Nicole Richies Gewicht Decline Top secret

Er is enige speculatie dat spectaculaire vetreductie Nicole was in punt alleen een inspanning klaar om zichzelf te faxen naar unieke significant-off locaties en besparen op vliegtuigen tarief te zijn geweest. Enable’s zijn eenvoudig, ze nauwelijks bestaat niet meer, ze maakt waifs lijken enorme trollen. Er zijn soorten baan zoeken haar in in tussen de lijnen van cocaïne om te controleren en erachter te komen wat haar top geheim is.

Wat is haar mysterie ?

Nicole sprak tot Zelf-belang Eerlijk tijdschrift, beschuldigen haar gesplitst met DJ AM voor haar enorme vet daling Hoewel ik ben er helemaal voor het creëren van mannen schuldig voor vrijwel elk klein ding mis is met het milieu, ik ben niet eerlijk aankoop van dat verhaal.

Ze ging vervolgens op de Tyra Banks tonen en beweerde dat het was vanwege de druk. Vertrouwde ze Tyra, en Tyra’s over de hele wereld kijkers vermelding & ldquoA groot deel van de mensen pond minder dan druk krijgen en ik elimineren … Ik weet dat de fotografen zijn naast me zowat elke dag … ze willen voor een ding volledig verkeerd en dat voelt niet altijd uitstekend. & Ldquo

Hmm, is het de schuld van de paparazzi dan? Ze zijn ook een ongecompliceerde keurmerk voor beschuldigen punten op, dus het is mogelijk ze resulteren in haar ponden verval, misschien zijn ze ook resulteren in geselecteerde stijlen van kanker, weet ik niet.

Nicole Richie ook getracht diagnostische behandelmethode om te proberen en te bevestigen waarom ze verliezen vet. Nu ben ik waarschijnlijk om uit te gaan op een ledemaat hieronder, maar ik vraag me af van de uitkomsten van die lange en moeizame gang van zaken bleek iets langs de stammen van & ldquodoesn’t te proberen genoeg te eten. & Rdquo

Vandaag Nicole is veel beter uitvoeren, op zijn minst in de perceptie dat ze geen tijd meer te verliezen vet. Ik ben niet zeker dat ze elk veel meer overgewicht te losgemaakt had echt, niet tenzij ze begon ditching interne organen als een verzengende lucht ballonvaarder op weg naar een lava verhuizing.

Ethische van het verhaal jongeren? Neem in extra. Tenzij je natuurlijk bent mollig, in welk geval, nemen een stuk minder. Ik weet dat dit is echt revolutionair, maar Nicole heeft me de weg gewezen.

Category: Supplementen

Comments are closed.