Noom Pounds Decline Mentor kritiek – Android App

De app functies:

 • Een geïndividualiseerde en interactieve vetreductie aanpak die je de werkelijke resultaten te krijgen en kan helpen blijven de kilo’s af te houden . De te beginnen met paar dagen zal je uitgebreide aantal vragenlijsten voor uw voedsel keuze en ook uw trainingssessie smaken, misschien als je wilt lopen, rennen of doen andere sportieve activiteiten.
 • Een eenvoudige- te gebruiken, kleurgecodeerde voedingsmiddelen logging procedure die u zal helpen de knie wat is gezond en de monitor voedsel snel. Er zijn drie kleuren, eco-vriendelijk, geel en rood. Eco-vriendelijke voedingsmiddelen zijn de gezonde soorten die in het algemeen nodig hebt om uit vijftig% van je dagelijkse voeding, geel staan ​​voor de voedingsmiddelen met koolhydraten die moet hebben om te bestaan ​​ongeveer 35% van je voeding en de rood staat voor het voedsel gevulde met vet en suiker die eisen te bestaan ​​vijftien% van uw maaltijd.
 • Een training tracker met authentieke-time GPS en stappenteller om al uw routines te documenteren, binnen of buiten het huis. Als u kiest uw favoriete oefening als het lopen krijgt u een dag te krijgen tot dag objectieve fase, die direct wordt opgenomen tijdens de dag.
 • Onderscheidend elke dag voedingsmiddelen en opleiding banen te helpen om je intentie. Youll krijgt iets nieuws elke afzonderlijke dag om uw programma hedendaagse behouden, een werkdag heb je een probleem dat je duwt om zich te ontdoen van een ‘rode’ categorie merchandise van uw koelkast en weer een andere dag kunt u een uitdaging die duwt te krijgen u een vetreductie maatje te verkrijgen.
 • Een enkele klik op logboek om oefeningen, maaltijden en ponden reductie ontwikkeling volgen.
 • Programmeerbare herinneringen te houden-op-bijhouden zodat je in geen geval over het hoofd om naar de supermarkt winkel of gaan voor die dwalen of te bedienen.
 • Noom details en niveaus om u te belonen en controleert uw vorderingen van dag tot werkdag. Als een gamer dit behoudt mij extra geïnspireerd als ik nu aangekomen op niveau vijf en ik zal niet van plan te stoppen met deze snelle.
 • Ton van nuttige en educatieve content artikelen om u de laatste informatie over welzijn en wellness geven.
 • Motivational woonplaats beeldscherm widgets te behouden je bezig.
 • Consumer begeleiding planken te verbinden met andere mensen, praat met gedachten en strategieën aandeel.
 • Social networking integratie met Facebook en Twitter.
 • Er is ook een Pro-versie die veel problemen heeft en geeft u het bewustzijn om gewicht te werpen twee gevallen sneller.
 • Prive Advies

  zoek ik deze toepassing heel gunstig te wijten aan het feit dat het zal me helpen observeren wat ik probeer te eten en hoe veel energie die ik innemen heks elke maaltijd. Ook het feit dat ik kan het podium op is leuk omdat als een gamer, ik hou fasen. De interface is eenvoudig te gebruiken en het is echt heel intuïtief.

  De message boards zijn zeer praktisch als u wilt lezen resultaten verhalen, richtlijnen en trucs, eten plannen en oefeningen.

  Algemeen, Noom Lichaamsgewicht Loss Coach is een zou moeten hebben voor iedereen die wenst te vet of voor mensen die willen controleren of hun energie-inname te houden vallen.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.