Nieuwe 3-D tandenborstel belooft tand te reinigen in 6 seconden

Als je probeert om een ​​paar minuten te minimaliseren van uw dag, misschien wel de nieuwe Blizzident tandenborstel is voor u

Tandartsen raden borstelen van uw tanden gedurende ten minste twee minuten, ochtend en avond!. Maar sommige mannen en vrouwen hebben een moeilijke tijd knijpen dat in hun dag.

De Blizzident tandenborstel, ontwikkeld op basis van 3D-scannen en 3D printen wordt gepersonaliseerd voor uw tand. Direct na uw tandarts helpt een mal van uw tand, je dan brok de geïndividualiseerde Blizzident borstel, chomp je email voor 6 seconden, en je bent klaar.

De oplossing website suggereert, traditioneel handboek en elektrische tandenborstels duidelijk alleen zo mooi als uw poetstechniek en wilskracht is. En zelfs met een superieur aanpak, zijn er vaak regio u niet in staat om toegang te krijgen, simpelweg omdat de geometrie van uw handboek / elektrische tandenborstel en haren.

Blizzident elimineert al die mensen persoon fouten geheel. Gewoon door te bijten een paar keer, ruim je bijna overal, en met grote systeem

De 3-D borstel elke eenzame een persoon van uw tanden op en neer en aspect aspect bereikt. Maar het moment dat u de kosten die u misschien wel heroverwegen horen. De Blizzident prijzen $ 299, en wil worden gewijzigd wanneer een 12 maanden.

De American Dental affiliatie (ADA) adviseert u een standaard tandenborstel om de drie tot vier maanden. Dat gezegd hebbende, een gewone tandenborstel rekent slechts een paar dollars.

Dus wat doe je overwegen? Is de Blizzident voor u?

Voor meer informatie en feiten over de Blizzident, klik hier gewoon.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.