamsvet salade dressing hebben allemaal 10 of veel meer gram extra vet voor elke eetlepel. Doet olijfolie, maar eigenlijk beschouwd veel welzijn voordelen die de indruk van de vetten gram offset hebben. Als je niet de zorg over extra vet, maar je bekijkt koolhydraten, mosterd is echter een held. Het heeft nul koolhydraten.

Een klein mosterdzaadje heeft selenium, een vette daling ondersteuning, en het aminozuur tryptofaan. Er zijn omega-3 vetzuren in mosterd, zo perfect als een groot aantal mineralen. Dit bevat alle essentiële mangaan en magnesium bovendien niacine, zink, ijzer en fosfor. Mosterdzaad hebben ook een kleine eiwitten en vezels.

Beginnen met een voedsel plan van lagere calorie, gezonde etenswaren, en omvatten mosterd voor overtollig vetverbrandende capaciteit en een verminderde calorie-uitwisselingen. Combineer in sommige chili peper of cayennepeper voor veel meer vetverbranding capaciteit stimuleren en wijze reinigen. Je zult het verkeer te verbeteren, als goed.

Je moet niet alleen rekening houden met mosterd voor broodjes. Meng het in salade dressings, of het gebruiken als een glazuur op vis of kip. Mosterd sauzen zijn lekker met vlees en kan worden geserveerd als groente dip. Toast een theelepel mosterdzaad in een pan voor een minuut of twee en wacht tot de zaden aan de slag te knallen. Dan kunt u ze gebruiken als specerij wrijft voor vlees. Mosterd voegt een kleine pit aan curry’s, bonen gerechten of zelfs roerei. De volgende keer dat u tonijnsalade maken, mengen in een aantal pittige mosterd en laat weer terug op de mayonaise.

Category: Gezond eten

Comments are closed.