My Greatest Acne Procedure Experience

In deze hub, zal ik overbrengen aan jou al mijn geheimen en technieken die werkten in het omgaan met acne die ik heb professionele mezelf. Net voor, ervoer ik eigenlijk extreem puistjes en Ive probeerde met behulp van een vreselijke heleboel dingen op mijn ervaring in de hoop van het ontvangen van mijn ervaring gewist. Die punten waren normale kuren geweest van dit soort als knoflook, citroensap, komkommer etcetera., Maar de effecten zijn slechts op korte termijn en niet zo groot als de meest up-to-date een enkele geweest. Ive zich erop dat in krijgen om zich te ontdoen van zits, moeten we te maken hebben met het beide even extern als intern, en niet alleen op de huid.

Onder zijn mijn technieken die kunnen zorgen voor uw acne binnen en buiten je hele lichaam.

Zink

Zink is de meest sterke innerlijke zits strijder voor mij. U kunt veel van wetenschappelijke artikelen of blog posts op de online dat dan over zink en puistjes krijgen. Zink kan uw algehele acne genezen zeer snel en te voorkomen dat meer grote breakouts. In te kopen voor haar te kunnen bedienen, moet u aan een verscheidenheid van zink bekend als zink glutamaat te kiezen, want het kan genieten in uw totale lichaam extra heel gemakkelijk dan andere vormen van zink. Verwerven zink tabletten dicht bij 50mg voor elke dag en het moet meer dan genoeg zijn voor je hele lichaam. Wilt u extra dan dat overwegen, zeg, 70mg, moet u ook rekening houden met 1 mg koper per dag vanwege aanzienlijke hoeveelheid geld van zink put koper in uw totale lichaam die mogelijk uw gehele lichaam zwakker. Houd in gedachten, voor sommige mensen kan het gewoon dicht bij een paar maanden om het effect te zien. Wat mij betreft, het duurde drie maanden om minder acne zien en mijn gezicht gebied draaide duidelijker en vloeiender. Het was erg blij.

waterstofperoxide (H2O2)

ik ook gesproken over waterstofperoxide in mijn andere hub te ontdoen van puistjes met waterstofperoxide. Het is een geweldige behandeling voor puistjes en sommige mensen vandaag de dag zelfs haar een wonder zeggen. Gebruik slechts drie% waterstofperoxide toe te passen op de invloed regio en vertrek meteen of 15 minuten (als je niet in staat om de irritatie te staan ​​zijn). Youll ziet het resultaat in slechts een tot een aantal dagen met gedroogd of genezen puistjes met minder roodheid.

Vitamine E Olie

Vitamine E olie is een ander actueel remedie voor alle stijlen van poriën en de huid die kan verzachten en glad je poriën en de huid en laat uw huid gevoed en jonge jagen. Het compenseert alle ruwheid youve uitgevoerd om uw huid in het systeem van de behandeling van acne. Breng een zachte som van vitamine E olie elke nacht net voordat je naar bed gaat en vertrek meteen. Er wordt gesuggereerd dat je begint gebruik te maken van het net na enkele zits is afgenomen uit de buurt van overtollige olie te sturen op zits.

Matige Schoonmaak zeep

Mildness is cruciaal voor uw problematische huid. Gezichtsreiniging zeep met veel bubbels betekent zijn grote chemische stoffen en zijn niet geschikt voor de huid met acne zelfs uw deal met vettig is. Ik heb een vette gezicht gebied en ik vind zachte reiniging zeep is veel beter voor mijn huid dan andere vormen van zeep die aanzienlijk zijn in chemische stoffen, omdat ze irritatie veroorzaken en leiden tot veel meer puistjes.

Andere Factoren Recall (ook essentiële)

  • Pressure: Strain kan verrekenen extra acne. Wanneer Ive kreeg examens komen, Im betrokken het vaak. Dan beginnen puistjes af te pop-up zonder de noodzaak van enig doel. Omwille van uw poriën en de huid, controleer dan of je regelen om vredig als veel als haalbaar blijven, zelfs in moeilijke gevallen. Test om te gaan voor een wandeling, het verwerven van een warm bad, en zo verder tot stress te verlagen. Deze dingen te doen moet niet uitgebreid, maar het kan helpen uw welzijn en uw huid enorm
  • Netheid:. Was uw ontmoeting ongeveer drie keer per dag en na youve zweten. Dit is essentieel, omdat het verlaten van uw confronteren vuile aanbiedingen kans voor micro-organisme te creëren en uit pop in puistjes
  • H2o:. Het systeem verlangt hydratatie om adequaat uit te voeren, die je poriën omvat en de huid. Consumeer minstens 2 liter drinkwater per dag en u zult in de hedendaagse en evenwichtig als een besproeide plant
  • Rest:. Exacte als h2o, moet je rusten voor ongeveer 8 uur per dag . . Toen ik niet snooze voldoende ik vaak geconfronteerd met niet alleen veel meer puistjes, maar ook roos, droge huid, en de stam
  • Fastfood: Im niet zeker over een snelle maaltijd, maar ik heb de neiging om puistjes te krijgen nadat ik eet snel voedingsproduct zowat elke dag voor een aantal dagen in een rij. Het is dus verstandig dat je eet het alleen het moment in een, hoewel. Voor geval, toen in zowat elke twee weken in orde is.

Juist nu, mijn ervaring is volledig vrij van acne (met uitzondering van voor de littekens) en Im erg trots op wat Ive afgewerkt. Ik raad deze methode voor de meeste mensen om uit te proberen. Het mag misschien niet wezenlijk effectief aan alle mensen te zijn, maar op zijn minst is het aanvaardbaar voor een heleboel mensen. Uiteindelijk, ik wil dat je uitstekende geluk en zits geheel gratis!

Category: Gezond eten

Comments are closed.