Natuurlijke Behandelingen voor kaaklijn Acne

Verschillende mannen en vrouwen maken de blunder van het gebruik van ernstige acne zeep om hun kaaklijn zits pakken. Hoewel zits zepen glashelder de energetische zits zal helpen, het kan ook roodheid en extreme droogte veroorzaken op de huid, die kan leiden tot een overproductie van olie en verder meer puistjes. Om uit de buurt van dit verblijf, kan de huid worden gereinigd met niet-comedogeen oliën, deze als wonderolie of olijfolie. Masseer een eetl. van de gekozen olie op de huid voor twee tot een paar minuten, te concentreren op de plaats rond de kaaklijn precies waar de acne lijkt het ergste. Draperen een stomende washandje of handdoek over de huid, waardoor het mogelijk is voor de stoom om de poriën binnendringen en vuil, oliën en onzuiverheden te lanceren. Zodra het materiaal is afgekoeld, gebruiken om vegen de resterende olie. Herhaal in de ochtend en opnieuw bij avond.

Levenloze huid kan de poriën, die kan leiden tot acne vlekken en breakouts verstoppen. Een enkele oplossing voor puistjes van dicht bij de kaaklijn te verwijderen is het exfoliëren deze nutteloze poriën en de huid, zodat de poriën duidelijk zal blijven. Het is belangrijk om een ​​volledig natuurlijke exfoliant, dit soort als zuiveringszout, die schoon en niet-schurende op de huid gebruiken. Soak 1 eetl. van zuiveringszout in een theelepel. van drinkwater, en therapeutische massage de pasta die zich ontwikkelt op de huid gedurende twee minuten het werken met een bescheiden, ronde bewegingen met de vingers. Effectief spoel de huid met water en herhaal twee tot 3 periodes voor elke week.

De meest voorkomende remedie voor acne breakouts is om een ​​product met benzoylperoxide of lotion gebruiken. Vanwege het feit van de intense drogen moeder aard van het product, veel mensen werkervaring ongemak dat hun zits aandoening kan verergeren. Gelukkig voor ons, tea tree olie even efficiënt als benzoylperoxide crème, maar zonder de noodzaak van de uitkomsten kant, zoals schillen of branden. Om tea tree olie te gebruiken, het zou moeten worden verdund in water. Doop een wattenstaafje in pure tea tree olie, daarna nog een keer in het water, en de oplossing die specifiek van toepassing zijn op de kaaklijn dat de puistjes bevat. Herhaal dit tot enkele malen per dag.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.