Normaal Acne Property Cures

Tea tree olie is een krachtige zits vechter die is vergeleken met benzoylperoxide in haar abilitiy te drogen en te ontdoen van zits breakouts. Een inbegrepen beloning die tea tree olie te maken de grotere selectie van de twee is dat het niet zal leiden tot de roodheid, peeling of branden die benzoylperoxide brengt op de poriën en de huid.

De olie kan worden gebruikt verschillende tijdstippen voor elke werkdag, maar moet worden verdund door de volledige energie voor gebruik op de huid. Om de pure olie te verdunnen, dip een wattenstaafje in de tea tree olie, en wederom in H2O. Dit is alles wat gewenst is om de olie te gebruiken op huid. Dep het verdunde aan de acne tijdens de werkdag verminderen en ze uit te roeien.

Baking soda is een stof meestal gebruik gemaakt van in gebakken goederen, maar kan ook worden gebruikt op de huid te doden acne-waardoor microben en dode huidcellen die kunnen worden vangen verontreinigingen in de weg te nemen poriën. Baking soda is een licht exfolliant, waardoor het kan worden gebruikt wanneer voor elke werkdag om puistjes te behandelen. Meng een eetlepel zuiveringszout met 1 theelepel drinkwater, perfect mengen. Gebruik de pasta om vochtige huid en masseer in de pasta voor een moment. Spoel goed met water.

Calamine lotion is meestal gebruik gemaakt van het verzorgen van de branden, jeuk en irritatie in verband met poison ivy of waterpokken. Nog een andere succesvolle gebruik voor is om opdrogen en verwijder zits. Wanneer deze gebruikt worden om een ​​puistje, ongeacht of het een puisten, Whitehead of cyste, zal zij de smet vervagen veel meer onmiddellijk, terwijl het verminderen van de roodheid en verkleuring. U kunt de uitvoering van de Calamine lotion corrigeren op de puistjes plek, en laat het drogen. Ga weg van de lotion op de juiste weg, het af te spoelen in de ochtend.

Category: Supplementen

Comments are closed.