Niet-invasieve Pounds Afwijzen Procedures

Deze remedie, zoals gedocumenteerd door Elle Magazine, maakt gebruik van temperaturen onder nul te helpen smelt weg te vetten. Gemaakt door de Harvard Clinical College toen ze ontdekten vetcellen zijn gevoelig voor koud geweest, het gaat om intense en gelokaliseerde bevriezing van de poriën en de huid. Dit houdt in het plaatsen van een zuignap als de machine op de huid die het systeem warmte onttrekt en triggers bevriezing wordt gebracht. De bevriezing duurt voldoende om schade vetcellen verlengd, maar niet lang genoeg om de huid pijn. Het overtollige vetcellen worden geschaad en uiteindelijk sterven, verdorren, en stoppen met het ontvangen van gemetaboliseerd door het lymfe-techniek. Deze remedie is minder dan onderzoek door de Foods & Drug Administration (Food and Drug Administration) en is op dit moment beschikbaar alleen in Europa. Elle studies die geen uitkomsten kant zijn nog niet waargenomen, en dat de manier van handelen is relatief pijnloos, met ongeveer een uur.

Lasers worden nu gebruikt om te gaan met overgewicht en snelheid vet achteruitgang via een aangeduid als zarona machine. De genezing, die plek ongeveer een twee-7 dagen tijd vergt, richt zich op de delen die overtollig vet willen en brandwonden gaten werpen in de vetten cellen. Hierdoor wordt het vet mobiele sterven en gaan als gevolg van het gehele lichaam via normale metabolische procedures. CBS 2 Chicago bestudeert dat deze behandeling is een onschuldig, pijnloze poliklinische procedure. Geen blauwe plekken of ontsteking moet gebeuren.

Lasertherapie is geen ‘silver bullet’, toch. Als een individu, moet je echt ook het beheer van een welzijn regime van lichaamsbeweging en goede voeding na de operatie is voltooid. Dit zal metaboliseren ongewenst vet te ondersteunen sneller en het zeker is dat het overtollige gewicht blijft uit.

De StomaphyX techniek is bedoeld voor die mensen die een gastric bypass operatie hebben ervaren, maar zijn begonnen om overtollig gewicht te herwinnen. Dit proces is van goedkeuring door de Food and Drug Administration. Vaak net na gastric bypass chirurgische procedures, zal de verminderde buik zakje en buik uitlaat rekken en te verhogen. Deze procedure helpt reparatie service die kwestie. Deze procedure doet de vraag u om te worden verdoofd. De zorgverlener zal dan verschuiven van het systeem als gevolg van de mond, keel en in je buik zakje. Deze machine zal worden ingeleverd bij de toepassing van een zeer lange, magere, plastic buis. Een kleine lichtgewicht en digitale camera zal de arts helpen lokaliseren van het probleem. Vervolgens zal het systeem gedeelten van het maagweefsel zuigen naast elkaar en nieten. Dit zal de omvang van je buik zakje te verminderen en helpen weg te houden van verdere meer lichaamsgewicht te verwerven.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.