My Weight Loss: Maand een

Laat het vetverlies slag!

Ik begon deze reis van het afstoten van het resterende 35-£ 40 die ik nog steeds op mijn lichaamsbouw-direct na jaren van kind levering en emotionele voeden op- vooruitlopend op mijn veertigste verjaardag. Ik zal 40 verschillende jaren vorige op 4 december van zijn jaar (2012) en ik zou willen zijn bij mijn gezondste en over-all allerbeste als die dag komt. Ik ervaren tot een grotere lichaamsgewicht afgelopen zomer geweest, terwijl ik alleen maar zou ongeveer £ 20 om zich te ontdoen van, maar helaas waarschijnlijk weer aan het werk hele tijd als de normale winter ‘jas’ te doen en vakantie te breken consumeren namen hun tol op mij en ik verwierf ongeveer £ 15 weer terug.

Met ingang van deze dagen, ik heb een totaal van £ 12 in de tijd ongeveer een maand vergoten. Ik hierboven achttien centimeter gedaald. Mijn elektriciteit bedragen moeten meer en ik ben ook slapen veel beter ‘s nachts. Ik ben verbijsterd over de manier waarop de onbedwingbare trek hebben zodra weer verdwenen en ik ben bereid om veel betere keuzes te maken wanneer ik verbruikt. Dus voor deze reis, heb ik gekozen om mijn kennis van voeding mengen (niet dieet regime zoals in ‘op een eten plan’ maar algemeen wat je in je hele lichaam ingesteld) en calorieën met Herbalife supplementen en zeer eenvoudige lichaamsbeweging. Het ziet er vrij goed te werken

Dus hier is wat een normale werkdag is als voor mij: Ik word wakker in de buurt van vijf: 30am en hop uit matras (en kritisch, ik hop uit matras gewoon omdat als ik mezelf te slepen uit matras, het lijkt alsof het echt is het moeilijker om wakker te worden), ga ik naar de keuken en corrigeer mijn eerste eiwit shake. Ik gebruik de Herbalife Formulering 1 eiwitpoeder met enkele Dawn Orange Crystal Gentle en verhoging van een aantal van de Herbalife Herbal Focus thee. Ik combineer in een aantal van de voorverpakte Jamba Juice smoothie vruchten die u kunt verkrijgen in de vriezer gedeelte bij Walmart en ik meng het allemaal collectief (mijn favoriete smaken zijn de Mango Madness en Caribische Enthousiasme). Ik heb ook rekening houden met de Herbalife voedingssupplementen die komen in de Hoge gewichtsverlies bundel (Multivitamine, Cell Activator, GSM U Verval, TheroBond, Snack Defensie, Aminogen en Total Control). Dat is mijn ontbijt en ik ga in mijn huishouden plaats van het werk en ga naar functioneren

Wat betreft acht:. 30 en 09:00, kies ik mijn eerste split van mijn werk en ik pak een eiwit bar (ik probeer te gebruik de Herbalife, maar vaak gebruik ik FiberOne bars of wat dan ook diverse eiwit snackbar ik kan krijgen dat is bij max. 170 energie). Ik streef naar tachtig gram h2o drinken voor elke werkdag voor de beste eindresultaten. Dit komt niet vaak voor een moeiteloze activiteit voor mij. Ik heb af en toe te combineren in een aantal van de Raspberry Ice Crystal Light voor de smaak met een aantal van de Herbal Focus thee om mijn snelheid van de stofwisseling verbeteren. Op dit niveau in de dag, ik meestal ook gewoon enkele NRG (Nature’s Raw Guarana) om elektriciteit te verbeteren

Ik krijg mijn lunch split algemeen al meer dan 11:. Dertig of 12 en maak een extra eiwit shake. Ik vaak echt niet fluctueren hoe ik meng mijn schudden omdat mijn buik is delicaat op smaak, textuur en eiwit met elkaar gemeen. Ik heb geëxperimenteerd met het schakelen het omhoog en uiteindelijk voor mij, zou dat niet werken erg goed. Ik krijg al mijn supplementen weer en in dit stadium als ik vind ik heb problemen met honger en onbedwingbare trek, ik hef mijn Snack Bescherming en mijn Volledig beheer.

Dan nog een snack bij 3 die weer is over het algemeen slechts enkele verscheidenheid van eiwit bar, maar in sommige gevallen zal ik een Skinny Cow ijs broodje of wat fruit Treats (wat ooit mijn jonge kinderen beslissen out) hebben. Uiteindelijk komt het allemaal neer op energie in en afgenomen energie verbrand. Ik kijk op mijn dagelijkse energie vast te houden tot in 12-1300 voor elke werkdag en als ik een superieur wandeling dicht bij de gemeenschap te nemen en wat typische crunches, en vele anderen, ervaar ik dat ik liever perfect volbracht.

tijdens het avondeten neem ik in wat ik wil … in slechts veroorzaken. Ik ben voortdurend bewust van ongeveer precies waar ik ben op de energieprijzen. Omdat ik zorg voor mijn eiwitshakes de vergelijkbare manier en onderhouden van mijn snacks vrij eenvoudig en de soortgelijke, ik weet meestal over hoe veel calorieën kan ik nemen bij avond maaltijd. Als ik heb een beetje iets van een klein meer in vet dan de standaard, dan zal ik gewoon een extra Thermobond nemen om te helpen blok dat het lichaam vet uit steeds geassimileerd. All round, probeer ik mijn totale overtollig vet inname tot 25% van de volledige energie te houden. Dit helpt me ook schakelen de vetten in spiermassa in plaats van alleen flab opknoping daar.

Normaal gesproken is dit bevredigt mij en ik heb geen honger de rest van de avond. Toen ik vasthouden aan deze aanpak, ik ben in een positie om te gaan voelen prachtige, hebben enorm veel elektriciteit en zie eindresultaten. Als ik je niet mag volgen, kan ik eigenlijk over te brengen aan het grote verschil

Dus in dit artikel zijn de aanbevelingen die ik heb dus aanzienlijk:

een. Verbruiken veel drinkwater: verdeel uw huidige lichaamsbouw vet in de helft en dat is hoe veel gram h2o moet je elke dag moeten drinken

2.. Hoogte worden gesteld van je elke dag calorie-inname: je moet kiezen in een veel minder energie dan je verbrandt in te kopen om zich te ontdoen van overtollig gewicht. Als je extra calorieën dan je verbrandt, zal je bereiken, en als je verwerven als heel wat energie als je wegsmelten, zal u bewaren. Eenvoudig.

3. Neem hogere hoogwaardige voedingssupplementen om de algehele ondersteuning van zeer goede voeding en hulp eXcellerate uw overgewicht verminderen applicatie. Wees voorzichtig dat deze gezondheid supplementen die u gebruikt zijn echt hoge top kwaliteit om de reden dat dit een industrie die ongereguleerde tenzij natuurlijk de individuele onderneming verhuurt mensen om te zorgen dat de kwaliteit en consistentie te maken. Dus doe je onderzoek op voorhand van het verspillen van fondsen.

vier. Uit te werken. Het hoeft niet om iets belangrijks te zijn. Veel tijd om een ​​wandeling doet net zo sterk als superieur besteden de identieke hoeveelheid tijd in een lichaamsgewicht gebied. Onthul een buddy om te wandelen of te gaan naar de health club met als u wilt. Persoonlijk gebruik ik mijn wandeling keer als mijn overweegt tijd. Ik ga graag op uw eigen en ik eigenlijk lijken naar uit en overwegen om het elke dag te doen.

vijf. Blijf uit de buurt van vallen die je krijgt in gedoe. Als je weet dat je niet beginnen innemen van een zak popcorn zonder afwerking het af, zal niet popcorn te krijgen en hebben het dicht bij het pand. Popcorn heeft veel energie dat de meeste mensen niet op de hoogte van. Tenzij je natuurlijk volledige zelfregulering, raad ik u uw volledige dierbaren informeren wijzigingen aan te brengen om uw ambities tegemoet te komen. Mijn jonge kinderen en echtgenoot meestal niet tevreden zijn dat ik een stelletje ‘traktaties’ en ‘traktaties’ te hebben over het huis niet zal krijgen, maar ik ben gewoon niet klaar om deze dingen liggen dicht bij wachten om mijn inspanningen te saboteren.

Als u zich wilt aanmelden voor mij op deze reis, blijven tuned … Ik zal posten mijn resultaten en verdere suggesties die ik heb bedacht zo algemeen als ik kan, en ten minste op het moment maand. Ik zal publiceren foto’s ook. Ik hoop dat je zal uitvoeren op om me te observeren langs op mijn reis!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.