Negatieve tand kan uw huisdier schaden

Wist u dat verschrikkelijke tanden en tandvlees de levensduur van uw huisdier of kat kan verkorten? De bacetria en tandsteen die verzamelt en groeit te midden van de tand en tandvlees kan leiden tot een aantal kritische algemene gezondheidsproblemen in uw dier. Dit kan leiden tot gom kwaal die kan resulteren in verlies van glazuur, lichamelijk doel problemen en zelfs overlijden door infecties in het lichaam.

Kleine dieren en grote dieren zijn beide gevoelig voor slechte tanden en tandvlees conditie. Ongewenste tand kan ook op elke leeftijd voorkomen is het niet alleen een ‘ouder dier ‘zorg. Uw dierenarts moet mooi bewust van de gevaren van negatieve tanden en moet echt elke dier mama of papa aan te moedigen om zijn tandvlees en glazuur van het dier uitgecheckt een minimum 1 keer per jaar. Als de tanden en het tandvlees van het dier in slechte probleem dan ze misschien kan voorstellen een tandheelkundige proces in het bedrijf (vergelijkbaar met een menselijke tanden zuiveringen in een tandarts stoel).

Negatieve glazuur en tandvlees kwaal vermijden is ook aanvaardbaar voor de meeste huisdieren ouders. Dierenartsen echt huisdier moeders en vaders aan te moedigen om het gebit van hun dier te poetsen op zijn minst drie tot vier periodes per week, minimaal. Om dit werk te maken van een minimale makkelijker, dier aanbod handelaren in uw plaats verzorgen huisdier tandpasta, gels, en tandenborstels. Als u moeite met glazuur van uw huisdier als gevolg van te bijten problemen of koppigheid van uw dier, dan flouride vloeistoffen zijn toegankelijk in verschillende smaken. U kunt nemen de toevoegingen aan drinkwater of spuiten in hun mond. De flouride additieven zijn verkrijgbaar in dierenwinkels aanbod winkels en talrijke dierenartsen hebben flouride voor te verkrijgen in het bedrijf kantoor.

Omdat je van je dieren zoals ze zijn een aspect van uw echtgenoot en kinderen, hebben hun email controleren op een semi-keer-per-jaar basis bij uw dierenarts of gemeenschap onderdak. Ook investeren een aantal keren uit je 7 dagen om preventief onderhoud in te gebruiken om de tanden van het dier. In ruil voor gezonde tand zal uw huisdier gelukkiger zijn, niet in ongemak en zal aangenaam ruikende adem hebben als ze hun harige gezichten zich in uw ontmoeting op zoek te geven licks!

Category: Dieten

Comments are closed.