Nieuw kind Lichaamsgewicht Reduction In de loop van borstvoeding

Volgens de American Academy of Pediatrics (AAP), voor de duur van de 1e week vlak na de levering, het is standaard voor een borstgevoede kind tot 7 procent dalen tot tien procent van zijn lichaamsgewicht te beginnen. Hij moet het gewicht terug te krijgen door de zevende of 10e werkdag na start (of, voor een voortijdige kleintje, door de afwerking van de komende 7 dagen). Een borstgevoede kleintje mag niet ontdoen van enig gewicht na de eerste 7 dagen. Als dit gebeurt, in overleg met uw kinderarts.

De AAP stelt vast dat de meeste van uw baby verloren gewicht simpelweg gewoon teveel vloeistof. Bovendien wordt je melk generatie niet, maar opgezet door de eerste handvol keer direct na het begin, en de pasgeborene verbruikt slechts ongeveer 1 eetl. van colostrum, of je vroege melk, bij elk individueel voeren. Direct na je melk komt, gewicht bereiken moeten beginnen.

Direct na de eerste week, als een kind nooit zal nemen voor langere dan 10 minuten, of als ze maakt minder dan 4 vochtige luiers per dag, dan is ze misschien niet echt de inname van voldoende melk en misschien wel het wegwerken van overgewicht. Gele huid is ook een mogelijke aanwijzing van gewicht daling. Bovendien, als de borsten van de moeder niet geheel bij elke voeding, het kind wellicht niet nuttigen van een voldoende volume.

Uw peuter kan een slaperig of inefficiënte nurser zijn, of kan je goed hem te snel te schakelen van de 1e naar de tweede borst. Een peuter zal moeten voeden op een persoon borst voor een tijdje in te kopen om de achterpoten melk, die extra extra vet en calorieën bevat bereiken. Uw melk aanbieden, zouden ook onvoldoende.

Echt niet in staat uw kind zogen op een fopspeen. Bij elke maaltijd, test haar klink en positionering te zorgen dat ze correct zijn. Te blijven om haar wakker en alert, wrijf houden of pat haar buik, ft of wangen strelen haar met een vochtig washandje burp haar een aantal keer alle door elke maaltijd veranderen haar luier te bespreken om haar bemoedigend, hoewel ze eet. Comprimeer je borst om de melk in beweging te helpen.

Borstvoeding vaak, net als ‘s nachts. Permit uw pasgeboren feed voor zo lang als hij wil net voordat je borsten te veranderen. Gebruik een borstkolf onmiddellijk na zowat elke voedsel te garanderen dat zowat elke borst wordt afgevoerd (dit zal de melkproductie te stimuleren). Je moet ook je vloeistof verbruik te verbeteren, blijven vrij van cafeïne en krijgen veel rust. Indien nodig, aan te vullen met de formulering en / of chatten met een lactatie adviseur.

Category: Gezond eten

Comments are closed.