Natuurlijke Oplossingen voor Nodulair Acne

Volgens de American Academy of Dermatology, acne knobbeltjes worden geschetst als als solide laesies, meestal met een onregelmatige vorm. Nodulair puistjes is besmet en de gevolgen van de diepe lagen van de huid, die aanleiding geeft tot een grotere mogelijkheid van aanzienlijke acne littekens dan normaal acne.

De American Academy of Dermatology geeft toe dat nodulaire acne niet constant antwoorden op regelmatige anders dan tretinoïne, die ze halen ook als verblijf mogelijk gevaarlijk om er zeker van individuen, van tijd tot tijd de productie van de levering gebreken, diarree, braken, haarreductie acneoplossingen of haar dunner, en depressie. Als je denkt dat het niet echt de moeite waard de kans om tretinoïne capsules gewoon kiezen om uw acne te verminderen, kunt u overwegen een bepaalde van deze populaire biologische behandelingen als alternatief.

Dr Lawrence E. Gibson van de Mayo Clinic stelt gebruik te maken van tea tree olie te helpen repareren van je zits uitdagingen, zoals het vergelijkbare voordelen kunnen plukken tot 5 procent benzoylperoxide. Solliciteer tea tree olie-extract op je huid in kleine porties, net als elke andere lokale genezing.

HolisticOnline.com geeft zwarte bessen zaad olie capsules en echinacea als succesvolle biologische behandeling plannen voor puistjes. Echinacea kan intern of extern worden genomen in de vorm van tabletten, zalven, kompressen en thee. Echinacea heeft de neiging te leiden tot een verstoorde maag, dat gezegd hebbende, dus als je besluit om intern te kiezen, doen dat met een voedsel en niet op een lege buik.

NaturalAcneRemedy.com noemt het gebruik van milieuvriendelijke thee zo effectief voor het doden van de micro-organismen in puistjes blijven. Als u voorstander milieuvriendelijke thee op zijn persoonlijke niet te drinken, kun je gewoon in de vorm van een pil en als vloeibare nadruk extra op sap of rechtstreeks uit een druppelaar.

Volgens AyurvedicCure.com, Azadirachta indica, ook erkend als Neem is een boom extract met anti-inflammatoire en antiseptische mogelijkheden. De merken gebruik van zijn voor intern reinigen puistjes en andere huid problemen, zoals acne rosacea een psoriasis. Wanneer doctoraal onderzoek moet nog gemeenschappelijke bewijs van de totale prestatie in het gebruik Neem helpen, Medicine.com doet staat het is gebruikt door veel internationale locaties om te helpen handvat huid hygiënische omstandigheden, kanker, en fungicide kwalen en meestal biedt off slechts kleine aspect gevolgen.

Ook al is er niet automatisch een veel bewijs uit deskundige gezondheidszorg autoriteiten ten aanzien van de effectiviteit van de biologische behandelingen om het gebruik ervan voor het verbeteren van nodulaire acne te onderbouwen, moet niet worden ontmoedigd om het testen van deze in kleine hoeveelheden om te beslissen of ze zullen worden effectief in het vinden ontdoen van je knobbeltjes.

worden gegarandeerd aan uw arts of dermatoloog om te praten over het toepassen van een kruiden-component die niet FDA-goedkeuring heeft.

De winst van het krijgen van organische remedies voor nodulaire acne is dat je niet wilt dat een recept in te kopen om ze gewoon te nemen. Met zeldzame uitzonderingen, de meeste van deze behandeling plannen zijn minder hoog geprijsd dan recepten en andere dermatologische behandeling opties, dus als je economisch uitgedaagd als het gaat om het gebruik van de zorg van uw zits, kan een biologische behandelmethode de resolutie om uw wachtwoord vereist zijn.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.