Mythen over de Kennis Enamel

Een bijzonder voorkomende fantasie gehouden over verstandskiezen is dat ze dienen geen enkel doel. Sommigen beweren dat deze tanden zijn gewoon evolutionaire overblijfselen uit een tijd waarin mensen moesten drastisch onderscheidende dieet programma’s, en nu is er geen moeten hebben voor deze tand. Toch wetenschappelijke tests blijkt dat sommige mensen deze tanden gebruiken nog steeds voor bepaalde goede redenen. Hoewel deze tanden zijn niet essentieel voor het voeden op aanpak, mensen gebruiken echter de derde kiezen om sommige maaltijden kauwen, en dus zijn ze gunstig kan zijn.

Samen met het idee dat kennis tanden zijn zinloos, heel wat mensen beweren dat absoluut iedereen eigenlijk zou moeten hebben verstandskies uitgeroeid vroeg in het dagelijks leven om te voorkomen dat rottende of het aansturen van tand-en vaatziekten. Aan de andere kant, dit overweegt, is out-of-date en niet betrouwbaar met een heleboel van de nieuwste onderzoek, wat suggereert dat het wegnemen van wijsheid glazuur veel schadelijker dan de tanden verlaten in de mond kunnen worden. Tandartsen beweren dat mensen de kennis glazuur moet alleen verwijderen als ze beginnen te resulteren in problemen, maar, voorafgaand aan deze, is er geen nodig hebt om een ​​gevaarlijke verwijderen methode dragen.

andere voorkomende mythe over verstandskiezen is dat af te schaffen op jonge leeftijd is veel minder pijnlijk, te wijten aan het feit zenuwuiteinden zijn een stuk minder geproduceerd en de lichaamsbouw kan de pijn beter te beheren. Dit is verkeerd. Rapporten geven aan dat patiënten gaan door een gewoon van two.27 tijden van reguliere angst of onvermogen, en dit te bepalen is betrouwbaar voor mensen van alle leeftijden. Dus, het verwijderen van kennis tand op een vroege leeftijd te beschermen tegen pijn is een mythe.

Misschien heb je toevallig onthouden worden van het wegnemen van uw kennis tanden als gevolg van het feit dat je wilt op de slim te houden. Dit is ook een fantasie en voort uit het feit dat de derde molaren optreden gedurende de duur van de tienerjaren groeiperiode. Kennis emaille zijn vernoemd verstandskies, omdat ze meestal rijpen in door de periode waarin een man of vrouw begint een volwassene en het creëren van wijsheid.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.