Neuscanule snurken Cure

De nasale canule is geen nieuw apparaat. Het bestaat uit een kunststof buis die wraps over de oren van een patiënt en twee neuspluggen die passen in de neusgaten. Als de canule is aangesloten op een zuurstoftank of vervoerbare zuurstof generator, duwt extra zuurstof in de neusgaten van individuen in gebrek aan het.

dit moment, terwijl wetenschappers hebben geleerd dat een nasale canule mogelijk een effectieve manier om ernstige snurken te verminderen kan zijn. Experts aan de Johns Hopkins University ontdekt in 2007 dat patiënten die door gaan van snurken merkbaar hun indicaties kunnen verlagen als ze warme, vochtige lucht uit een nasale canule.

Snooze apneu is een veel meer echt serieus situatie dan ernstig snurken: Met dit probleem, de luchtwegen van een patiënt snel begint en stopt veel momenten in de loop van de avond. Volgens de Mayo Clinic, rust apneu kan bijgevolg in kritieke cardiovasculaire complicaties en aanzienlijke bloeddruk.

Gelukkig Johns Hopkins wetenschappers ontdekt dat door gebruik van een nasale canule mensen kunnen ook aanzienlijk de gevallen van dut apneu minimaliseren.

De nasale canule kan een uitstekende mogelijkheid voor iedereen die niet willen gaan door chirurgische behandeling om te zorgen voor snurken of rust apneu problemen zijn. Het is een vrij onopvallend product, en een tamelijk ongecompliceerd alternatief voor wat een irritant probleem kan zijn.

Zelfs nu, niet iedereen reageert effectief een nasale canule. Veel klanten melden verkrijgen moeilijk slapen met een buisje ingebracht in hun neusgaten. Andere mensen zeggen dat de zuurstof generator volgende aan hun bed veel te veel lawaai kan maken.

Vlak voor het kiezen op geen kwestie als een nasale canule juist is voor u, vraag advies aan uw arts.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.