Nicotine Kauwgom en Fat Reduction

Volgens de American Academy of Family leden Artsen, ongeveer 80 procent van de rokers hebben een aantal verschillende kilo bereiken kort nadat ze stoppen met het roken van sigaretten. De meeste mensen krijgen ongeveer 10 pond na ze stoppen met roken, en terwijl dat misschien niet geluid als een belangrijke keuze, het kan drastische voor mensen die niet wonen in een gezonde manier van leven van de opleiding en de juiste voeding.

worden

Nicotine is bijna als een lichaamsgewicht-daling verrassing drug. Het onderdrukt natuurlijk honger, waardoor je minder verbruikt. Het zal ook uw hart bedrag, dat veel meer energie, en functies brandt als een diureticum om zich te ontdoen van vocht uit je lichaam te verhogen. Wanneer dit geneesmiddel wordt genomen af ​​van uw proces, uw lichaamsbouw keert terug naar normaal, en je begint te pakken op de pond. De fysieke tekenen van terugtrekking kan ook zich lenen voor extra voeding op als je de fidgetiness, orale fixatie en de noodzaak van een nicotine superieur.

bestrijden

Mensen die roken die ervoor kiezen om te stoppen met het gebruik van nicotine kauwgom of een andere therapie die nicotine introduceert in hun techniek kan goed zien een minimum te beperken in de totale ponden verkregen om de reden dat van pure attributen van de nicotine. Ze zijn zelfs nu het verwerven van de nicotine, maar het kan ook niet in dezelfde hoeveelheden als toen ze gerookt hebben. Mensen die verlengde gerookte zal moeten meer substantiële hoeveelheden nicotine moeten de zeer hetzelfde resultaat te krijgen. Het eindresultaat zou kunnen worden een verminderen in ponden te bereiken, maar niet een totale stopzetting van vet te krijgen.

Personen die niet roken en willen nicotine kauwgom te nemen als een lichaamsgewicht-reductie behandeling hoeft te worden gewaarschuwd dat het een verslavende drug, en je kan misschien blijken afhankelijk van de nicotine kauwgom om in de precieze manier waarop rokers zijn afhankelijk van sigaretten. Terwijl de zuivere huizen lenen het goed om vet te verminderen, en indien werkzaam met de juiste voeding plan en oefenen kan het volume van het lichaamsgewicht daling verbeteren, overgewicht daling is niet de goedgekeurde doelstelling van nicotine kauwgom. Er zijn nogal wat eetlust onderdrukkende en drugs goedgekeurd door de Food and Drug Administration voor het gewicht daling die plaats.

kan worden gebruikt

Category: Dieten

Comments are closed.