Normale prijs van Personal Health en fitness dekking in de Verenigde Staten van Amerika

Dekking ontwerpen die veel meer kosten aan patiënten in de vorm van grotere risico en hogere eigen bijdragen geven doorgaans lagere tarieven. Een eigen risico is de hoeveelheid van het inkomen van een patiënt betaalt vooraf bescherming verzekering gaat. Het Congres bestedingsplan Workplace gaat ervan uit dat voor zowat elke tien procent lager in out-of-pocket kosten van een patiënt, welzijn behandeling betalen stijgt bij een tot 2 procent. In overeenstemming met een evaluatie van de Kaiser Verwanten Basis info uit 2009 door de Verenigde Staten deze dag, ’40 procent van de kleinere kleine bedrijven werknemers ingeschreven in individuele gezondheidsprogramma’s dop van eenmaal per jaar eigen risico van $ 1, 000 of nog veel meer. dat is bijna twee keer de selectie die betaald die veel in 2007. ‘

De stijgende prijs van de algehele gezondheid dekking premies in de Verenigde Staten van Amerika hebben om te zetten in een grote politieke zorg in de Verenigde Staten. Volgens de Kaiser Family Foundation, de gewone kosten van welzijn dekkingsgraad voor een familie-leden steeg van $ 5, 791 in 1999 tot $ 13, 375 in 2009. De normale waarde van een eenzame wellness kwaliteit dekking in 2009 was $ 4, 824 omhoog van $ 2, 196 in 1999. De meeste mensen krijgen hun gezondheid en fitness verzekeringen als gevolg van hun werkgever, die een deel van de kosten betaalt.

Regelmatig gezondheid en fitness verzekeringspremies verschillen in overeenstemming met de vorm van de verzekering slechts een heeft. Mensen met een aanzienlijke aftrekbaar ontwerpen in 2008 merkte de kosten aanzienlijk dalen dan mensen met een HMO of Gezondheid en fitness Onderhoud Organisatie, programma, ongeveer $ 11, 000 voor elk jaar voor geliefden dekking op een grote aftrekbaar te bereiden, in vergelijking met $ 13, 370 voor huishoudelijke premies onder een PPO bereiden. PPO strategieën neiging om de grootste gemene prijs. Mensen op een PPO-programma zijn beperkt in hun keuze van bedrijven, maar een huisarts niet nodig om op te treden als een poortwachter. Zij kunnen dus een specialist zonder verwijzing. De typische familieleden premie voor een Point of Company strategie, waar een arts fungeert als een ‘poortwachter’ voor aanbieders was $ 13.075 voor een geliefden. Zorgorganisaties, waarbij de keuze van aanbieders, en vaak producten en diensten van een patiënt, zijn strikt beheerd, gemiddeld echtgenoot en kinderen premies van $ 13.470 in 2008.

Verzekering plan kosten variëren van wijzen op te wijzen. In 2008, het typisch enkele welzijn dekking topkwaliteit in Alaska prijskaartje $ 5, 293. De meest betaalbare typische eenzame welzijn verzekering plan tarieven konden worden geïdentificeerd in Noord-Dakota, waar door ze kosten $ 3, 830. Voor familieleden dekking in Iowa in 2008, de normale top kwaliteit waarde $ 10, 947. In Massachusetts, was $ 13, 788.

Feiten adviseren dat de aanschaf van belangrijke kortingen kunnen genereren. Een studie uit 2008 van welzijn verzekering tarieven ontdekt dat vijftig procent van de eenzame verzekeringen premies prijskaartje tussen de $ 3, vijfhonderd en $ 5, honderd. Een bijzonder kwart van richtlijnen prijskaartje veel meer, en de rest kost minder. Voor familieleden beleid, de helft van hen prijskaartje onder $ 9, 800 en $ 15, 000. Nogmaals, een-weer prijskaartje veel meer en de rest waarde aanzienlijk minder. 10 procent van een wellness-verzekering plan premies waarde veel meer dan $ 6, 200. Tien pct van dierbaren tarieven prijskaartje extra dan $ 17, 000.

Category: Dieten

Comments are closed.