Nopalcactus Welzijn Winsten

nopalcactus bestaat uit een enorme hoeveelheid beetje bij beetje-verteerbare vezels en heeft de neiging om geleidelijk naar beneden de vertering van voedsel als het wordt genomen net vlak voor of tijdens de maaltijd. De cactus heeft het effect van het verlagen van de glycemische index (een evaluatie van hoe snel een etenswaren verhoogt bloedsuikerspiegel) van elke maaltijd wordt gegeten met. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat mensen met een hogere ochtend bloed-suiker stadia die nopalcactus voor ontbijt later had verminderd of regelmatige bloed-suiker concentraties aten.

De vezels en sterolen Nopal binden met een galzout in de darmen, die grens helpt het bedrag bloed vet (cholesterol en triglyceriden) geabsorbeerd door het menselijk lichaam, dus verlaging van bloed cholesterolgehalte.

plaques zijn locaties van ontsteking die verscheidenheid op de wanden van de bloedvaten, de plaats waar ze val bloedvetten die hard kunnen worden of zelfs blokkeren de slagaders. Nopalcactus sterolen, samen met zijn polyfenolen en glycoproteïnen, bieden als anti-oxidanten die helpen bezuinigen ontsteking en houden plaques van de vorming.

De onoplosbare plantenvezels in nopalcactus leveren dieet ruwvoer, waardoor het veel gemakkelijker om een ​​regelmatige stoelgang ondersteunen. Fruiten bestaat ook uit oplosbare plantaardige vezels, die zal helpen te nemen aan verontreinigingen, die kankerverwekkende stoffen bevatten, want het veegt de dikke darm schoon.

Nopal bevat een superieure hoeveelheid slijm, die zal helpen de stabiliteit van de pH van de buik en kalmeert de maagwand. Evaluaties hebben aangetoond dat Nopal stimuleert de genezing van maagzweren en vermindert buik irritatie.

Simpelweg omdat Nopal heeft antioxiderende flavonoïden, staat het neutraliseren vrije radicalen voordat ze de lever kunnen belasten. Het kan ook helpen absorberen schadelijke stoffen, het verminderen van de belasting van de lever. Door het ondersteunen van de lever, het bevrijdt dat orgaan om de stabiliteit lichamelijke functies, waaronder het immuunsysteem.

Nopal wordt soms gebruikt om te schakelen tegen de uitkomsten van drank inname. Het helpt rehydrateren het systeem, kalmeert de buik, en verbetert de lever uit te voeren, waardoor de hoofdpijn, buikpijn en giftige voorkomen ‘morning after’-gevoel. Wanneer genomen voorafgaand aan voedsel, kan Nopal’s ruwvoer ondersteunt het opbouwen van een gevoel van volheid dat Avert overeten staat zouden kunnen stellen en helpt het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel, af te weren honger. Nopalcactus draagt ​​ook calcium en waardevolle aminozuren en andere vitaminen en mineralen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.