Noise Reduction Apparatuur voor Snurken

p De meest productieve ruisonderdrukking apparaat voor snurken is een CPAP-masker. CPAP, of voortdurende optimistisch luchtwegen kracht, is een apparaat dat ruimte luchtpompen in de luchtweg om instorting te voorkomen. Het is gemaakt van in de genezing van apneu, maar heeft tot gevolg verdwenen ook snurken als goed. Dit wordt bereikt door spalken de luchtwegen en bescherming tegen weefsel instorten en trillen.

Positional remedie is nog een middel van geluidsreductie voor snurken. Door gebruik te maken van gadgets om u te houden op uw aspect bij het slapen, kunnen sommige mannen en vrouwen te minimaliseren of zelfs te ontdoen van hun snurken. Oplossingen betrekken speciaal gebouwd kussens, of u kunt uw eigen apparaat te ontwerpen met behulp van een tennisbal genaaid in een t-shirt. De luidheid en de ernst van snurken worden vaak verminderd door individuen gebruik te maken van positionele remedie.

verschillende geluiden reductie methode is nasale en orale sprays bedoeld om snurken te voorkomen door het smeren van de neus en keel. Helaas zijn deze sprays prestatie beperkt in het beheer van snurken en het geluidsniveau wordt niet gewoonlijk worden verlaagd.

Maar een extra geluiden reductie product is een oraal uitrusting met beweegt de kaak te verminderen vooruit. Deze apparaten zijn gemaakt door tandartsen om snurken en slaapapneu verminderen. Ze hebben een groot succes prijs wanneer zij op passende wijze worden getitreerd.

Sommige ruisonderdrukking producten voor snurken mag niet worden gedekt door uw verzekering. Het is raadzaam om de dekking alternatieven met uw verzekering bedrijf of HMO vooruit betalen voor een koopwaar te verkennen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.