Natural Cures voor Teenage Acne

Spoel uw ervaring met warm drinkwater en dep het droog. Knijp het sap uit een eigentijdse citroen in een container. Doop een wattenstaafje in het citroensap en gebruik het onmiddellijk naar de acne. (Als u het maskeren van een enorme plek, vrij dan alleen een verschillende puistjes, gebruik dan een katoenen bal.) Laat het op het beïnvloed gebied gedurende 15 minuten. Spoelen met warmte water. Droogdeppen. Gebruik geen moisturizers of andere actuele zalven voor het niet gebruiken van minimaal twee uur.

een komkommer mooi schoon, op te ruimen pesticiden en was die nog kunnen worden op de huid. Met de huid op, in stukken hakken en in een blender. U kunt de ‘chop’ of ‘puree’ configuraties. (Als je geen blender hebt, kun je de komkommer raspen in fijne reepjes.) Spoel je gezicht met warmte H2O en dep ze droog. Bedek uw ervaring met de komkommer combinatie en laat gedurende vijfentwintig minuten. Komkommer wordt meestal gebruik gemaakt van in kuuroorden om de huid te kalmeren zwelling op de huid en in de ogen regio.

Neem een ​​ei, en de individuele het wit van de dooier. (De dooier heeft een hogere extra vet gehalte en kan de poriën verstoppen.) Kook de witte en gebruik deze om de volledige gezicht gebied als een masker. Ga weg het op 1 uur, dan afspoelen met lauw drinkwater. Indien u wenst, nadat het ei is opgedroogd op uw ervaring, kun je het ‘s nachts vertrekken op. Vergeet alleen niet om je kussensloop veranderen de up komende ochtend.

Meng 1/4 kop van nootmuskaat en een / twee kopje melk tot een pasta. (Laat de melk zitten voor een tijdje in eerste instantie, dus het is op kamertemperatuur.) Gebruik deze pasta aan de getroffen plek voor een uur. Spoel met warm h2o. Dep je deal met droge.

In de nacht net voordat u naar bed, onder een eetlepel. van kaneel tot 3 el. van honing. Blend tot een pasta. Gebruik maken van het mengsel op je gezicht gebied en maken het zitten voor een uur. Vertrekken het op meteen al slapen (positioneren een handdoek om je kussensloop, en als je haar is uitgebreid, onderhouden weer getrokken). Test om te slapen alleen op je rug weer als haalbaar. Reinig deze dan de volgende ochtend, met alleen warmte water. Doe dit elke individuele nacht tijd voor veertien dagen.

Was een schone tomaat en zet in een blender. Opgericht de blender op ‘hakken.’ (Als je het hakken te goed, zal het veel te sappig te houden aan het gezicht zijn.) Breng de gehakte tomaat om uw gezicht gebied en vertrekken het op voor 45 minuten. Spoel met warm water. Voor een andere mogelijkheid bevatten vijftig procent een komkommer de tomaat voren hakken. Tomaten kunnen ook worden ingesteld op de ervaring als plakjes in plaats van als een pasta.

Verminder een eigentijdse teentje knoflook in de helft, of pletten. Wrijf de knoflook op beïnvloed gebieden talrijke periodes is een werkdag. Doe dit op een dag dat je niet hoeft te gaan voor een uitgebreid stuk van de tijd, zodat de knoflook sap te blijven liggen op je gezicht. Direct na diverse apps rond de loop van een aantal uren, spoel je gezicht met lauw water en dep ze droog.

Reinig een verfrissende aardappel. Rasp het in grote flarden en plaats ze op uw deal met. Out ze gedurende 30 minuten. Aardappelen verlichten de pijn en irritatie van de huid die worden veroorzaakt door zits.

Zorg voor voldoende oefenen, dat is gewoon een van de ideale behandelingen voor puistjes. Ook al doet het stimuleren van de zweetklieren, het houdt ze uitvoeren om verder te gaan worden ontstopt, bescherming tegen puistjes flareups. Wees er absoluut zeker van te ontmoeting spoelen na zware training.

Lagere weer terug op cafeïnehoudende dranken, deze als soda, lattes en koffie. Cafeïne stimuleert de klieren talg leveren, en het is de overproductie van talg, dat poriën en haarfollikels klompen.

Blijf uit de buurt van suikerhoudende en sterk bewerkte voedingsmiddelen die de bloedsuikerspiegel verhogen. Volgens een onderzoek geplaatst door dr. Loren Cordain, verhoogde bloedsuikerspiegel veroorzaken huid sneller regenereren, dus leidt tot dode huidcellen bij elkaar blijven en verstoppen de poriën. Ze leiden ook tot een boost in talg generatie, die poriën en haarzakjes verstopt.

Drink veel drinkwater. H2o hydrateert de huid en voorkomt zwelling, hield het evenwichtig en strak.

Echt niet uw deal wassen met veel te ingrijpend. Zodra in de vroege ochtend en na voor het slapengaan is voldoende. Veel te veel zeep en chemicaliën op de ervaring kan verrekenen acne flareups.

Category: Supplementen

Comments are closed.