Mythen over Puistjes

De meest typische fantasy is dat puistjes wordt veroorzaakt door een slechte hygiëne, hetgeen resulteert in mensen vandaag de dag wassen van hun poriën en de huid meer gebruikelijk. Door het uitvoeren van zo is, kun je in wezen maakt uw zits nog erger door vervelende uw huid.

Hoewel het nuttigen van grote hoeveelheden chocolade zijn niet uitstekend voor uw eten plan, zijn er geen studies die concluderen dat met chocolade of vette maaltijden acne veroorzaken.

Tanning tijdelijk maskeren je puistjes, maar extreme bekendheid aan de zon irriteert en droogt de huid, het produceren van extra breakouts in de mogelijkheden.

Tal van mening dat knallen je puistje als het eenmaal een Whitehead vormt zal het gaan afwezig. Maar het uitvoeren van zo duwt de micro-organismen extra in de huid, waardoor roodheid en zwelling en eventueel resulterend in putjes en littekens.

Hoewel acne is een veel meer populair bij tieners, het kan gebeuren op elke leeftijd. Volgens de acne website, veel meer dan vijftig procent van alle volwassen meisjes en ongeveer een kwart van de volwassen jongens hebben acne.

p Er is geen vastgesteld overwinnen voor pukkels, maar er zijn verschillende lotions en zelfs recepten die kunnen helpen, waaronder Accutane. Het is enorm goed te behandelen door het bekijken van uw huid arts zo snel indicaties te beginnen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.