Normale Steroïde product voor Zits

Ongeveer 80 procent van de tieners worden getroffen door puistjes, terwijl ongeveer 5% van de meisjes en slechts een procent van de heren de leeftijd tussen de 25 en veertig gaan worden beïnvloed door de uitgifte. Puistjes ontwikkelt de precieze manier in alle verschillende vormen van poriën en de huid tinten, en wordt veroorzaakt door overactiviteit van de talgklieren die olieachtige stoffen afscheiden op de poriën en de huid. Mensen die opgemaakt met van acne hebben klieren die extreem gevoelig zijn voor typische bloedspiegels van testosteron, die plaatsvindt door natuurlijke middelen in beide even heren en dames. Testosteron leidt tot de klieren om overtollige talg te ontwikkelen, hoewel de dode huidcellen op verstoppen de poriën van de huid, wat leidt tot een te ontwikkelen tot die leidt tot mee-eters, whiteheads en onvermijdelijk puistjes om vriendelijk.

Topical steroïden werden voor het eerst uitgebracht in de late jaren 1950 als een anti-inflammatoire remedie voor eczeem en dermatitis, onder andere huid omstandigheden. Ze kunnen worden onderverdeeld in teams afhankelijk van de sterkte, terwijl het aangeraden om alleen de zwakste haalbare steroïde dat therapie bereiken. Zelfs zo, in sommige gevallen een sterkere remedie nodig is voor een beperkte tijd om er absoluut zeker van de huid situaties effectief up voor een mildere behandeling methode wordt gebruikt gewist.

Steroïde lotions kan zorgen voor inflammatoire acne snel te nemen als het heel gemakkelijk wordt geabsorbeerd in de poriën en huidcellen. Dat gezegd hebbende, is het essentieel om een ​​doktersrecept observeren bijzonder om uit de buurt van het probleem te verergeren blijven. Adequaat Onttrekkingen, kunnen steroïden lotions opruimen zits kwesties sneller dan andere niet-steroïde verkrijgbaar remedies. De snelle resultaten van steroïde product ook helpen individuen voorkomen haalbaar blijvende littekens.

De nadelige interieur facet gevolgen van topische corticosteroïden bijnier onderdrukking, die de productie van naturals steroïden die belangrijk zijn voor het lichaam zijn kunnen belemmeren. Onderdrukking van deze normale steroïden kan leiden tot ziekte te beëindigen. Steroïde lotions kan ook leiden tot Cushing-syndroom, dat is wanneer grote hoeveelheden steroïde geabsorbeerd via de huid, daaropvolgende vochtretentie, verhoogde bloeddruk en diabetes. Buitenkant facet effecten van lokale steroïden nemen poriën en de huid dunner en striae, ongecompliceerd blauwe plekken en scheuren van de poriën en de huid, huiduitslag, vergrote bloedvaten, en de gevoeligheid voor de poriën en de huid bacteriële infecties.

Voor mensen die op hun hoede van het gebruik van steroïde crèmes, het zijn andere benaderingen om acne te behandelen. De getroffen ruimte moeten schoon worden opgeslagen, dus het moet minimaal twee keer per dag te wassen met een ongeparfumeerde reinigingsmiddel. Anderzijds, de huid vraagt ​​ook een geselecteerd volume zuivere olie, dus het is belangrijk om zachte zepen. Apotheken bieden over het algemeen een groot aantal over-the-counter topische geneesmiddelen die antibacteriële middelen omvatten om acne te pakken, dit soort als benzoylperoxide. Toch moet de consument echt voorzichtig zijn als benzoylperoxide ernstig kan uitdrogen van de huid, wat resulteert in roodheid en schilfering.

Category: Dieten

Comments are closed.