Nieuw vrouwencondoom, Rape-aXe heeft tand verkrachter verspreid in hele wereld Cup steden vast te leggen

South African Arts, heeft Sonnet Ehlers een nieuw vrouwencondoom geïdentificeerd als Rape-aXe 30.000 van de condooms geformuleerd worden momenteel resterende verspreid in Zuid-Afrikaanse steden waar WK-games worden momenteel vastgehouden.

Verkrachting aXe wordt in een vrouwelijk als een tampon ingebracht, gekartelde tand-achtige haken langs de binnen en grijpen op een penis op penetratie. Het condoom brengt over extreme pijn en het kan alleen chirurgisch geëlimineerd door een medische professional. Ehlers hoopt dat de politie ook zullen worden gecontacteerd wanneer een man in een crisis ruimte zal komen met een bepaalde op.

‘Het doet pijn, kan hij niet plassen en een wandeling maken als het is ingeschakeld,’ beweerde ze. ‘Als hij probeert om het te verwijderen, zal het nog strakker omklemmen … toch, zou het niet de poriën en de huid te breken, en er is geen gevaar van blootstelling vloeistof.’

Ehlers zei dat ze kreeg het begrip 40 enkele jaren geleden, toen een verkrachting lijder adviseerde haar dat ze wenste dat ze ervoer & ldquoteeth daar beneden & rdquo. Ehlers levert momenteel afwezig 30.000 van de condooms, en ideeën om hen te bevorderen voor $ 2 per net na het WK test periode. Ze verkocht haar huis en motorvoertuig aan het condoom te bouwen.

‘Ik raadpleegde ingenieurs, gynaecologen en psychologen om te helpen bij de stijl en de ontwerpen en maken ervan overtuigd dat het veilig was’, meldde ze.

Meer vrouwen worden verkracht in Zuid-Afrika dan zowat overal elders in het milieu. Dr Ehlers hoopt dat nieuwe van deze condoom volwassen mannen uit zelfs een poging om een ​​vrouw te verkrachten ontmoedigen.

Voor veel meer gegevens over de anti-verkrachting condoom , klikt u hier .

Als je graag lezen van dit artikel, vergeet niet te klikken op de knop Abonneren eerder genoemde om een ​​e-mail te ontvangen wanneer er nieuwe content worden geplaatst door deze examinator

Voeding:. CNN

Nieuwe content:
Kevin Costner beweert 32 olieramp scheiding apparatuur aan BP binnenkant van zestig dagen
Arizona Gouverneur Jan Brewer bestanden rechter papierwerk om rechtszaken meer dan nieuwe immigratiewetgeving
Yellowstone grizzly beer gedood direct na het aanvallen en doden van een gentleman
NBA deelnemer, Manute Bol overleden zaterdag direct na ernstige nierproblemen
Jaycee Dugard & rsquos vader is boos dat zij wil niets met hem te maken (video clip )
Prinses Victoria trouwt met een gewone zaterdag in Zweedse Koninklijke huwelijksdag (film, foto’s)
Marie Callender bevroren maaltijd recall gekoppeld salmonella’svergiftiging 29 personen ziek
Utah vuurpeloton om Ronnie Lee Gardner kort uitvoeren net na middernacht laatste kandidaat Supreme rechtszaal
Apple 600.000 voorbestellingen kunnen nemen voor de iPhone vier meest significante hoeveelheid voorbestellingen ooit

Category: Gezond eten

Comments are closed.