Niet-openbare gezondheid en fitness behandeling Vs. Gemeenschappelijke Gezondheid Behandeling

p Er zijn aanzienlijke verschillen tussen de persoonlijke gezondheidszorg en universele wellnessbehandeling. Niet-openbare algemene gezondheidszorg, dit soort als de procedure die bestaat in de Verenigde Staten, bestaat uit niet-openbare wellness verzekering providers waarin verschillende variëteiten van facturering en betaling mogelijkheden bestaan. In tegenstelling, een gemeenschappelijke welzijn zorg procedure, zoals het slechts een die bestaat in Canada, bestaat uit een verwerking lichaam dat de betalingen van verzekeraars rechtstreeks naar bedrijven overdraagt.

ziektekostenverzekering plan programma’s en bescherming geboden door niet-publieke wellness zorg bestaat uit team welzijn verzekering plan programma’s bedrijven te voorzien. Mannen en vrouwen zonder toegang tot een team globaal plan ziektekostenverzekering kan een individuele dekking beleid welzijn bestellen. In Canada, de provinciale overheden beheren verzekering plannen minder dan gemeenschappelijke welzijn zorg. Mannen en vrouwen die bescherming eisen niet aangeboden door een toedieningsvoorwaarden ziektekostenverzekering aanpak kan investeren in een aanvullende gezondheids-en fitness verzekering beleid.

Prive welzijn behandeling in de Verenigde Staten is niet toegankelijk voor iedereen simpelweg vanwege factoren die bestaan ​​uit de kosten van de bescherming en de beschikbaarheid van bescherming. Personen met een wellness problemen kunnen misschien ontdek het verkrijgen van een heide verzekering beleidsplan uitdagend of de premies onbetaalbaar. Persoonlijke heide behandeling systemen kunnen pre-stroom uitsluitingen gebruiken om beleid te ontzeggen aan bepaalde mensen. Universele gezondheidszorg behandeling ideeën in internationale locaties dit soort als Canada zijn verkrijgbaar voor alle burgers, omdat het eenvoudig dekking wordt geleverd door elke provincie en territorium.

Een bijzonder van de grootste problemen die er bestaat tussen de particuliere welzijn behandeling en gemeenschappelijke welzijn zorg is het wachten rond gelegenheden voor professionals. Het stelsel van de algehele gezondheidszorg in Canada caps de betalingen artsen verkrijgen ongeacht het bedrag van de patiënten die ze zien. Prive medische behandeling in de Verenigde Staten niet vergoedingen die worden vergoed aan specialisten cap. Dit houdt in dat de extra klanten die zij zien en de extra procedures uitgevoerd, de een veel meer van deze deskundigen betaald krijgen in kosten en betalingen.

Kosten structuren voor prive-zorg en universele wellness zorg zijn redelijk vergelijkbaar als out-of-pocket kosten zijn vergeleken. Beide van deze eenheden hebben een vooraf bepaalde aftrekbare dat vraagt ​​te betalen. Dat gezegd hebbende, de burgers in Canada terug te betalen geen tarieven voor welzijn verzekering maar betalen beter belastingen. Personen die in de Verenigde Staten, met een groep welzijn verzekering plan plan, hebben de premies betaald door hun werkgever voor een bepaald volume van de dekking.

Category: Gezond eten

Comments are closed.