Na Varkensvlees kan gevaarlijk zijn voor uw algehele gezondheid zijn

het eten van varkensvlees kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid en fitness

Toen ik onderzoek deed in Engeland ik gebruikt om te verblijven in een & quotdig ‘(rooming huis) in Highgate, Noord-Londen. Er belandde Chinese leerlingen uit Maleisië, Singapore, Sarawak, Hong Kong en Vietnam rooming in de twee eigenschappen die elk individu andere geconfronteerd. We werden allemaal goede vrienden en we besteed het weekend koken en het delen van onze favoriete gerechten. 1 van onze goede vrienden noemden Luk geanalyseerd geneeskunde aan de Universiteit van Edinburgh, Schotland en hij zijn zomer reis zou besteden in Londen met ons. Exclusieve bijdrage Luk was & quotCharsiu ‘de Kantonese barbecue varkensvlees. De manier waarop hij op ingesteld dat het was gewoon prachtig, veel beter dan al die van een Chinees restaurant die ik ooit heb geproefd. Hij was komen om elke zomer voor een paar enkele jaren Highgate, en we vaak leek vooruit te proeven van zijn & quotCharsiu. ‘De zomer voor zijn afsluitende jr in de universiteit Luk ook aangekomen om te verblijven met ons team, maar er was een radicale verbetering in hem. Hij vertelde ons dat er zou niet veel meer & quotCharsiu ‘vanaf dat moment zijn. De echte shocker is dat hij zwoer geen extra varkensvlees gerechten niet te eten en sterk aangeraden ons allen in het team niet om eventueel te doen. Hij ervoer dit soort van een sterke overtuiging van varkensvlees dat hij niet zou nemen met ons als we aangedrongen op het bezit van het.

In dit artikel is zijn verduidelijking. Luk was met een groep leerlingen gezondheidszorg vervullen van een onderzoek baan op de effecten van dieet op de buik en darmziekten dit soort als trichinose. Systeem de analyse team was om naar de ziekenhuizen en ontleden lijken voor autopsies. Zij baseerden meestal hun verslagen over de eten plannen van de vele etnische gemeenschappen in de locatie. Hun onderzoek ontdekt het ontdekken van de etnische gemeenschap met het hoogste percentage van de gevallen met de Trichinella spiralis worm behoorde tot een race die ervaren varkensvlees als belangrijkste hoofdvoedsel. Hun onderzoeken feiten bevestigde een opvallend klein deel van de joden en moslims met de Trichinella spiralis worm in hun lichaam. Het is groot dat deze twee etnische gemeenschappen exclusief varkensvlees en andere bijbels onrein vlees in hun dieet regime.

Mijn goede vriend ervaren gezien dit soort duidelijke bewijs in de co-huwelijk tussen varkensvlees gebruik en buik en intestinale ziekten die hij een wilskracht kon niet om dat het vlees weer in al zijn leven te eten. Dat was de eerste keer dat ik ervaren op elk moment luisterde naar een negatief rapport over varkensvlees, maar het heeft een blijvende indruk op mijn geest te allen tijde omdat die zomer in Londen, Engeland.

Trichinose

Het volgt de inname van rauw of onvoldoende gaar vlees, vooral varkensvlees. De larven worden geproduceerd, komen tot volwassenheid, en paren in de darmen, de vrouwtjes produceren levende larven. De parasieten worden dan uitgevoerd uit het maagdarmkanaal door de bloedbaan naar verschillende spieren, waar ze zich ontwikkelen tot ingekapseld. Naar schatting tien tot twintig%% van de volwassen bevolking van de Verenigde Staten lijdt trichinose op enig moment. In een aantal mensen de ziekte vertoont geen tekenen en symptomen en is alleen te vinden bij de autopsie. Met andere individuen triggers diarree en andere maag-indicaties als de wormen vermenigvuldigen in het spijsverteringskanaal. Wanneer de larven stromen in via de bloedbaan, de betrokken individuele activiteiten oedeem, onregelmatige koorts, overvloedig zweten, spierpijn en pijn en uitputting. Er kan betrokkenheid van het centrale zenuwstelsel proces, hart en longen sterven vindt plaats in ongeveer vijf% van de medische aandoeningen. Zodra de larven hebben ingebed op hun eigen in het spierweefsel, de cysten meestal verkalkte geworden toch, de besmetting gewoonlijk geen verdere tekenen of symptomen naast vermoeidheid en vage spierpijn veroorzaken. Er is geen specifieke remedie.

negatieve resultaten van varkensvlees Intake

lichamen Pig’s bevatten veel giftige stoffen, wormen en latente kwalen. Hoewel sommige van deze besmettingen worden gekoesterd in andere dieren, moderne dag dierenartsen zeggen dat de varkens aanzienlijk extra vatbaar zijn voor deze ziektes dan andere dieren. Dit kan gewoon zijn omdat varkens willen vangen en zal eten elke vorm van levensmiddelen, samen met levenloze insecten, wormen, rottende karkassen, afscheidingen (zoals hun eigen), huisvuil, en andere varkens.

Influenza ( griep) is slechts een van de meest bekende ziekten die varkens te delen met de mens. Deze aandoening wordt geherbergd in de longen van varkens voor de duur van de zomer maanden en vaak een effect op varkens en mensen hebben de koelere maanden. Worst bestaat uit stukjes van de longen varkens ‘, dus mensen die proberen om varkensvlees worst eten de neiging om veel meer te ervaren gedurende epidemieën van influenza.

Varkensvlees bevat abnormale hoeveelheden histamine en imidazoolverbindingen, wat kan leiden tot jeuk en ontsteking groeihormoon, die ontsteking en ontwikkeling bevordert zwavel bestaat uit mesenchymale slijm, die verkoopkansen om zwelling en deposito’s van slijm in pezen en kraakbeen, resulterend in artritis, reuma, enz. Zwavel helpt resultaat in het bedrijfsleven mens pezen en ligamenten aan worden veranderd door delicate mesenchymale weefsels van het varken, en degeneratie van het menselijk kraakbeen.

eten van varkensvlees kan ook rechtstreeks naar galstenen en overgewicht, naar alle waarschijnlijkheid ten gevolge van zijn grote cholesterol en verzadigde overtollig vet artikelen. Het varken is de belangrijkste leverancier van de Taenia solium worm, die wordt geïdentificeerd zij haar vlees. Deze lintwormen worden geïdentificeerd in de menselijke darmen met grotere frequentie in landen precies waar varkens worden gegeten. Dit soort lintworm kan bewegen als gevolg van de darmen en gevolgen hebben voor verschillende andere organen en ongeneeslijk zodra zij tot voorbij een bepaalde fase.

Een bijzonder 6 individuen in de Verenigde Staten en Canada heeft trichinose van het eten van trichinen wormen, die zijn ontdekt in varkensvlees. Veel mensen hebben geen symptomen om hen bewust van deze, en wanneer ze dat doen, ze lijken op aanwijzingen van een heleboel andere gezondheidsproblemen. De wormen worden niet gezien gedurende vlees inspecties noch zouten of roken van sigaretten elimineren. Paar individuen koken het vlees langdurig voldoende om zich te ontdoen van de trichinen. De rat (een verdere aaseter) herbergt ook deze aandoening. Er zijn tientallen andere wormen, bacteriën, kwalen en ziektekiemen die doorgaans worden geïdentificeerd bij varkens, een groot aantal van die nauwkeurig zijn om de varkens-, of ontdekt in grotere frequentie bij varkens.

Varkens zijn biologisch gelijkwaardig aan particulieren, en hun vlees wordt uitgelegd aan de stijl vergelijkbaar met menselijk vlees. Varkens zijn gebruik van voor dissectie in de biologie laboratoria dankzij de gelijkenis tussen hun organen en menselijke organen. Personen met insuline-afhankelijke diabetes vaak injecteren zelf met varkens insuline.

Medische en Wetenschappelijke factoren voor het niet Inname varkensvlees

p Dit is een direct citaat uit & quotWhat de Bijbel suggereert Over Balanced Voeden op ‘ door Dr Rex Russell. Hij woonde Baylor Faculteit Drugs in Houston, Texas en deed zijn residency aan de Mayo Clinic in Rochester, Minnesota.

& quotOne verklaring voor Gods heerschappij verbiedt varkensvlees is dat de spijsvertering van een varken is geheel verschillende van die van een koe. Het is vergelijkbaar met onze, dat de buik echt zuur. Varkens zijn gulzig, nooit realiseren wanneer te stoppen consumeren. Hun maagzuur ontwikkelen tot verdund sinds van de hoeveelheid voedsel materiaal, waardoor het mogelijk is voor alle soorten ongedierte te verplaatsen door middel van deze beschermende barrière. Parasieten kunnen bacteriën, virussen en verontreinigingen overgaan in de varkens vlees, omdat van overeten. Deze schadelijke toxines en infectieuze agentia kan worden doorgegeven aan mensen wanneer ze proberen om het vlees van een varken eten.

In de & quotBiblical Archeologische beoordeling ‘, Jane Cahill onderzocht de toiletten van een Joods gezin in Jeruzalem, het verwerven geen parasieten of infectieuze agentia, maar alleen stuifmeel van de veel fruit, groenten en kruiden ze gegeten ervaren. Een zeer vergelijkbare onderzoeken afgerond over Egyptenaren blootgelegd eieren van Schistosoma, Trichinella, draad worm en lintwormen, alle geïdentificeerde in varkensvlees. Al deze organismen leiden tot aanzienlijke chronische aandoeningen. [Dit wordt voetnoot Jane Cahill en Peter Warnock, & quotIt moest gebeuren, Wetenschapper onderzoekt Oude Loos van Romeinen 586B.C. ‘BAR mei / juni 1991]

In wat vrijwel zeker een stevige illustratie van de gevaren van varkensvlees, in een keer geen situaties van trichinose was in de regio van Bolivia beschreven voor een flink aantal jaren. [Dit is een voetnoot uit & quotVeterinary Parasitologie ‘Could 1993] Niettemin, 25% van de geteste varkens werden besmet met trichinose. Mensen vandaag de dag doen het werk op deze bedrijven en de bevolking met de varkens zijn ook gevonden constructieve voor besmetting met deze parasiet te zijn. De belangrijkste symptomen van deze infectie bevatten spiermassa pijn, hoofdpijn, koorts en zwelling in de ledematen. [Voet opgemerkt Baker, Bryant, Urban, en Lumney, & quotSwine Immuniteit voor Picked Parasieten ‘, & quotVeterinary Immunologie en Immunopathology’ oktober 1994] Dit zijn allemaal niet-specifieke symptomen die niet noodzakelijk wijst op een slechts een ziekte. Ondanks het feit dat dit zou kunnen beschrijven waarom de trichinose ervaren niet geïdentificeerd in Bolivia voor tal van een lange tijd, het is sterk indirect bewijs dat een groot aantal personen bleek ziek om de reden dat van varkensvlees.

Dr WJ Zimmerman beoordeeld de massa diafragmaspier uit verschillende autopsies gedaan in de VS in de late jaren 1960 en quots, en merkte op dat trichinose was geen abnormaal lokaliseren. [Voetnoot Zimmerman, Steele, En Kagan, & quotTrichiniases in de VS Volk, 1966-1970: Prevalentie en Epidemiologische Factors ‘, Welzijn Bedrijven Reports 88: zeven augustus / september 1973] Het is mooi erkend dat kwalen ingegeven door parasieten hebben een belangrijke economische resultaat over de hele wereld.

In de VS, drie van de zes meest voorkomende voedsel-items overgedragen parasitaire ziekten van individuen worden geassocieerd met het gebruik van varkensvlees. Deze omvatten toxoplasmose, taeniases of cysticercosis [veroorzaakt door het varkensvlees lintworm Taenia solium] en trichinellose.

In Japan, de bron van deze bacteriële infecties werd herleid tot het vlees van varkens, beren, paarden, wasberen en vossen . Al deze dieren worden in de Schrift als bedorven of onrein.

Varkens zijn ook goede incubators van schadelijke parasieten en virussen-terwijl het dier zal niet opdagen onwel tijdens het uitvoeren van deze kwalen te zijn. Een wetenschapper aan de Universiteit van Giessen het Instituut voor Virologie in Duitsland toonde in een beoordeling van wereldwijd influenza-epidemieën die varkens het een dier dat kan dienen als een mengvat voor nieuwe influenza virussen die wellicht van belang kan bedreigen wereld wellness.

Als een varken wordt blootgelegd aan DNA-virus een mens en dan virus van een vogel, het varken mengt de twee virussen – het creëren van een nieuwe DNA-virus dat is typisch zeer dodelijk voor mensen. Deze virussen zijn momenteel wereldwijd veroorzaakt epidemieën en vernietiging. Virologen hebben geconcludeerd dat als we niet een manier om zelfstandige individuen van varkens ontdekt, zou de inwoners van de gehele aarde zijn op gevaar. [Voetnoot Scholtissek, MD, & quotCultivating een Killer Virus ‘National Heritage januari 1992]

De 1942 Jaarboek van Landbouw stelde dat vijftig voorwaarden zijn vastgesteld bij varkens, en veel van deze werden op de mens wordt overgedragen door het eten van het vlees van het varken.

Op de top van dat, maar de behandeling van varkens heeft een factor van het toeval. Een big-varken verheffen faciliteit in het gebied waar door ik het goed blijven noodzakelijk zijn werknemers om handschoenen, maskers en het beschermen van kleding, ook al doet het werk in het varken schuren don. De medewerkers worden gevraagd om elke werkdag douchen recht voordat huishouden.

Kleine wonder dat God Zijn profeet zou inspireren om de inname van varkensvlees onder de ongehoorzame functies van hardnekkige personen in aanvulling op afgoderij en oproepen geesten van de levenloze bevatten , & quota individuen die regelmatig provoceren mij aan mijn deal met, … die verteer het vlees van varkens, en waarvan de potten houden bouillon van onrein vlees ‘[Jes. vijfenzestig: 3,4] ‘

Category: Supplementen

Comments are closed.