Natuurlijke Aanbevelingen voor het bleken van uw tanden

Waarom Go Pure?

bleken van uw tanden heeft om te zetten in een aanzienlijk gemeenschappelijke zaak. Het is geen verrassing dat veel van zijn verward over het bleken van tanden technieken wanneer er zo verschillende goederen toegankelijk op de industrie deze dagen. Hoewel ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan openen een doos van whitening stripsand ze toepassen op hun tanden, ik ben er ook van overtuigd dat veel van zijn uitzicht op de normale en woning tanden whitening behandeling strategieën. Chemische tanden bleken apparaten kunnen hard op je tandvlees en tandglazuur zijn. Voor een extreme invloed bleken, kan een chemisch product van essentieel belang zijn, maar in de zeer lange bedienen natuurlijke procedures misschien wel het meest voordelig om uw tanden en tandvlees.

Stick om deze positieve ervoor zorgen dat u whitening benaderingen. Je glimlach en je welzijn zal u er dankbaar voor zijn.

Suggesties voor het Witte tand en tandvlees Gezond

Floss Consequent

Hoewel flossen mei lijkt te zijn als een voor de hand liggende keuze voor het houden van uw tanden witter paar mensen beseffen dat er extra wellness positieve aspecten aan flossen op een elke dag foundation. Flossen houdt uw tanden en tandvlees gezonder. Witte tanden zal niet verschijnen wit als uw tandvlees roze en gezwollen.

Flossen zal helpen om afgewend in tussen glazuur en deeltjes die je glazuur zal bevlekken. Gewoon door flossen van dag tot dag je tanden witter lijken meteen. Flossen heeft ook een extra beloning. Flossen dag-tot-dag elimineert plaque die kunnen toevoegen aan coronaire hartkwaal. Flossen helpt bij verminderde de kans op hart-stoornis en kunnen toenemen jaar aan je leven. Houden aan de aanbevelingen van de American Dental Association voor het vaststellen van een dagelijks flossen schema.

Probeer Dairy Goederen eten

Het hebben van een kleine hoeveelheid geld van yoghurt of kaas of het drinken van een glaasje melk na je eten wil hulp om uw email te herbouwen. Lisa Drayer MA, RD suggereert dat de mineralen uit zuivel producten en oplossingen, met name calcium en fosfor, ondersteunen met emaille remineralisatie. Bovendien ondersteunen de wederopbouw glazuur de calcium en fosfor te helpen om gaatjes te voorkomen. Zal niet vergeten zuivel na een maaltijd om te helpen met tanden bleken.

Chew Gum

Suikervrije kauwgom kauwen na een voedsel zal helpen om speeksel creatie maximaliseren. Het speeksel in je mond fungeert als een wassen om uit deeltjes in de spleten en beperkte plekken betreffende email. Als je suikervrije kauwgom gemaakt met Xylitol kauwen, zal de Xylitol ondersteunen om in je mond te bezuinigen de Ph stadium daarom zuur bereiken die rechtstreeks aan lood glazuur verminderen. Kauwgom niet ruilen je tandenborstel. Het is zelfs nu verplicht om te poetsen minstens 2 keer per dag.

Chomp op Fruit

Vruchten en groenten in hun rauwe en knapperige staat bijstand aan lift vlekken gezien het feit dat ze hebben natuurlijke slijpmiddelen. Selderij, appels en wortelen zijn knapperig genoeg en hebben genoeg schurende huizen om je tandglazuur te wissen.

Pure bleken van tanden Recept

Strawberry Scrub

een aardbei

1 tl. zuiveringszout

Mash de aardbei en nemen de baking soda. Blend effectief. Breng aan op de tanden en toe zitten voor 5 minuten. Borstel de combinatie van je tanden met tandenborstel en voldoen aan met flossen te steunen weg te nemen enig overgebleven meer dan aardbeizaden. Het is beschermd om dit recept te gebruiken bij voor elke 7 dagen.

Aardbeien bevatten appelzuur. Appelzuur in staat zal stellen tot het afsluiten van verkleuring om de reden dat het een samentrekkend. Het zuiveringszout fungeert als een buffer te steunen nemen vlekken.

Waterstofperoxide Plakken

twee eetl. waterstofperoxide

2 el. zuiveringszout

Meng de waterstofperoxide met het zuiveringszout. Vormen een pasta. Voeg extra zuiveringszout als het mengsel veel te vloeibaar. Damp je tandenborstel en dip in de pasta. Poets je tanden met de pasta, zodat de tanden gelijkmatig zijn bedekt. Enable combinatie zitten op emaille gedurende 2 minuten. Na 2 minuten, spoel je tandenborstel met H2O en vochtig penseel de pasta af van uw email. Blijven spoelen borstel en tanden poetsen houden totdat uiteindelijk coating mengsel is verdwenen. Mond spoelen met drinkwater. U kunt eventueel gebruik maken van deze plak dit moment per week.

Category: Supplementen

Comments are closed.