Neodymium magneten voor Wellness

Neodymium is een schaarse aarde-ingrediënt gewoonlijk geel of zilver-wit van kleur. Wanneer neodymium wordt gemengd met ijzer en borium en blootgesteld aan magnetische velden het sorteert een krachtige magneet. Dit type magneet kan worden verwacht dat verleden bijna twintig jaren.

De tijd die het vergt om een ​​neodymium magneet een man of vrouw herstellen wordt beïnvloed door het systeem creëren een weerstand tegen het magnetische gebied. Periodieke onderbreking wordt geadviseerd voor de ideale voordelen. Dit komt door het systeem creëren weerstand tegen de magneten.
De duur van de tijd een man of vrouw wil de magneet te gebruiken hangt af van de specifieke fysiologie van de consument. Ook het diploma en de lengte van het probleem om de orde zijn aspecten. Het tijdsbestek is beschouwd fluctueren van minuten tot maanden.

Een neodymium magneet richt zich op de verlichting van pijn en de gemeenschappelijke bevordering van gezondheid en fitness. Dit kan verhuurd voor een vermindering van het lijden geneeskunde. Het gebruik van een neodymium magneet in de industrie van de atletiek bevat ondersteuning in warming spierweefsel om functionaliteit graden verbeteren.

Hoewel gebruik gemaakt van voor genezing, een neodymium magneet kan schadelijk zijn voor de algehele gezondheid van mensen. Mensen moeten echt niet deze magneet te gebruiken als ze een pacemaker, omdat de magneet hen verstoort. De kwetsbaarheid van deze magneet betekent het kan gevaarlijk fragmenten genereren als het breekt. Dit wordt tegengegaan door het inkapselen van de neodymium magneet met rubber of kunststof, terwijl sommige merken toch gebruiken metalen omhulsels. Bij aangetrokken tot een voorwerp van deze magneet kan het menselijk lichaam paragraaf is gehecht te verleiden en verwonden. Bones kan soms worden gebroken wanneer dit gebeurt. Vanwege het feit van hun zeer effectieve magnetische onderwerp, een neodymium magneet kan niet worden vastgelegd in de buurt van digitale of magnetische goederen, deze televisies, credit rating cards, laptop beeldschermen en mediaspelers.

p Er zijn tegenstrijdige effecten op rapporten onderzoeken van de welzijn effecten van de neodymium magneet. Van twee wetenschappelijke studies die constructieve effecten ontdekt, een enkel onderzocht induceren factoren voor 45 minuten, en de andere gebruikte schoen inzetstukken voor 4 maanden. Deze onderzoeksresultaten zijn ondervraagd.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.