Nicotine algehele gezondheid Uitdagingen

Nicotine zal tabaksverslaving veroorzaken. Een verslaving aanpassingen enkele van de bedrading in de hersenen, die tabak gebruikers hunkeren nicotine veel meer en veel meer. Zonder de noodzaak van nicotine, zullen ze komen om te ongemakkelijk en kennis indicatoren van de terugtrekking te voelen.

Traditioneel nicotine is slechts een van de meest ingewikkelde verslaving aan prevaleren boven. In waarheid, een 1988 Chirurg Algemeen Verslag gevestigd dat, in termen van gedrag, nicotine verslaafden lijken heroïne en cocaïne mensen.

Deskundigen hebben de psychologische gevolgen van nicotine op adolescenten, met name mensen die roken geanalyseerd. In overeenstemming met drugabuse.gov, tiener rokers zijn 6 momenten veel meer mogelijk om agorafobie te vestigen, de angst voor locaties zonder een zeer duidelijke ontsnapping, en vijftien situaties veel waarschijnlijker aan paniekaanvallen lijden. Bij tieners, wanhoop en stress en angst problemen ook te maximaliseren met nicotine gebruik.

Nicotine helpt om het hart doen het werk uitdagender, het uitbreiden van bloed spanning, bloedsomloop en hart-lading. Het vernauwt ook en verhardt de slagaders. Bij mensen die roken, deze cardiovasculaire problemen verergeren de gevolgen van de koolmonoxide in sigarettenrook, waarvan het zuurstofgehalte van het bloed verlaagt. Dit verstoort het evenwicht tussen zuurstof bron van het bloed en zuurstof eisen lichaam.

Nicotine kan ook leiden tot meer kritieke omstandigheden. Door nadelig de slagaders, nicotine verhoogt het risico van bloedstolsels en beroerte. Resultaat nicotine op het hart, in flip, verhoogt de kans op een hartaanval en cardiovasculaire ziekte.

kortere periode, nicotine interfereert met lucht uit de longen en vermindert fysieke uithoudingsvermogen. Uitgebreide expressie, nicotine veroorzaakt longaandoening zo mooi als kanker van de mondholte en luchtwegen.

Jaarlijks worden zo’n vijfhonderd, 000.000.000 Amerikanen sterven aan nicotine samenhangende problemen. Roken is vooral dodelijk. Ongeveer een op de zes sterfgevallen in de Verenigde Staten over de resultaten van het roken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.