New Nordic voedsel plan verdubbelt overgewicht daling, verlaagt cholesterol, zeggen wetenschappers

We hebben meestal het woord ‘watertanden’ in de vergelijkbare zin niet zeggen als ‘dieet regime.’ Maar een nieuwe overgewicht verminderen aanpak, genaamd de New Nordic Dieet regime, maar kan de manier waarop wij denken over diëten te verbeteren. Onderzoekers hebben ontdekt dat het regime New Nordic Dieet verhoogt aanzienlijk overgewicht verminderen hoewel het verminderen van ‘negatieve’ cholesterol, bouwen van een game changer in het voedsel plan milieu, beschreef de Sydney Early Morning Herald op december een.

Degenen die het voedsel plan in slechts een onderzoek volgde werpen twee keer zo substantieel als mensen consumeren een typische dieet. In een verdere analyse van obese personen, deze die even verschoven gedaald gewicht en bevestigd een grote vooruitgang in het cholesterolgehalte.

Net voordat je een zijspoor door het identificeren, is het cruciaal om de basis te erkennen. De regels zijn eenvoudig: Neem in lokaal en de nadruk op gezonde vetten

‘Zoals de Middellandse Zee eten plan, de Nordic regime dieet is rijk aan omega-3 vetten en mono-onverzadigde vetten, lager in verzadigd vet en. meer vezels en magere eiwitten, ‘diëtist Geraldine Georgeou vermeld.

Ze benadrukt de toegevoegde voordelen van deze strategie voor zowel de smaak en gezondheid en fitness. Begrijpen veel meer door het lezen van ‘De Scandinavische plannen Voedsel: Het toepassen van Ruimte en Organic Levensmiddel naar een gezondere levensstijl te bevorderen’. (Klik voor meer informatie)

Hier vindt u een aantal richtlijnen van Geraldine op gebruik van de voeding:

  • Gebruik rogge, niet van tarwe, en hou van een open up-faced sandwich. Roggebrood bestaat uit beetje bij beetje verteren vezels.
  • Gebruik koolzaadolie, ook erkend als koolzaadolie. ‘We weten olijfolie is gezonder, maar de kille geperste breed scala van koolzaadolie is zelfs verminderen in verzadigd vet en rijker aan omega-3 vetzuren,’ zegt Georgeou.
  • Consumeren bessen, van bosbessen tot aardbeien frambozen. ‘Ze zitten vol met vitaminen en anti-oxidanten en staan ​​bekend om staat met anti-oud.’
  • Neem genoegen in vette vis. ‘Vette vis is rijk aan hart-gezonde omega-drie vet, dat wetenschappelijke tests duidelijk kan helpen met vet verlies,’ beweert Georgeou. Suggestie:. Poging stampen haring met citroensap en in blokjes gesneden lente-uitjes
  • Ga belachelijk voor boerenkool en andere greens, dit soort als kool. ” Ze hebben alle ontvangen prachtige-kwaal voorkomen van anti-oxidanten en zijn verpakt met B-groep natuurlijke vitaminen, ‘zegt Georgeou Tip:.. Krijg je een recept voor het maken van uw persoonlijke evenwichtige boerenkool chips door te klikken op hier genoemde
  • Category: Gezond eten

    Comments are closed.