Na verzorging van uw dieren tand

Gewoon een aantal jaar terug, borstelen glazuur van uw huisdier was vrijwel ongehoord, maar wist u dat het hebben de gewoonte een aantal jaren toe te voegen aan hun leven? Net als mensen, de mond van een dier is geheel van micro-organismen, en dat kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen voor huisdieren, net als het kan voor mensen. Dierenartsen vertellen ons dat de tandheelkundige zorg is van vitaal belang voor het garanderen van een huisdier algemeen welzijn.

Naast het verlies van tanden of beangstigende tandvleesaandoeningen, indien orale infecties nog steeds onbehandeld, kan er wel infecteren andere organen van dit soort van de hart, lever of nieren. Parodontitis kan leiden tot bacteriën en schadelijke stoffen aan de bloedbaan terecht komen, dragen de infectie naar andere delen van de lichaamsbouw van het huisdier.

Uit de gegevens blijkt

duidelijk dat tegen de tijd dat een huisdier is 3 jaar oud, tachtig% honden en 70% van de katten vertonen indicaties tandheelkundige aandoening. Zoals organismen groeit in de mond van het huisdier, het potentiële klanten om de ontwikkeling van plaque en uiteindelijk tandsteen. Deze opbouw is wat brengt parodontale (of kauwgom) stoornis en een infectie.

Als u momenteel niet poetsen email uw huisdieren ‘, kunt u beslissen over een kit bij u in de buurt huisdier retail stopcontact, of van uw dierenarts. Het is echt belangrijk om de ideale instrumenten en de juiste tandpasta hebben. Normaal gesproken gebruiken tandpasta ontwikkeld voor huisdieren. Omdat honden en katten niet spugen, moet je op geen enkele wijze gebruik maken van menselijke kwaliteit tandpasta bevat het schoonmaken zeep en echt mag niet worden ingeslikt. Uw beste inzet is een tandpasta ontwikkeld voor dieren die bestaat uit enzym. Het enzym reinigt de tanden door gewoon momenteel in de mond van het huisdier. Op de top van dat, tandpasta ontwikkeld voor dieren komt in smaken extra smakelijk voor hen.

Als u nog niet poetsen van uw huisdier, wilt u misschien dienstregeling een reiniging met een dierenarts. Een dierenarts kan een volledig onderzoek en uitgebreide schoonmaak uit te voeren.

Dit februari, Bartels Pet Clinic in Brecksville geeft een tien% korting op de tanden reinigen . Neem contact met hen op om een ​​afspraak te boeken: 440-526-4818

Bartels Pet Medisch centrum is gelegen op 7051 Mill Rd. in Brecksville en openen maandag door middel van zaterdag.

Category: Dieten

Comments are closed.