No-Grain dieet voor Zits

beginnen met de afschaffing van alle granen, zetmeel en suikers uit je eten plan voor 3 dagen. Deze bestaat uit gezonde koolhydraten zoals fruit. Gedurende deze tijd verbruiken elke twee uur. Dit helpt houden u uitgebreide en vermindert hunkeren naar voor andere voedingsmiddelen. Na de drie keer, wisselen aan het eten van drie belangrijke voedingsmiddelen en drie verkleinde snacks. Naar aanleiding van uw huid is opgehelderd, kunt u experimenteren met granen om te zien welke soorten induceren je splitsen.

Concentreer je eten plan op vlees, peulvruchten, rauwe noten en zaden. Programma maaltijden vooraf tijd om ervoor te zorgen dat je niet weer schuiven op iets ongezond te wijten aan het feit dat er niets vaak daar.

De ongekookte maaltijden eten plan elimineert ook de meeste granen en kan kristalheldere up zits. Zoals de titel van het voedsel plan inhoudt, moet je uit de buurt van het koken van uw maaltijden te blijven, waarbij in alles ongekookt. U kunt warmte etenswaren zo lang als hun temperatuur niet 42 C of 118 F. Voorstanders van het dieet gevoel te bereiken dat het bereiden van voedsel doodt de enzymen die de spijsvertering helpen en maakt het voedingsmiddel zuur. Dit ontwerp van het nemen van in detoxes ook je menselijke lichaam, het verwerven ontdoen van onzuiverheden die kan leiden tot puistjes.

Niet zoals de no-grain dieet, naast een rauwe maaltijden dieet voor zits niet zou hebben om een ​​alles-of-niets-inspanning zijn. U kunt langzaam maar zeker de overgang naar een rauw dieet plan, door de gestaag groeiende hoeveelheid van ongekookt voedsel en verminderen van de hoeveelheid gekookte levensmiddelen die u inch Goal tot ongeveer 80 procent rauw voedsel te eten.

Het Paleolithicum dieet plan mijdt ook granen in aanvulling op andere voedingsmiddelen in te kopen om het menselijk lichaam extra gezond te maken. Te houden aan dit voedsel plan, je moet ernaar streven om te eten als u echter onderdeel van een jager-verzamelaars stam was geweest. In andere tekst, echt niet proberen om granen, zuivel producten, zout of bonen eten. Integendeel, de nadruk uw dieet op vlees, groenten en fruit.

Eten in deze methode wordt gemeld om zich te ontdoen van giftige stoffen in je systeem, met name de soorten die worden waargenomen in geraffineerde koolhydraten zoals suiker en wit brood.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.